Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Μετάβαση στη σελίδα…
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 73 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online προσωπικό
Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή.

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 3,060
» Τελευταίο μέλος: voutias

» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,794

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

Athens VIP Girls chat

Καλησπερα, πηρα την Νικολ εχτες, πολυ καλο γκομενακι, ομορφη και της αρεσει η δουλεια. Σε ολα εκανε πολυ καλη προσπαθεια και εχυσα δυο φορες ανετα
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Πριν απο μερικες μερες γαμησα την Αριανα. Ξεπερασε τις προσδοκιες μου, μουναρα, συνειδητοποιημενη και ενεργη στο γαμησι. Κανει προστυχη πιπαρα και στο γαμησι εχει πολλες καυλες.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
H Paloma φουλ σιλικονη στα βυζια και στον κωλο. Ηθελα να δοκιμασω τετοια γκομενα και καλα εκανα. Pse χωρις να λειπουν φιλια στο στομα και επαφη με τα ματια. Αριστη κατα την γνωμη μου στην δουλεια της. Οι επεμβασεις εχουν γινει καλα, vfm...
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(22-07-2022, 11:53 PM)παπαρακος Έγραψε: H Paloma φουλ σιλικονη στα βυζια και στον κωλο. Ηθελα να δοκιμασω τετοια γκομενα και καλα εκανα. Pse χωρις να λειπουν φιλια στο στομα και επαφη με τα ματια. Αριστη κατα την γνωμη μου στην δουλεια της. Οι επεμβασεις εχουν γινει καλα, vfm...

Αν ηταν πιο λεπτη και χωρις τις σιλικονες θα πηγαινα και εγω. Μου αρεσουν οι εκφυλες γκομενες που της πηδας γερα και γινονται γατακια!  Big Grin
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(23-07-2022, 08:40 PM)AlfaArsenico Έγραψε: Αν ηταν πιο λεπτη και χωρις τις σιλικονες θα πηγαινα και εγω. Μου αρεσουν οι εκφυλες γκομενες που της πηδας γερα και γινονται γατακια!  Big Grin

δεν ειναι χοντρη
φουσκωμενη απο σιλικονες ειναι βυζια και κωλο
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
παντως εγω εριξα ενα πρωινο πριν φυγω για ΣουΚου
Καμιλα ποιο ξανθια απο οτι στις φωτογραφιες με κοριτσιστικα κοτσιδακια
με τελεια φτιαγμενο βυζι που εγω το περασα για φυσικο αλλα μου λεει οχι ειναι σιλικονη
πολυ ομορφη κολομπιανα με καθαρο προσωπο και σωμα
Μικρουλα ηλικιακα που θελει καθοδηγηση ομως
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Καλησπερα, εγω γαμησα την Βαλεντινα. Ειναι νεα στο επαγγελμα αλλα εχει πολυ ορεξη να γαμηθει. Το βυζι φτιαγμενο καλα και η πιπα αρκετα καλη. Επισεις στησιματα ωραι, αξιζει να την δικιμασετε...
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Παιδια.. μουναρα η Ιζαμπελα, ολα τελεια πανω της και πολυ προθυμη να γαμηθει. Τα στησιματα της καλα και η προποιηση ακομα καλυτερη
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(25-07-2022, 12:13 AM)shiny Έγραψε: Παιδια.. μουναρα η Ιζαμπελα, ολα τελεια πανω της και πολυ προθυμη να γαμηθει. Τα στησιματα της καλα και η προποιηση ακομα καλυτερη

Σιγα και να μην ηταν προθυμη να γαμηθει με τα 150 που ζηταει!  hahaha
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Ε ενταξει για 10 ευρω δεν την λες και φαρμακειο
Αντιδράσεις ()