Φήμη: 32916
(16-01-2023, 01:35 AM)gpd Έγραψε:
πέρασα όμορφα με την νεαρά μας!!
μου πηδηξες την γυναικα ρε μουνι;
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
(16-01-2023, 01:53 AM)gpd Έγραψε: να μην τσεκάρω τί θα πάρεις; μια δεύτερη γνώμη πάντα την χρειάζεσαι από φίλο-συναγωνιστή!
αμα ειναι ετσι
να πουμε και στον
@daskalosa που κερδισε την κληρωση
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 1125
Η Crishell ωραιο γκομενακι. Εγραψα μια κριτικη γιατι περασα καλα μαζι της και θελω να το μοιρασω μαζι σας. Καλα γαμησια ευχομαι!
Φήμη: 976
Εγω δοκιμασα με την Carla. Εχει γλυκο τροπο επικοινωνιας και ειναι ομορφο κοριτσι. Στο σεξ οσα περισσοτερα καναμε τοσο καλυτερα τα εκανε. Η πιπα της δυνατη και η συμμετοχη ακομα καλυτερη.
Φήμη: 2172
η Γκαλίνα αναχώρησε??
Feet lover... Με τρίχα για πουλόβερ...
(16-01-2023, 04:00 AM)Batsilas Έγραψε: Εγω δοκιμασα με την Carla. Εχει γλυκο τροπο επικοινωνιας και ειναι ομορφο κοριτσι. Στο σεξ οσα περισσοτερα καναμε τοσο καλυτερα τα εκανε. Η πιπα της δυνατη και η συμμετοχη ακομα καλυτερη.
για πολυ λαϊτ πραγματα ειναι να το πω ευγενικα
Φήμη: 2172
για πες το και αγενώς
Feet lover... Με τρίχα για πουλόβερ...