24-04-2026, 08:23 PM
(24-04-2026, 10:03 AM)kokoun Έγραψε: κάπου εδώ νομίζω ότι γίνεται το ''λάθος'' γιατί, αν ότι αυτός λέει ψέματα σίγουρα το κάνει με σκοπό να σε προσβάλλει ή να δημιουργηθεί κάποιο θέμα.αν εσύ του επιτεθείς κάνεις αυτό ακριβώς που θέλει,και του δίνεις τροφή και χαρά ώστε να συνεχίσει ακόμα πιο σκληρά την επίθεση του! οι πελάτες της κάθε κοπέλας,και προφανώς και οι ανθρώποι που έχεις εσύ για πελάτες ξέρουν και θα καταλάβουν αμέσως αν αυτό που γράφει είναι αληθινό η ψεύτικο.και εφόσον έχεις στην επιβεβαίωση από τους πελάτες σου,κάθε τι ψεύτικο που θα γραφτεί θα ξεχαστεί γρήγορα.
Καθόλου δεν με νοιάζει αν τρέφεται ο κάθε παπάρας Κ αν θα συνεχίσει την επίθεση του. Εγώ θα πω όσα έχω να πω Κ όποιος έχει reading comprehension θα καταλάβει ότι είναι να καταλάβει. Οι υπόλοιποι δεν με νοιάζουν ούτως ή άλλως.
Ξέρεις με πόσους έχω συνευρεθεί που μου λένε σε διάλεξα γιατί μου αρέσει πως απαντάς? Δεν είναι κακό να έχουμε ισχυρή προσωπικότητα.
για περισσοτερες πληροφοριες και ραντεβου στειλτε μ στο WhatsApp η Viber στο 6933446327

.png)

.jpg)

![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)

![160x160[1]](/forum/images/Banners/160x160[1].gif)