Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 71 δημοσιεύσεις!
(26-01-2026, 08:58 PM)Pe27 Έγραψε: Μα τώρα ειλικρινά σου λέει η άλλη στείλε μου προκαταβολή τα μισά ή κάρτα paysafe πρώτα , πόσο μαλακας παίζει να σε ρε φίλε για να πιστεύεις ότι θα γαμησεις ; Πόσο ; ;;
Ρε φίλε εγώ αν ήμουν στη θέση αυτών που τη πατάνε δε θα κλαίγαν για τα λεφτά γιατί ούτως ή άλλως για πηδημα θα τα έδινα αλλά για το ότι με πιάσαν μαλακά . Αυτοί δε το σκέφτονται καθόλου πριν τα δώσουν ; Είναι σαν να ανοίγεις σε γύφτους : άνοιξε θειο είμαστε από τη ΔΕΗ
(14-02-2026, 08:04 PM)Pe27 Έγραψε: Ρε φίλε εγώ αν ήμουν στη θέση αυτών που τη πατάνε δε θα κλαίγαν για τα λεφτά γιατί ούτως ή άλλως για πηδημα θα τα έδινα αλλά για το ότι με πιάσαν μαλακά . Αυτοί δε το σκέφτονται καθόλου πριν τα δώσουν ; Είναι σαν να ανοίγεις σε γύφτους : άνοιξε θειο είμαστε από τη ΔΕΗ
Συνήθως μας ενοχλεί περισσότερο που πιάστηκαμ κορόιδα..
(14-02-2026, 08:04 PM)Pe27' Έγραψε: Ρε φίλε εγώ αν ήμουν στη θέση αυτών που τη πατάνε δε θα κλαίγαν για τα λεφτά γιατί ούτως ή άλλως για πηδημα θα τα έδινα αλλά για το ότι με πιάσαν μαλακά . Αυτοί δε το σκέφτονται καθόλου πριν τα δώσουν ; Είναι σαν να ανοίγεις σε γύφτους : άνοιξε θειο είμαστε από τη ΔΕΗ
Ή βάλε τα χρήματα σε αλουμινόχαρτο έξω από την πόρτα