Φήμη: 32970
(05-07-2022, 05:20 PM)AlfaArsenico Έγραψε: Και σιγουρα για καποιο λογο!
Δεν ξεκινησαμε καλα με το γραφειο! 
απλα τα πραγματα
την εκλεισα σημερα
και ακυρωσαν γιατι ηρθε περιοδος
οποτε αν μου επιτρεψει ο
@lagonisian θα παρω αλλ
ΕΣ σημερα
τωρα κατι κριτικες του στυλ ολα 7-8 εκτος απο το vfm που ειναι 3 δεν τις καταλαβαινω
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
(03-07-2022, 11:55 PM)rizoss Έγραψε: H Louna εχει ομορφο προσωπο και καλο σωμα. Η διαθεση της καλη και εχει εμπερια σε ολα. Αντοχες να δοκιμασετε και θα με θυμηθειτε. Οσοι θελουν μαυρη, ειναι ευκαιρια.
σωμα μπαμπατσικο
δεν το λες και τρομερο
αλλα καλη διαθεση
συμφωνω
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 2172
(05-07-2022, 05:29 PM)geroksouras Έγραψε: απλα τα πραγματα
την εκλεισα σημερα
και ακυρωσαν γιατι ηρθε περιοδος
οποτε αν μου επιτρεψει ο @lagonisian θα παρω αλλΕΣ σημερα
τωρα κατι κριτικες του στυλ ολα 7-8 εκτος απο το vfm που ειναι 3 δεν τις καταλαβαινω
Proceed accordingly... Εγω σημερα δε δικαιούμαι να ομιλώ
Feet lover... Με τρίχα για πουλόβερ...
(05-07-2022, 05:31 PM)AlfaArsenico Έγραψε: Ασε τι σου ειπαν, η γκομενα ειναι καταστροφη, και δεν εχει περιοδο.
δεν εχω αποψη
κι αν δεν εχω αποψη προσωπικη δεν μιλαω
εγω εκλεισα ενα μπακ του μπακ
Ιβανα Τατιανα
βεβαια παιζει να ακυρωσω το δευτερο
(05-07-2022, 07:16 PM)AlfaArsenico Έγραψε: Εγω ομως εχω, και δεν ξεκινησαμε καλα με το γραφειο. 
Κριτικουλα;
Φήμη: 1112
Αποφασησα για μαυρακι και πηρα την Λουνα. Καλο προσωπο, καλη συμμετοχη ωραιο βυζι. Στο τσιμπουκι δινει ρεστα αλλα και στα υπολοιπα ειναι σε καλο επιπεδο.