Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 26 δημοσιεύσεις!
(29-04-2026, 08:26 PM)Pe27 Έγραψε: Ενοω ότι θα καταλάβαινε ο καθένας διαβάζοντας τη λέξει κοιμήθηκε …. Έπαιρνε πίπα στο δεύτερο γύρο και σταμάτησε να κουνιέται .. άργησα να καταλάβω τι είχε γίνει γιατί δε μου είχε ξανασυμβεί …. Όταν κατάλαβα μίλαγα χωρίς να παίρνω απάντηση ….
Και δυστυχώς ή ευτυχώς (για να μη με πείτε ψεύτη) διαπίστωσα στο νήμα της απέναντι ότι είχαν και άλλοι συναγωνιστές τη χαρά τη δική μου της πρωτοτυπίας …
κάτσε ρε μαν όπως καταλαβαίνεις είναι δύσκολο να το κατανοήσει κάποιος αυτό!!δεν λέω ότι δεν σε πιστεύω προς θεου....δηλαδή πώς την πήρε ο ύπνος έτσι??? κάτι έχει πάρει και εμένα το μάτι μου δίπλα αλλά μου φαίνεται αδιανόητο
(29-04-2026, 08:26 PM)Pe27 Έγραψε: Ενοω ότι θα καταλάβαινε ο καθένας διαβάζοντας τη λέξει κοιμήθηκε …. Έπαιρνε πίπα στο δεύτερο γύρο και σταμάτησε να κουνιέται .. άργησα να καταλάβω τι είχε γίνει γιατί δε μου είχε ξανασυμβεί …. Όταν κατάλαβα μίλαγα χωρίς να παίρνω απάντηση ….
Και δυστυχώς ή ευτυχώς (για να μη με πείτε ψεύτη) διαπίστωσα στο νήμα της απέναντι ότι είχαν και άλλοι συναγωνιστές τη χαρά τη δική μου της πρωτοτυπίας …
(05-05-2026, 01:32 PM)kokoun Έγραψε: κάτσε ρε μαν όπως καταλαβαίνεις είναι δύσκολο να το κατανοήσει κάποιος αυτό!!δεν λέω ότι δεν σε πιστεύω προς θεου....δηλαδή πώς την πήρε ο ύπνος έτσι??? κάτι έχει πάρει και εμένα το μάτι μου δίπλα αλλά μου φαίνεται αδιανόητο
Όπως ακριβώς το ακούς φίλε μου δε έχω λόγο να πω ψέματα κανένα …. Το θυμάμαι χαρακτηριστικά τη πρώτη φορά ήταν ένα τέταρτο νόμιζα ότι είχε πάθει κάτι δε ήξερα τη να κάνω .. και δίπλα το έχουν αναφέρει και άλλοι κάτι παρόμοιο . Μαζευτήκαμε όλοι πιστεύεις στα καλά καθούμενα να φτιάξουμε σενάρια ;
(05-05-2026, 06:17 PM)Pe27 Έγραψε: Όπως ακριβώς το ακούς φίλε μου δε έχω λόγο να πω ψέματα κανένα …. Το θυμάμαι χαρακτηριστικά τη πρώτη φορά ήταν ένα τέταρτο νόμιζα ότι είχε πάθει κάτι δε ήξερα τη να κάνω .. και δίπλα το έχουν αναφέρει και άλλοι κάτι παρόμοιο . Μαζευτήκαμε όλοι πιστεύεις στα καλά καθούμενα να φτιάξουμε σενάρια ;
πανω στην ατυχία σου εισαι τυχαιρος που δεν προλαβε να δει κανενα ονειρο να τρωει το αγαπημένο της φαγητο και να στον δαγκώσει
(05-05-2026, 08:38 PM)giorgos2226 Έγραψε: πανω στην ατυχία σου εισαι τυχαιρος που δεν προλαβε να δει κανενα ονειρο να τρωει το αγαπημένο της φαγητο και να στον δαγκώσει
Φαντάζεσαι ; Και να το κόψει σα κροκόδειλος ; Να πάω για μεταμοσχεύσεις μετά ;
(14-04-2026, 12:17 AM)Pe27 Έγραψε: Ναι λένε ότι έχει βελτιωθεί βέβαια αλλά το στήσιμο δε θα το γλιτώσεις . Δε τη παίρνω πια για να σου πω πόσο αλλά μισή ώρα τουλάχιστο υπολόγισε
Ο λόγος είναι ότι δε θέλει να χάσει πελάτη (ή μάλλον δε θέλουν να χάσει πελάτη )
(27-04-2026, 09:39 AM)clonarius Έγραψε: θα προτιμούσα βέβαια αντί για στήσιμο
το σκίσιμο... αλλά που, μέχρι νάρθει την έχεις παίξει τρείς φορές με την τσόντα στο δωμάτιο...
αντε μετα να μπορεσεις να της τονε χωσεις κ αυτηνης
(06-05-2026, 11:50 PM)Pontikas Έγραψε: Τους χάνει όμως με αυτά που τους κάνει .
Να σου πω κάτι ; Ακόμα και η αρνητική διαφήμιση είναι διαφήμιση σε κάθε κοπέλα …. Έχει χτιστεί ένας μύθος με όλα αυτά γύρω από το όνομα της και πολλοί πάνε έστω από περιέργεια ..