Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 22 δημοσιεύσεις!
(27-12-2024, 01:58 AM)P.vim Έγραψε: Στους κουτσομποληδες δεν χρειαζεται να πω κατι
(27-12-2024, 11:19 AM)giorgos2226 Έγραψε: κουτσομπόληδες απο που ? πως το συμπέρανες αυτό και σε πους αναφέρεσαι ?
Ενω στου υπολοιπος και εδω μεσα εισαι χαρτι και καλαμαρι.....
χαλαρωστε βρε μαγκες,δεν εχουμε να χωρισουμε κατι ουτε κ εχω καταλαβει ποια ειναι ακριβως η διαφωνια σας κ τρωγεστε...
δεν υπαρχει διαφωνια καπου...ξίνισε που κέρδισα το ff απο magic οπως αποδείχθηκε και έγραψε "πρόταση" να μπει σαν ορος στις κληρώσεις να εχεις ξαναπάρει απτο γραφειο και να εχεις κριτικες και μετα επειδή δεν ειχε τι να απαντήσει γραφει οτι του κατεβει... διαβασε απο 25/12 να δεις...
και μ εχει πει σε προσωπικο μνμ αρκετές φορες οτι οποίος δεν εχει ξαναπάρει απτο γραφειο δεν θα πρεπει να μπαίνει στις κληρώσεις.. τωρα αστεία , σοβαρά , μονο αυτος ξερει...
Εγω του λεω αφου αυτος σύμφωνα με τα γραφόμενα του γαμαει καθε βδομάδα και εγω καθε 4-5 μηνες.. του ειπα το λογικο να προσφαιρει ενημέρωση στο φόρουμ...οι απαντησεις του ειναι ορατές σε ολους να βγάλουν τα συμπεράσματα τους
(27-12-2024, 11:19 AM)giorgos2226 Έγραψε: κουτσομπόληδες απο που ? πως το συμπέρανες αυτό και σε πους αναφέρεσαι ?
Ενω στου υπολοιπος και εδω μεσα εισαι χαρτι και καλαμαρι.....
Σε αυτους που ρωτανε για κουτσομπολιο και δεν προκειτε να παρουν
Ο ανθρωπος βλεπει φαντασματα , και οτι τον ζηλευουμε που κερδισε φφ ,λες και εμεις δεν εχουμε κερδισει ,λες και δεν παιρνω οποια θελω οποτε θελω , και θα περιμενω σαν μερικους μερικους μηπως και κερδισω το φφ για να πηδηξω cg αυτα τα ολιγα
(27-12-2024, 01:30 PM)giorgos2226 Έγραψε: δεν υπαρχει διαφωνια καπου...ξίνισε που κέρδισα το ff απο magic οπως αποδείχθηκε και έγραψε "πρόταση" να μπει σαν ορος στις κληρώσεις να εχεις ξαναπάρει απτο γραφειο και να εχεις κριτικες και μετα επειδή δεν ειχε τι να απαντήσει γραφει οτι του κατεβει... διαβασε απο 25/12 να δεις...
και μ εχει πει σε προσωπικο μνμ αρκετές φορες οτι οποίος δεν εχει ξαναπάρει απτο γραφειο δεν θα πρεπει να μπαίνει στις κληρώσεις.. τωρα αστεία , σοβαρά , μονο αυτος ξερει...
Εγω του λεω αφου αυτος σύμφωνα με τα γραφόμενα του γαμαει καθε βδομάδα και εγω καθε 4-5 μηνες.. του ειπα το λογικο να προσφαιρει ενημέρωση στο φόρουμ...οι απαντησεις του ειναι ορατές σε ολους να βγάλουν τα συμπεράσματα τους
Εχεις τα θεματακια σου αγορι μου
Και αλλες φορες εχω κανει προτασεις να δυσκολεψουν οι οροι μεταξυ σοβαρου και αστειου
Ειναι γραμμενα πριν ανοιξεις το στομα σου διαβασε πρωτα
Θα ενημερωνω οποτε θελω οταν θελω και οπως θελω . Υποδειξεις να κανεις εκει που σε παιρνει
(27-12-2024, 01:44 PM)P.vim Έγραψε: Ο ανθρωπος βλεπει φαντασματα , και οτι τον ζηλευουμε που κερδισε φφ ,λες και εμεις δεν εχουμε κερδισει ,λες και δεν παιρνω οποια θελω οποτε θελω , και θα περιμενω σαν μερικους μερικους μηπως και κερδισω το φφ για να πηδηξω cg αυτα τα ολιγα
οι δημοσιευσεις παρα πισω ειναι..διαβαζουν και μπορουν να καταλαβουν