Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Μετάβαση στη σελίδα…
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 72 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online προσωπικό
old admin's profile old admin
Administrator

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 3,059
» Τελευταίο μέλος: gamechanger

» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,732

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

Call Girls Athens chat

Ψήνω να πάρω Αλεξάνδρα ή/και Αθηνά όποιος τις έχει μπορεί να μου πει τι ποσοστό διόρθωσης να περιμένω σε σχέση με τις φωτογραφίες λόγω επεξεργασίας?
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(01-05-2024, 11:46 AM)Giorgoskon Έγραψε: Ψήνω να πάρω Αλεξάνδρα ή/και Αθηνά όποιος τις έχει μπορεί να μου πει τι ποσοστό διόρθωσης να περιμένω σε σχέση με τις φωτογραφίες λόγω επεξεργασίας?

Αλεξανδρα που εχω δει νομιζω ενα 10-15% κυριως αφαιρεση τατουαζ και η τομη απο το στηθος
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Ναι ε, ε τοτε πρεπει να δοκιμαστουν τετοιες βυζαρες
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Η Αλεξαντρα ακουω οτι ειναι american plastic bimbo και δεν με πολυτραβαει το στυλ. Ισως μια μερα για την αλλαγη
North London forever, whatever the weather, these streets are our own.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(01-05-2024, 02:33 PM)geroksouras Έγραψε: Αλεξανδρα που εχω δει νομιζω ενα 10-15% κυριως αφαιρεση τατουαζ και η τομη απο το στηθος

Τατού και τομή ειναι τα αναμενόμενα το θέμα είναι όταν έχουν οίστρο οι καλλιτέχνες του φώτοσοπ....
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(01-05-2024, 02:55 PM)hijodedios Έγραψε: Η Αλεξαντρα ακουω οτι ειναι american plastic bimbo και δεν με πολυτραβαει το στυλ. Ισως μια μερα για την αλλαγη

Το σκέφτομαι λόγω pse, την φαντάζομαι στα γόνατα και να της πηδάω το στόμα, να φτύνει το καυλί κτλ...
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
η αρετη αξιζει επισης
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(01-05-2024, 02:55 PM)hijodedios Έγραψε: Η Αλεξαντρα ακουω οτι ειναι american plastic bimbo και δεν με πολυτραβαει το στυλ. Ισως μια μερα για την αλλαγη

εξαιρετικη συμμετοχη εχει
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
νομίζω ότι είναι ώρα να δοκιμάσω κατιτίς από το εν λόγω γραφείο
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(02-05-2024, 02:17 AM)gpd Έγραψε: νομίζω ότι είναι ώρα να δοκιμάσω κατιτίς από το εν λόγω γραφείο

Έχει ωραία κομμάτια
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Μετάβαση στη σελίδα…

[-]