Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Μετάβαση στη σελίδα…
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 19 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online προσωπικό
Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή.

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 3,059
» Τελευταίο μέλος: ELchapou

» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,986

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

Call Girls Athens chat

Διαθεσιμότητα γυναικών για σήμερα:

Αλεξία
Μόλλυ
Αναστασία
Δάφνη
Κλεο
Τηλέφωνα Επικοινωνίας
+306976909630 call & sms
+306975628299 whatsapp
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(08-02-2026, 05:20 PM)rocco65 Έγραψε: Πάνε εκδρομή.

Απλά είναι Ελληνίδες. Δε δουλεύουν όλες τις μέρες (έχουν τη ζωή τους), ούτε ξεντώνουν τα ραντεβού και λογικό είναι...
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(09-02-2026, 04:02 AM)Sniper Έγραψε: Απλά είναι Ελληνίδες. Δε δουλεύουν όλες τις μέρες (έχουν τη ζωή τους), ούτε ξεντώνουν τα ραντεβού και λογικό είναι...

Καλά κάνουν … και σε άλλα γραφεία Κυριακή πέφτει το ρόστερ . Και από Αλβανίδες επίσης (που τις δίνουν για Ελληνίδες γενικά το λέω όχι για εδώ )
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Για αυτές είναι καλό, βέβαια κάποιοι πελάτες είναι δυσαρεστημένοι με αυτο, κυρίως οσοί λόγο υποχρεώσεων θέλουν να κλείσουν μέρες πριν
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(08-02-2026, 05:20 PM)rocco65 Έγραψε: Πάνε εκδρομή.

Στην υγειά μας  lol
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(09-02-2026, 09:49 AM)giorgos2226 Έγραψε: Για αυτές είναι καλό, βέβαια κάποιοι πελάτες είναι δυσαρεστημένοι με αυτο, κυρίως οσοί λόγο υποχρεώσεων θέλουν να κλείσουν μέρες πριν

Και εκτός αυτού ο άντρας εργαζόμενος συνήθως σκ έχει χρόνο να χαλαρώσει και να κλείσει κάτι το βράδυ . Καθημερινή δε μπορούν όλοι και θα πρεπε να έχουμε περισσότερες επιλογές από κάθε γραφείο
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(09-02-2026, 09:56 AM)Pe27' Έγραψε: Και εκτός αυτού ο άντρας εργαζόμενος συνήθως σκ έχει χρόνο να χαλαρώσει και να κλείσει κάτι το βράδυ . Καθημερινή δε μπορούν όλοι και θα πρεπε να έχουμε περισσότερες επιλογές από κάθε γραφείο

Αν αντί «εργαζόμενος» βάλεις το επίθετο «δεσμευμένος» είναι ακριβώς το αντίστροφο ως προς τις μέρες…
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(09-02-2026, 10:01 AM)Sniper Έγραψε: Αν αντί «εργαζόμενος» βάλεις το επίθετο «δεσμευμένος» είναι ακριβώς το αντίστροφο ως προς τις μέρες…

Εντάξει δε είναι όλοι δεσμευμένοι όπως Εγώ και άλλοι που ξέρω … σαν ελεύθερος εργαζόμενος που είμαι αυτές τις μέρες αν και δουλεύω σχολάω νωρίτερα και θα θελα να έχω περισσότερες διαθέσιμες
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(09-02-2026, 10:04 AM)Pe27' Έγραψε: Εντάξει δε είναι όλοι δεσμευμένοι όπως Εγώ και άλλοι που ξέρω … σαν ελεύθερος εργαζόμενος που είμαι αυτές τις μέρες αν και δουλεύω σχολάω νωρίτερα και θα θελα να έχω περισσότερες διαθέσιμες

Ως προς τα ΣΚ το είπα. Και για τον δεσμευμένο οι καθημερινές είναι προτιμότερες από κάθε άποψη.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(09-02-2026, 10:01 AM)Sniper Έγραψε: Αν αντί «εργαζόμενος» βάλεις το επίθετο «δεσμευμένος» είναι ακριβώς το αντίστροφο ως προς τις μέρες…

Οι μη δεσμευμένοι τα σαββατοκυριακα εχουμε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για ραντεβού.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Μετάβαση στη σελίδα…

[-]
Διαφημίσεις