Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 25 δημοσιεύσεις!
(16-02-2026, 03:26 AM)Sniper Έγραψε: Προσωπικά δε βιάζομαι. Με βάση τις δυνατότητές μου, έχω τόσες στη λίστα που μαζί με κάποιες από τα άλλα γραφεία και ορισμένες ανεξάρτητες (+κανένα επαναληπτικό), για φέτος σίγουρα είμαι καλυμμένος.
(16-02-2026, 07:25 PM)Pe27' Έγραψε: Από τις τηλεφωνήτριες έχει τις πιο εξυπηρετικές ακόμα και αν δε είσαι συχνός πελάτης . Με άμεσα αποτελέσματα και τήρηση του ότι συμφωνείς από πριν . Το μόνο που υστερεί είναι το πρόγραμμα της τελευταίας στιγμής …
Έχω βρει μια στρατηγική που φαίνεται να δουλεύει… ζητάς μεταξύ των 1-2 που είναι ήταν σερί διαθέσιμες τις 2-3 προηγούμενες μέρες. Αν πας για μια συγκεκριμένη βέβαια είναι θέμα.
(16-02-2026, 08:36 PM)Antidote' Έγραψε: Βγήκε το πρόγραμμα του 26!
Να’ναι καλά τα ff να μου αναστατώνουν το πρόγραμμα και κανένα κανονικό τζόκερ για να το κάνει άνω-κάτω!
(12-02-2026, 07:53 PM)Pe27 Έγραψε: ουτε εγω δε εχω σταθερό ωράριο στη δουλειά καμία μέρα δε ξέρω ποτε σχολάω αν δε πάει 17:00 να χω εικόνα για αυτό τα προκλεισμένα ραντεβού τα κλείνω γύρω στις 22:00 .τελευταία στιγμή τις "καλές" δε τις βρίσκεις σε κανένα γραφείο...