Φήμη: 63505
πρώτη εμπειρία με το γραφείο σας με τη Αντριάννα ύστερα από νικη σε διαγωνισμό. Σας παρακολουθώ από όταν ξεκινήσατε ως γραφείο αλλά δίσταζα να σας δοκιμάσω είναι η αλήθεια (εξήγησα το λόγο στη κοπέλα και τον κατάλαβε) τελικά η πρώτη μου επαφή ήταν άψογη μαζί σας εύκολη συννενόηση με 2-3 μηνύματα , τηρήθηκε ότι ζητήθηκε, ζήτησα και παράταση το δεχτήκατε αμέσως, σίγουρα θα ήθελα πλέον να έχω περαιτέρω συνεργασία μαζί σας αν όλα είναι όπως ήταν σήμερα. Σας ευχαριστώ και πάλι
Φήμη: 32899
14-07-2024, 02:01 AM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 14-07-2024, 02:02 AM από geroksouras.)
(14-07-2024, 12:38 AM)Pe27 Έγραψε: πρώτη εμπειρία με το γραφείο σας με τη Αντριάννα ύστερα από νικη σε διαγωνισμό. Σας παρακολουθώ από όταν ξεκινήσατε ως γραφείο αλλά δίσταζα να σας δοκιμάσω είναι η αλήθεια (εξήγησα το λόγο στη κοπέλα και τον κατάλαβε) τελικά η πρώτη μου επαφή ήταν άψογη μαζί σας εύκολη συννενόηση με 2-3 μηνύματα , τηρήθηκε ότι ζητήθηκε, ζήτησα και παράταση το δεχτήκατε αμέσως, σίγουρα θα ήθελα πλέον να έχω περαιτέρω συνεργασία μαζί σας αν όλα είναι όπως ήταν σήμερα. Σας ευχαριστώ και πάλι
εγω εχω παρει 12 κοπελες απο αυτο το γραφειο
δυο φορες Αρετη και Ηλεκτρα
Ανδριανα δεν εχω παρει γιατι δεν την βρισκω ποτε ωρα που με βολευει
αλλα απο προσωπικη εμπειρια αν βαλω στο ζυγι τα <μικρα> γραφεια κατα την ταπεινη μου αποψη αυτο οσον αφορα την συμπεριφορα στον πελατη (εμενα

)
ειναι το καλυτερο αυτη την στιγμη. για το μελλον δεν ξερω αλλα τωρα πιστευω οτι το παει πολυ καλα το γραμμα
απο αυτες που εχω δει για εμενα το τοπ 3 με τυχαια σειρα
η Αγαπη ειναι ερωτας
η Ηλεκτρα (αν ξαναρθει )η μεγαλη μου καψουρα
και η Αλεξανδρα η τσοντα που εζησα
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 7288
(14-07-2024, 12:38 AM)Pe27 Έγραψε: πρώτη εμπειρία με το γραφείο σας με τη Αντριάννα ύστερα από νικη σε διαγωνισμό. Σας παρακολουθώ από όταν ξεκινήσατε ως γραφείο αλλά δίσταζα να σας δοκιμάσω είναι η αλήθεια (εξήγησα το λόγο στη κοπέλα και τον κατάλαβε) τελικά η πρώτη μου επαφή ήταν άψογη μαζί σας εύκολη συννενόηση με 2-3 μηνύματα , τηρήθηκε ότι ζητήθηκε, ζήτησα και παράταση το δεχτήκατε αμέσως, σίγουρα θα ήθελα πλέον να έχω περαιτέρω συνεργασία μαζί σας αν όλα είναι όπως ήταν σήμερα. Σας ευχαριστώ και πάλι
χαιρόμαστε όταν περνάει καλά ο πελάτης
Τηλέφωνα Επικοινωνίας
+306976909630 call & sms
+306975628299 whatsapp
Φήμη: 13
Sophia μέχρι πότε θα δουλεύει?