Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 26 δημοσιεύσεις!
(16-09-2024, 01:05 PM)Sikelos Έγραψε: Δηλαδή αν σε σταματήσει και δεν πίνεις καφέ αλλά τον έχεις δίπλα σου στη ποτηροθηκη δεν βεβαιώνεται πρόστιμο ;
Έτσι διάβασα, αν εισαι στην κίνηση η στο φανάρι και πίνεις δεν μπορούν να σε γράψουν
Βέβαια καλό θα είναι αμα έχεις αστυνομία κοντά σου να μην τον πίνεις γιατί με αυτούς ποτέ δεν ξέρεις.
(16-09-2024, 01:26 PM)rocco65 Έγραψε: Έτσι διάβασα, αν εισαι στην κίνηση η στο φανάρι και πίνεις δεν μπορούν να σε γράψουν
Βέβαια καλό θα είναι αμα έχεις αστυνομία κοντά σου να μην τον πίνεις γιατί με αυτούς ποτέ δεν ξέρεις.
Καλά ναι εννοείται δεν προκαλούμε ποτέ απλά εγώ νόμιζα και δίπλα μας να τον έχουμε θα μας βεβαίωναν κλήση. Εντομεταξυ δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται τελευταία έχουν γαμηθει στα μπλόκα προσωπικά κάθε μέρα βλέπω 1-2
(16-09-2024, 01:26 PM)rocco65 Έγραψε: Έτσι διάβασα, αν εισαι στην κίνηση η στο φανάρι και πίνεις δεν μπορούν να σε γράψουν
Το θέμα είναι να μη σε σταματήσει. Αν συμβεί, την πάτησες. Όλο και κάτι θα βρει να σε γράψει, αν θέλει να γράψει