31-12-2021, 11:11 PM
(27-10-2019, 08:20 PM)Torsk Έγραψε: Long date με επαγγελματια δεν βρηκα ποτε σε τιμες που να σηκωνει η τσεπη μου (κατι τριχιλιαρα εχει παρει το ματι μου) αλλα..... Υπαρχουν αρκετες κοπελες εκει εξω στα νυχτομαγαζα που ειναι ανοιχτες σε ραντεβου εαν η προταση ειναι καλη.... φαγητο, εκδρομουλα, συναυλια ή μπαρακι.... και εαν εισαι καλο παιδι σου καθονται.... και αργοτερα οταν ακουσεις την ιστορια με την αρρωστη γιαγια τους ή τον πρωην γκομενο που τις απειλει και νοιωθουν σκλαβες μια που τους εχει φαει τα λεφτα ολο και κατι θα δωσεις..... για να τις ξαναδεις και να μην χασεις την φημη του καλου παιδιου και gentelman που εισαι ε?
Εγω αυτη την κατηγορια την λεω ερασιτεχνικος επιλεκτικος επαγγελματισμος και σου κοστιζει περιπου 40 με 50 το φαγητο και αλλα τοσα τα ποτα και το ξενοδοχειο και η βενζινη σε καποιο κοντινο προορισμο...... Γυρω τα 200 η νυχτα σου και κανα κατοσταρικο για την αρρωστη γιαγια.
Κυριως αλλοδαπες απο κοντινες χωρες σε αυτο το αθλημα αλλα εχουμε και ντοπιες.
Τις χτυπας σε νυχτομαγαζα και το δολωμα να ειναι "ειμαι καλο παιδι προς το θυμα ειδικα αν εχεις καλο μουνι"
Αυτα.
Χι χι χι ωραίος!!!

.png)

.jpg)

![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)

![160x160[1]](/forum/images/Banners/160x160[1].gif)