Φήμη: 32899
(02-05-2024, 09:31 AM)Giorgoskon Έγραψε: Θα ρωτήσω αλλά ξέρεις, τα γραφεία συνήθως λένε οποίες θέλουν να σπρώξουν…
Μια φορά μου πρότεινε μια τη γκλάμουρ για pse και όταν της έριξα μια μαλακή στον κωλο σε ανάποδο cow φώναξε λες και την έσφαξα και με κοίταξε σαν να της σκότωσα την μάνα…
σπανιος ξερουν οι τηλεφωνητριες του συγκεκριμενου γραφειοιυ που κερδισες περισσοτερες λεπτομερειες
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
02-05-2024, 10:13 AM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 02-05-2024, 10:14 AM από geroksouras.)
(02-05-2024, 09:50 AM)Giorgoskon Έγραψε: Κατάλαβα οπότε θα το πάω στην τύχη, άλλωστε ήδη μου χαμογέλασε μια φορά!!
και με το καλημερα
παροτι γραφτηκες καιρο δεν ειχες αποφασισει να γραφεις
γιατι;
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
(02-05-2024, 10:40 AM)Giorgoskon Έγραψε: Έμπαινα αλλά έγραφα σπάνια, Τον τελευταίο καιρό είμαι πιο ενεργός στο σπορ και αποφάσισα να γράφω πιο συχνά για να υπάρχει αλληλοενημέρωση.
Έμπαινα και δίπλα είναι η αλήθεια αλλά ρε φίλε πρπειε να είναι τιγκα στους κλώνους και τους προμότορες
καλα ναι
το προμοτοριλικι δεν με ενοχλει τοσο μπορω να το διακρινω σε καποιο βαθμο
εκει αν καποιος εχει διαφορετικη αποψη απο εσενα εισαι αυτοματα προμοτορας
το πιο ασχημο ειναι η αγενεια και η γενικη συμπεριφορα