Φήμη: 57
Όσο για τα παράπονα που αναφέρεστε ,θεωρώ ότι πολλές φορές επειδή γράφω και σε άλλες σελίδες που επισησ βλέπετε δεν υπάρχει λόγος να αντεπιτίθενται η να δικαιολογήσω καθώς έχω ήδη γράψει πως έχω βαιλτιωθει σε πολλά επίπεδα και ποιοτικά και χρονικά και όσον αφορά το πόσα πράγματα -υπηρεσιεσ προσφορώ...Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πωσ δεν διαβάζω τα παράπονα και τη γνώμη σας όμως δεν υπάρχει λόγος να αναμοχλευω ειδικά κάποια πάρα πολύ αρνητικά σχόλια που είναι και εντελώς εκτός από εμένα οπωσ επισταμένα έχουν γραφτεί από πολύ συγκεκριμένους λογαριασμούς.Εγω είμαι εδώ με τη καλύτερη διάθεση και με σοβαρότητα και συνέπεια ωσ προσ την εκάστοτε συνάντηση! Για όποιον το επιθυμεί τον περιμένω να περάσουμε υπέροχα!!! Όποιος πάλι είτε έχει πικραθεί λυπάμαι πολύ και θα ήθελα πολύ να αλλάξω αυτή τη διάθεση και τελοσ για όποιον δεν επιθυμεί θα ευχηθώ να περνάει υπέροχα και να γεμίζει επισησ όμορφες παιχνιδιάρικες στιγμές!!!
Φήμη: 57
Καλημέρα καλέ μου νομίζω ότι βλεπεισ φαντάσματα! Αυτό που κανεισ φαίνεται ένοικο και εμπαθες με όλο το θάρρος και το σεβασμό...Μου εχεισ σουρει τα εκ αμάξης μετά λες ότι άλλοι τα λένε και τα μεταφέρεις και γενικότερα ασχολείσαι καθημερινά μαζί μου ...Πρώτον πραγματικά θα πρέπει να τα εχεισ όλα λυμένα και να εχεισ πραγματικά τόσο χρόνο έτσι ώστε να με σκέφτεσαι διαρκώς και δεύτερον υπάρχουν πιο δημιουργικοί τρόποι να γεμίσεις το χρόνο σου από το να βγάζεις μόνιμα χολή και να γραφεισ και πολύ προσβλητικά πράγματα διαρκώς! Καλή σου μέρα και εύχομαι να βρεις κάποιο καλύτερο χόμπι θαα σε χαλαρώσει κιολασ !
Φήμη: 6746
Θα παρακαλούσα να είσαστε πιο ευγενικοί με το κορίτσι. Να εκφράζετε φυσικά οτι παράπονα έχετε αλλά να επικεντρώνεται η συζήτηση στο τώρα όχι στο πριν. Και όσον αφορά ασθένειες δεν θα δεχτώ σχόλια τέτοιου είδους αν δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό κι Όχη απλά φήμες επειδή ίσως κάποιος θέλει να εκδικηθεί μια κοπέλα επειδή δεν πέρασε καλά
Σας ευχαριστώ

old admin aka παλιοδιαχειριστής