Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Μετάβαση στη σελίδα…
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 26 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online προσωπικό
Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή.

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 3,058
» Τελευταίο μέλος: Puck

» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,954

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

Call Girls Athens chat

(25-01-2026, 03:08 PM)geroksouras Έγραψε: Μου προτειναν εκτος μενου μια Ανδρομαχη
μπας και πηρε καποιος;

ρε μουνί @gpd την πηρες και δεν μας ειπες εντυπωσεις;
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(25-01-2026, 03:08 PM)geroksouras' Έγραψε: Μου προτειναν εκτος μενου μια Ανδρομαχη
μπας και πηρε καποιος;

(25-01-2026, 07:47 PM)geroksouras' Έγραψε: μην το λυπασε το αρχιδι το καραφλο
@gpd απλα γαμησε χτες την νεα απο το κολ

(25-01-2026, 07:45 PM)geroksouras' Έγραψε: ρε μουνί @gpd την πηρες και δεν μας ειπες εντυπωσεις;

@gpd πες του κάτι, γιατί έχει πάθει παράκρουση!
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
έχει πάρει κανείς molly?
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(26-01-2026, 01:30 AM)Pe27' Έγραψε: έχει πάρει κανείς molly?

Μόνο mollers! Big Grin
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(26-01-2026, 01:33 AM)Sniper Έγραψε: Μόνο mollers! Big Grin

μαζί με αναστασία μου φαίνονται αξιολογες...
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(26-01-2026, 01:34 AM)Pe27 Έγραψε: μαζί με αναστασία μου φαίνονται αξιολογες...

Θα συμφωνήσω και για τις δύο. Τώρα που ψάχνω στο γραφείο και τις κριτικές για την εξαργύρωση του ff, είδα ότι η Αναστασία είχε και πρωκτικό στο μενού, αλλά μάλλον έπεσε σε κανέναν brutal και το έκοψε γμτ. Μόνο η Δήμητρα έχει μείνει να το προσφέρει, αλλά για μένα δεν...
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(26-01-2026, 02:05 PM)Sniper Έγραψε: Θα συμφωνήσω και για τις δύο. Τώρα που ψάχνω στο γραφείο και τις κριτικές για την εξαργύρωση του ff, είδα ότι η Αναστασία είχε και πρωκτικό στο μενού, αλλά μάλλον έπεσε σε κανέναν brutal και το έκοψε γμτ. Μόνο η Δήμητρα έχει μείνει να το προσφέρει, αλλά για μένα δεν...

Θέλεις κωλο οπωσδήποτε ;
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(26-01-2026, 02:05 PM)Sniper Έγραψε: Θα συμφωνήσω και για τις δύο. Τώρα που ψάχνω στο γραφείο και τις κριτικές για την εξαργύρωση του ff, είδα ότι η Αναστασία είχε και πρωκτικό στο μενού, αλλά μάλλον έπεσε σε κανέναν brutal και το έκοψε γμτ. Μόνο η Δήμητρα έχει μείνει να το προσφέρει, αλλά για μένα δεν...

πάρε τον @geroksouras παίζει και κώλο ,παίζει και σε όλα τα γραφεία
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(26-01-2026, 02:10 PM)gpd Έγραψε: πάρε τον @geroksouras παίζει και κώλο ,παίζει και σε όλα τα γραφεία

Θα σε περιλάβει δευτεριατικα .
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση

Η Αλεξία μου είχε πει ότι δίνει αν ο πελάτης δεν είναι αγριανθρωπος δεν έχει να κάνει τόσο με το μέγεθος όσο με την προσέγγιση του .
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Μετάβαση στη σελίδα…

[-]
Διαφημίσεις