Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Scottie Pippen, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 58 δημοσιεύσεις!
@Pe27@TOMCRUISE καταρχήν ευχαριστούμε που μας προτείνετε αξιόλογες κοπέλες που αξίζει να συναντήσουμε και εγώ την έχω ήδη βάλει στα υπόψην, απλά βλέπω να έχει διαθεσιμότητα αργά το βράδυ που είναι απαγορευτικό για εμένα…
(3 ώρες πριν)Tiger21 Έγραψε: @Pe27@TOMCRUISE καταρχήν ευχαριστούμε που μας προτείνετε αξιόλογες κοπέλες που αξίζει να συναντήσουμε και εγώ την έχω ήδη βάλει στα υπόψην, απλά βλέπω να έχει διαθεσιμότητα αργά το βράδυ που είναι απαγορευτικό για εμένα…
Ναι όντως μετά τις 23.00 την έχουν μακάρι να καταφέρεις μια φορά να κάνεις τη υπέρβαση / εξαίρεση και να τη συναντήσεις στο εύχομαι …
(3 ώρες πριν)Pe27 Έγραψε: Ναι όντως μετά τις 23.00 την έχουν μακάρι να καταφέρεις μια φορά να κάνεις τη υπέρβαση / εξαίρεση και να τη συναντήσεις στο εύχομαι …
(3 ώρες πριν)Tiger21 Έγραψε: @Pe27@TOMCRUISE καταρχήν ευχαριστούμε που μας προτείνετε αξιόλογες κοπέλες που αξίζει να συναντήσουμε και εγώ την έχω ήδη βάλει στα υπόψην, απλά βλέπω να έχει διαθεσιμότητα αργά το βράδυ που είναι απαγορευτικό για εμένα…
εμενα απο την αλλη κουτι μου εκατσε που κλεινω το παγοπωλειο μετα τα μεσανυχτα