Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 28 δημοσιεύσεις!
(17-06-2024, 12:34 AM)Fabio Έγραψε: έιχα μια ελπίδα μετά το διάστημα που είχε εεξαφανιστεί
μπα... καταρχην σιγα μη ελειπε απο τη δουλεια... δε χανει ουτε μια μερα χρημα αυτη.. απλα τη κραζαν ολοι μαζι στο νημα της κι οσο εμφανιζεται πλεον την κραζουν περισσοτεροι..
(17-06-2024, 12:36 AM)Pe27 Έγραψε: μπα... καταρχην σιγα μη ελειπε απο τη δουλεια... δε χανει ουτε μια μερα χρημα αυτη.. απλα τη κραζαν ολοι μαζι στο νημα της κι οσο εμφανιζεται πλεον την κραζουν περισσοτεροι..
μήπως έχει πέσει θύμα κάποιου; δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι
(17-06-2024, 12:43 AM)Fabio Έγραψε: μήπως έχει πέσει θύμα κάποιου; δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι
αυτό εχει ειπωθεί κι απέναντι και το πιστευω κι εγω πλέον. δε υπάρχει καμία να δουλεύει κάθε μέρα , Χριστούγεννα, Πασχα από 1100 το πρωί ως 0600. κάθε μέρα.. και ποτέ σε ραντεβού δε θα πει κάτι προσωπικό.. γυρνάει τη κουβέντα. και νομίζω εχω δει και το μάγκα της..
(17-06-2024, 12:45 AM)Pe27 Έγραψε: αυτό εχει ειπωθεί κι απέναντι και το πιστευω κι εγω πλέον. δε υπάρχει καμία να δουλεύει κάθε μέρα , Χριστούγεννα, Πασχα από 1100 το πρωί ως 0600. κάθε μέρα.. και ποτέ σε ραντεβού δε θα πει κάτι προσωπικό.. γυρνάει τη κουβέντα. και νομίζω εχω δει και το μάγκα της..