Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Μετάβαση στη σελίδα…
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 73 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online προσωπικό
Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή.

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 3,059
» Τελευταίο μέλος: gamechanger

» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,640

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

Call Girls Athens chat

πρώτη εμπειρία με το γραφείο σας με τη Αντριάννα ύστερα από νικη σε διαγωνισμό. Σας παρακολουθώ από όταν ξεκινήσατε ως γραφείο αλλά δίσταζα να σας δοκιμάσω είναι η αλήθεια (εξήγησα το λόγο στη κοπέλα και τον κατάλαβε) τελικά η πρώτη μου επαφή ήταν άψογη μαζί σας  εύκολη συννενόηση με 2-3 μηνύματα , τηρήθηκε ότι ζητήθηκε, ζήτησα και παράταση το δεχτήκατε αμέσως, σίγουρα θα ήθελα πλέον να έχω περαιτέρω συνεργασία μαζί σας αν όλα είναι όπως ήταν σήμερα. Σας ευχαριστώ και πάλι
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(14-07-2024, 12:38 AM)Pe27 Έγραψε: πρώτη εμπειρία με το γραφείο σας με τη Αντριάννα ύστερα από νικη σε διαγωνισμό. Σας παρακολουθώ από όταν ξεκινήσατε ως γραφείο αλλά δίσταζα να σας δοκιμάσω είναι η αλήθεια (εξήγησα το λόγο στη κοπέλα και τον κατάλαβε) τελικά η πρώτη μου επαφή ήταν άψογη μαζί σας  εύκολη συννενόηση με 2-3 μηνύματα , τηρήθηκε ότι ζητήθηκε, ζήτησα και παράταση το δεχτήκατε αμέσως, σίγουρα θα ήθελα πλέον να έχω περαιτέρω συνεργασία μαζί σας αν όλα είναι όπως ήταν σήμερα. Σας ευχαριστώ και πάλι

ωραιος
αναμενουμε την κριτικη!
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(14-07-2024, 12:42 AM)TOMCRUISE Έγραψε: ωραιος
αναμενουμε την κριτικη!

έχω ήδη γράψει φίλε μου περιμένω έγκριση..
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(14-07-2024, 12:38 AM)Pe27 Έγραψε: πρώτη εμπειρία με το γραφείο σας με τη Αντριάννα ύστερα από νικη σε διαγωνισμό. Σας παρακολουθώ από όταν ξεκινήσατε ως γραφείο αλλά δίσταζα να σας δοκιμάσω είναι η αλήθεια (εξήγησα το λόγο στη κοπέλα και τον κατάλαβε) τελικά η πρώτη μου επαφή ήταν άψογη μαζί σας  εύκολη συννενόηση με 2-3 μηνύματα , τηρήθηκε ότι ζητήθηκε, ζήτησα και παράταση το δεχτήκατε αμέσως, σίγουρα θα ήθελα πλέον να έχω περαιτέρω συνεργασία μαζί σας αν όλα είναι όπως ήταν σήμερα. Σας ευχαριστώ και πάλι

εγω εχω παρει 12 κοπελες απο αυτο το γραφειο
δυο φορες Αρετη και Ηλεκτρα
Ανδριανα δεν εχω παρει γιατι δεν την βρισκω ποτε ωρα που με βολευει
αλλα απο προσωπικη εμπειρια αν βαλω στο ζυγι τα <μικρα> γραφεια κατα την ταπεινη μου αποψη αυτο οσον αφορα την συμπεριφορα στον πελατη (εμενα haha  )
ειναι το καλυτερο αυτη την στιγμη. για το μελλον δεν ξερω αλλα τωρα πιστευω οτι το παει πολυ καλα το γραμμα
απο αυτες που εχω δει για εμενα το τοπ 3 με τυχαια σειρα
η Αγαπη ειναι ερωτας
η Ηλεκτρα (αν ξαναρθει )η μεγαλη μου καψουρα
και η Αλεξανδρα η τσοντα που εζησα
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση

χαιρόμαστε όταν περνάει καλά ο πελάτης
Τηλέφωνα Επικοινωνίας
+306976909630 call & sms
+306975628299 whatsapp
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Sophia μέχρι πότε θα δουλεύει?
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(14-07-2024, 12:43 AM)Pe27 Έγραψε: έχω ήδη γράψει φίλε μου περιμένω έγκριση..

Ελπίζω να πέρασες όμορφα
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(15-07-2024, 12:36 AM)Underworldsexmachine7 Έγραψε: Ελπίζω να πέρασες όμορφα

καλύτερα κατά πολύ.... δε βλέπω τη ώρα να τη ξαναπάρω. αλλά πρέπει να κάνουν κύκλο πρώτα κάποιες μόνιμες μου..
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση

Και γω  απο τους πρωτους μηνες λειτουργειας τους 
Ευχαριστημενος ειμαι  μεχρι αποδειξεως του εναντιον φυσικα 

Αμμα φας καμια φολα και αρχισουν (γενικα μιλαω )
Τα φταις εσυ η κοπελα δεν φταιει εκει να σε δω 
Εκει φαινεται το πραγματικο προσωπο του καθε γραφειου και πως θα το χειριστει
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(14-07-2024, 02:01 AM)geroksouras Έγραψε:  <μικρα> γραφεια κατα την ταπεινη μου αποψη αυτο οσον αφορα την συμπεριφορα στον πελατη (εμενα haha  )
ειναι το καλυτερο αυτη την στιγμη. για το μελλον δεν ξερω αλλα τωρα πιστευω οτι το παει πολυ καλα το γραμμα
απο αυτες που εχω δει για εμενα το τοπ 3 με τυχαια σειρα
η Αγαπη ειναι ερωτας
η Ηλεκτρα (αν ξαναρθει )η μεγαλη μου καψουρα
και η Αλεξανδρα η τσοντα που εζησα

Ποια ειναι τα μικρα γραφεια και ποια τα μεγαλα ;
Με γκλ δεν μπορει να συγκριθει αλλο κοινο το ενα αλλο κοινο το αλλο 

Με ματζικ πχ που το συγκρινω(ελληνιδες κυριως) δεν μπορω να πω πλεον οτι ειναι μεγαλο το ματζικ και μικρο το cga  την ιδια βαρυτητα δινω και στα δυο
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Μετάβαση στη σελίδα…

[-]
Διαφημίσεις