Φήμη: 32916
(17-08-2022, 08:48 PM)Odin Έγραψε: ....δεν ειναι ρε συ ολες αλβανιδες! Εχουμε και ιθαγενη κομματια ΑΑΑ!
βορειοπειραιωτισσες
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 207
Δοκιμασα την Αντονελα εχτες. Ειναι ωραιο ψιλο μουνι και πολυ καλη στο γαμησι. Εχει θεμα με την καθαριοτητα και θελει αποστειρομενο προγραμμα αλλα σε αποζημειωνει με την συμμετοχη της. Περασα πολυ καλα μαζι της.
Φήμη: 857
Εγω γαμησα την Κιμ. Εχει ωραια εμφανιση με ιδιαιτερα ομορφα βυζια. Στο σεξ ειναι φωτια απο την αρχη με τα προκαταρκτικα. Κανει ακουραστα τσιμπουκι και γαμιεται αγρια. Το μουνι στενο και η ωρεξη της στα υψη
Φήμη: 4881
Εγω πηρα την Thay...Αστερακι και καλο σερβις, η κοπελα τρελαινεται για πουτσο, καλο τσιμπουκι και συμμετοχη σε οτι γουστρεις.
Φήμη: 1104
Με την Αννα περασα ομορφα εχτες το βραδυ. Την εκλεισα για μια ωρα και μου βγηκε πολυ καλη. Κανει ωραιο ακαποτο τσιμπουκι και το σεξ το ευχαριστιεται πραγματικα. Στο ενδιαμεσο με φιλουσε στο στομα με παθος....
Φήμη: 2978
Η Αλεξανδρα πολυ ωραια γκομενα και πολυ καυλωμενη. Κανει οτι της ζητησεις και γουσταρει το γαμησι. Το τσιμπουκι της επιπεδου οπος και τα στησιματα.
Φήμη: 3945
Πανεμορφο πιπνι η Gaby. Την εκλεισα για μια ωρα και κανει κορυφαιο προγραμμα. Φιλια με γλωσσα σαν τα δικα της ειχα καιρο να κανω και το γαμησι με πολλυ καλη συμμετοχη.