Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην nothorny, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 64 δημοσιεύσεις!
(14-03-2023, 05:00 PM)zaui69 Έγραψε: καλες οι πληροφοριες ... θενκσ ...
Ναι, κι εγώ το εκτιμώ ότι ο @sex volcano μπαίνει στον κόπο να μοιραστεί τις εντυπώσεις και τον ενθουσιασμό του για τη Βενεζουέλα και τα κορίτσια εκεί μαζί μας.
(14-03-2023, 07:27 PM)Sexmaniac Έγραψε: Τι δουλειές, τύπε, αφού το αναφέρεις;❓
Άλλη φορά ήσουν στη Μέση Ανατολή για δουλειές. Για τις ίδιες δουλειές;❓
Απλά_Από_Περιέργεια_.
Τυπε εχεις μπερδευτει! Εχω γυρισει σε παρα πολλα μερη για δουλειες, και οταν παω καθομαι και 3-4 μερες μετα για να δω αξιοθεατα, ιδιως αν ειναι μακρινα ταξιδια.
(15-03-2023, 08:20 AM)AlfaArsenico Έγραψε: Τυπε εχεις μπερδευτει! Εχω γυρισει σε παρα πολλα μερη για δουλειες, και οταν παω καθομαι και 3-4 μερες μετα για να δω αξιοθεατα, ιδιως αν ειναι μακρινα ταξιδια.
(14-03-2023, 07:42 PM)Sexmaniac Έγραψε: Ναι, κι εγώ το εκτιμώ ότι ο @sex volcano μπαίνει στον κόπο να μοιραστεί τις εντυπώσεις και τον ενθουσιασμό του για τη Βενεζουέλα και τα κορίτσια εκεί μαζί μας.
εχει και δικιο για τα εστεμενα κοριτσια απο εκει .. αρκετα και ωραια ...
(15-03-2023, 04:59 PM)zaui69 Έγραψε: εχει και δικιο για τα εστεμενα κοριτσια απο εκει .. αρκετα και ωραια ...
Ναι σιγουρα, και απο τα 15 κανουν πλαστικες! Με την εξαθλιωση που επικρατει στην Βενεζουελα, ειμαι σιγουρος οτι οπως λεει και ο βολκαινο, τις παιρνεις για ενα κοματι ψωμι.
Δεν εχω παει, και ουτε προκειται. Υπαρχουν πολυ καλυτερες χωρες να επισκευθεις.