Φήμη: 32936
αντε καιρος ητανε να πουμε...
Φήμη: 14824
Είχε κουράσει πολύ ο τύπος
Φήμη: 32916
(21-01-2024, 09:07 PM)jimuscocus Έγραψε: Είχε κουράσει πολύ ο τύπος
θα μου λειψει που απανταγε στον εαυτο του και επιανε κουβεντα μονος του
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 29992
Ηρεμία και προχωράμε....
Κάνει και κρύο σήμερα..
Φήμη: 18285
Έχω μια φοβία με τους διαγωνισμούς κυρίως με γραφεία που έχω τιμήσει αρκετά και έχω γράψει κριτικές. Φοβάμαι ότι αν κερδίσω και γράψω την κριτική ότι θα επαληθεύσουν ποιος είμαι, θα συνδυάσουν την δραστηριότητα μου και θα με αναγνωρίσουν. Για αυτό κάποιες φορές ενω έχω δικαίωμα δεν συμμετέχω. Το έχει σκεφτεί κάποιος άλλος αυτό ή παραφρονώ?
North London forever, whatever the weather, these streets are our own.
Φήμη: 32916
(22-01-2024, 12:09 PM)hijodedios Έγραψε: Έχω μια φοβία με τους διαγωνισμούς κυρίως με γραφεία που έχω τιμήσει αρκετά και έχω γράψει κριτικές. Φοβάμαι ότι αν κερδίσω και γράψω την κριτική ότι θα επαληθεύσουν ποιος είμαι, θα συνδυάσουν την δραστηριότητα μου και θα με αναγνωρίσουν. Για αυτό κάποιες φορές ενω έχω δικαίωμα δεν συμμετέχω. Το έχει σκεφτεί κάποιος άλλος αυτό ή παραφρονώ?
παιζει να σε ξερουν ηδη, αλλα κι εσυ με το κανονικο σου νουμερο παιρνεις;
παρε ενα πουτανοκινητο οπως ολοι
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 18285
Δεν το είχα σκεφτεί να έχω άλλο αριθμό τηλεφώνου η αλήθεια είναι. Ευχαριστώ για την ιδέα
North London forever, whatever the weather, these streets are our own.