Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Μετάβαση στη σελίδα…
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 29 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online προσωπικό
Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή.

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 3,058
» Τελευταίο μέλος: Puck

» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,932

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

Call Girls Athens chat

(28-09-2024, 08:34 PM)P.vim Έγραψε: Ακολουθατε τες να πανε 1m followers σαν τουνη και να σας βριζουν μπροστα στα ματια σας

Αυτά τα κάνουν στο tik tοk π βλέπουν κάτι ναυάγια τα live κ πληρώνουν να στείλουν δωράκια
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(28-09-2024, 04:38 PM)geroksouras Έγραψε: Δεν ξέρω τι να σου πω. Πάντως να ξέρεις γενικά δεν ακολουθώ βίζιτες στο ινσταγκραμ οπότε δεν ζητάω τους λογαριασμούς που τυχόν έχουν

Ούτε κ εγώ ζητάω, αλλά η αλήθεια είναι πως ακόλουθαω οποίες έχω βρει
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(30-09-2024, 05:02 AM)giorgos2226 Έγραψε: Ούτε κ εγώ ζητάω, αλλά η αλήθεια είναι πως ακόλουθαω οποίες έχω βρει

Τετοιους ψαχνουν  axaxaxa
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(30-09-2024, 05:01 AM)giorgos2226 Έγραψε: Αυτά τα κάνουν στο tik tοk π βλέπουν κάτι ναυάγια τα live κ πληρώνουν να στείλουν δωράκια

Χανεις αμμα δεν δεις live καποια μαζευουν πανω απο 1κ ανθρωπους 
Τζαμπα θεατρο που αλλου θα δεις ;;
Τωρα μετα δωρα εξαρταται  αν θεωρεις 0.03 ή 0.10 πληρωνουν  τοτε ναι ειμαι ενας απο αυτους 
Βεβαια υπαρχουν και ατομα που δινουν 700ε για ενα δωρο και εχουν Δωσει συνολο πανω απο 1m euro σε δωρα .
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(30-09-2024, 12:27 PM)P.vim Έγραψε: Χανεις αμμα δεν δεις live καποια μαζευουν πανω απο 1κ ανθρωπους 
Τζαμπα θεατρο που αλλου θα δεις ;;
Τωρα μετα δωρα εξαρταται  αν θεωρεις 0.03 ή 0.10 πληρωνουν  τοτε ναι ειμαι ενας απο αυτους 
Βεβαια υπαρχουν και ατομα που δινουν 700ε για ενα δωρο και εχουν Δωσει συνολο πανω απο 1m euro σε δωρα .

δλδ απτο ινστα σε πειραζει , ενω απτο τικ τοκ π νγαζουν χρημα κ απο κει , παιρνουν κ τα δωρακια τους δεν εχεις προβλημα
tooth tooth tooth tooth tooth lol lol lol lol
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(30-09-2024, 12:53 PM)giorgos2226 Έγραψε: δλδ απτο ινστα σε πειραζει , ενω απτο τικ τοκ π νγαζουν χρημα κ απο κει , παιρνουν κ τα δωρακια τους δεν εχεις προβλημα
tooth tooth tooth tooth tooth lol lol lol lol

Στο ινστα μαζευει ακολουθους και τους εξαργυρωνει με προωθηση προιοντων και προμο εναντι αδρας αμοιβης 

Στο τικ τοκ  αμμα ειναι να γινει πλουσια /ος με τα 0.03cent πιυ στοιχιζει το ελαχιστο  χαλαλι τους 
Εμενα παντως δεν θα μου λειψουν και δεν τα τα δωσω σε ψωναρες ινφολουενσερ  της πουτσας 
Τα δινω σε ατομα που παω  και εχουν σωστο λογο και σωστες σκεψεις και προσφερουν και γελιο
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(28-09-2024, 10:07 PM)Katsikogamis Έγραψε: 'ετσι κι αλλιώς κούτσικες της βάζει

Μικρες;
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(30-09-2024, 04:56 PM)P.vim Έγραψε: Στο ινστα μαζευει ακολουθους και τους εξαργυρωνει με προωθηση προιοντων και προμο εναντι αδρας αμοιβης 

Στο τικ τοκ  αμμα ειναι να γινει πλουσια /ος με τα 0.03cent πιυ στοιχιζει το ελαχιστο  χαλαλι τους 
Εμενα παντως δεν θα μου λειψουν και δεν τα τα δωσω σε ψωναρες ινφολουενσερ  της πουτσας 
Τα δινω σε ατομα που παω  και εχουν σωστο λογο και σωστες σκεψεις και προσφερουν και γελιο

tooth tooth tooth tooth
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
οπως και να χει οποιος δίνει λεφτά σε αυτά είναι και πολυ μερακλής
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(01-10-2024, 12:27 AM)jimuscocus Έγραψε: οπως και να χει οποιος δίνει λεφτά σε αυτά είναι και πολυ μερακλής

Ενημερωτικα την βδομαδα που εκλεισε χθες η πρωτη ,ελληνιδα απο θεσνικη ειχε 7 +million coins 
1m ειναι 4.000ε τσεπη χοντρικα  μιλαμε για 30.000ε σε μια βδομαδα τσεπη και ο hayate  10 -20.000$ τη βδομαδα εκοβε 

Αυτα τα ολιγα
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Μετάβαση στη σελίδα…

[-]