Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 29 δημοσιεύσεις!
(28-09-2024, 04:38 PM)geroksouras Έγραψε: Δεν ξέρω τι να σου πω. Πάντως να ξέρεις γενικά δεν ακολουθώ βίζιτες στο ινσταγκραμ οπότε δεν ζητάω τους λογαριασμούς που τυχόν έχουν
Ούτε κ εγώ ζητάω, αλλά η αλήθεια είναι πως ακόλουθαω οποίες έχω βρει
(30-09-2024, 05:01 AM)giorgos2226 Έγραψε: Αυτά τα κάνουν στο tik tοk π βλέπουν κάτι ναυάγια τα live κ πληρώνουν να στείλουν δωράκια
Χανεις αμμα δεν δεις live καποια μαζευουν πανω απο 1κ ανθρωπους
Τζαμπα θεατρο που αλλου θα δεις ;;
Τωρα μετα δωρα εξαρταται αν θεωρεις 0.03 ή 0.10 πληρωνουν τοτε ναι ειμαι ενας απο αυτους
Βεβαια υπαρχουν και ατομα που δινουν 700ε για ενα δωρο και εχουν Δωσει συνολο πανω απο 1m euro σε δωρα .
(30-09-2024, 12:27 PM)P.vim Έγραψε: Χανεις αμμα δεν δεις live καποια μαζευουν πανω απο 1κ ανθρωπους
Τζαμπα θεατρο που αλλου θα δεις ;;
Τωρα μετα δωρα εξαρταται αν θεωρεις 0.03 ή 0.10 πληρωνουν τοτε ναι ειμαι ενας απο αυτους
Βεβαια υπαρχουν και ατομα που δινουν 700ε για ενα δωρο και εχουν Δωσει συνολο πανω απο 1m euro σε δωρα .
δλδ απτο ινστα σε πειραζει , ενω απτο τικ τοκ π νγαζουν χρημα κ απο κει , παιρνουν κ τα δωρακια τους δεν εχεις προβλημα
(30-09-2024, 12:53 PM)giorgos2226 Έγραψε: δλδ απτο ινστα σε πειραζει , ενω απτο τικ τοκ π νγαζουν χρημα κ απο κει , παιρνουν κ τα δωρακια τους δεν εχεις προβλημα
Στο ινστα μαζευει ακολουθους και τους εξαργυρωνει με προωθηση προιοντων και προμο εναντι αδρας αμοιβης
Στο τικ τοκ αμμα ειναι να γινει πλουσια /ος με τα 0.03cent πιυ στοιχιζει το ελαχιστο χαλαλι τους
Εμενα παντως δεν θα μου λειψουν και δεν τα τα δωσω σε ψωναρες ινφολουενσερ της πουτσας
Τα δινω σε ατομα που παω και εχουν σωστο λογο και σωστες σκεψεις και προσφερουν και γελιο
(30-09-2024, 04:56 PM)P.vim Έγραψε: Στο ινστα μαζευει ακολουθους και τους εξαργυρωνει με προωθηση προιοντων και προμο εναντι αδρας αμοιβης
Στο τικ τοκ αμμα ειναι να γινει πλουσια /ος με τα 0.03cent πιυ στοιχιζει το ελαχιστο χαλαλι τους
Εμενα παντως δεν θα μου λειψουν και δεν τα τα δωσω σε ψωναρες ινφολουενσερ της πουτσας
Τα δινω σε ατομα που παω και εχουν σωστο λογο και σωστες σκεψεις και προσφερουν και γελιο
(01-10-2024, 12:27 AM)jimuscocus Έγραψε: οπως και να χει οποιος δίνει λεφτά σε αυτά είναι και πολυ μερακλής
Ενημερωτικα την βδομαδα που εκλεισε χθες η πρωτη ,ελληνιδα απο θεσνικη ειχε 7 +million coins
1m ειναι 4.000ε τσεπη χοντρικα μιλαμε για 30.000ε σε μια βδομαδα τσεπη και ο hayate 10 -20.000$ τη βδομαδα εκοβε