Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 71 δημοσιεύσεις!
Εεεε ναι αλλα αυτο το γυρολογος δεν το λες και τιτλο τιμης , και σε σχολια εχω διαβασει οτι ειναι του ενος γυρου , οποτε απο μενα ειναι οχι για την κιαρα λεω
(22-10-2023, 11:09 PM)P.vim Έγραψε: Εεεε ναι αλλα αυτο το γυρολογος δεν το λες και τιτλο τιμης , και σε σχολια εχω διαβασει οτι ειναι του ενος γυρου , οποτε απο μενα ειναι οχι για την κιαρα λεω
το ότι είναι γυρολόγος δεν με χαλ'αει, δεν θα την πάρω υπάλληλο σε μαγαζί μου να μου είναι πιστή εργαζόμενη
για τον ένα γύρο δεν ξέρω οπότε δεν απαντώ
πάντως και αυτή η Εύα στα κυβικά της Κιάρας είναι εμφανισιακά
(22-10-2023, 11:41 PM)kazakos Έγραψε: το ότι είναι γυρολόγος δεν με χαλ'αει, δεν θα την πάρω υπάλληλο σε μαγαζί μου να μου είναι πιστή εργαζόμενη
για τον ένα γύρο δεν ξέρω οπότε δεν απαντώ
πάντως και αυτή η Εύα στα κυβικά της Κιάρας είναι εμφανισιακά
Υπαλληλο μην την παιρνεις
το οτι γυρναει απο γραφειο σε γραφειο αν αυτο σε εμπνεει εμπιστοσυνη στο προσωπο της παρτην χθες
Η ιστορια εχει δειξει οτι γυρολογοι ισον φολες
Πληροφοριακα
(23-10-2023, 12:46 AM)P.vim Έγραψε: Υπαλληλο μην την παιρνεις
το οτι γυρναει απο γραφειο σε γραφειο αν αυτο σε εμπνεει εμπιστοσυνη στο προσωπο της παρτην χθες
Η ιστορια εχει δειξει οτι γυρολογοι ισον φολες
Πληροφοριακα
(23-10-2023, 10:36 AM)kazakos Έγραψε: όχι απαραίτητα
δες Μελίνα
Σου ειπα η ιστορια, παντα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις . Αν και για την συγκεκριμενη απο ενα σημειο και μετα υπηρχαν αρνητικα σχολια για την συμπεριφορα της.