|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 26 δημοσιεύσεις!
|
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,058
» Τελευταίο μέλος: Puck
» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,934
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Αnna24, το απολυτο tiny/petit αλανι!
|
Φήμη: 732
(21-04-2026, 09:27 AM)Sniper Έγραψε: Όχι βέβαια!
Χολή για μένα τουλάχιστον σημαίνει να επιμένεις ότι το αρνητικό είναι το μόνο που ισχύει, να είσαι εμμονικός να το αποδείξεις και να φτάνεις μέχρι το σημείο να βγάζεις αγαπούληδες και προμότορες όσους λένε κάτι καλό, σε αντίθεση με το δικό σου!
Η απλή παράθεση μιας κακής εμπειρίας δεν είναι κακό, κάθε άλλο. Το να ρίχνεσαι όμως -εξίσου «οργανωμένα»- σε όποιον γράφει κάτι καλό, είναι!
Είναι κ ο τρόπος με τον οποίο επιλέγεις να εκφράσεις την αρνητική σου εμπειρία. Μπορεί να είμαστε εδώ με την υπόσταση του "προϊόντος" αλλά καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι πέραν από προϊόν είμαστε Κ άνθρωποι Κ ότι αυτά που γράφουμε θα τα διαβάσει άνθρωπος όχι κάποιος μάνατζερ or whatever αν μιλάμε για ανεξάρτητες. Οπότε ακόμη Κ στην εξιστόρηση μιας αρνητικής εμπειρίας ΠΡΈΠΕΙ να υπάρχει ένα συγκεκριμένο τακτ.
για περισσοτερες πληροφοριες και ραντεβου στειλτε μ στο WhatsApp η Viber στο 6933446327
Φήμη: 59277
(22-04-2026, 11:59 PM)anna24' Έγραψε: Αυτός ο άλλος χώρος δυστυχώς είναι πολύ τοξικός Κ έχει αποθαρρύνει τις περισσότερες από εμάς από το να ανεβάζουμε κλπ
Μην αγχώνεσαι κορίτσι όμορφο! Υπάρχει η σεξοκλαμπάρα μας που έχει ανοιχτή την αγκαλιά της για να σας υποδεχτεί!
Και να ανεβάζετε εδώ
Φήμη: 7222
23-04-2026, 12:34 AM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 23-04-2026, 12:34 AM από Mourgas.)
(23-04-2026, 12:05 AM)anna24 Έγραψε: Είναι κ ο τρόπος με τον οποίο επιλέγεις να εκφράσεις την αρνητική σου εμπειρία. Μπορεί να είμαστε εδώ με την υπόσταση του "προϊόντος" αλλά καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι πέραν από προϊόν είμαστε Κ άνθρωποι Κ ότι αυτά που γράφουμε θα τα διαβάσει άνθρωπος όχι κάποιος μάνατζερ or whatever αν μιλάμε για ανεξάρτητες. Οπότε ακόμη Κ στην εξιστόρηση μιας αρνητικής εμπειρίας ΠΡΈΠΕΙ να υπάρχει ένα συγκεκριμένο τακτ.
Πρέπει να υπάρχει σεβασμός εξάλλου μπορεί να πετύχουμε κάποια κοπέλα σε κακή μέρα.
(23-04-2026, 12:34 AM)Mourgas Έγραψε: Πρέπει να υπάρχει σεβασμός εξάλλου μπορεί να πετύχουμε κάποια κοπέλα σε κακή μέρα.
Ε ναι! Μερικοί γράφουν λες και τους σκότωσες τη μάνα οκ σεξ εκανεςυκ δεν σου βγήκε! Αν στην τελική περνάς ΤΌΣΟ άσχημα πες το μου να διακόψουμε, η ακόμη καλύτερα κλείσε μισάωρο για πρώτο ραντεβού να τεσταρεις τη φαση
Εν πάση περιπτώσει το μένος με το οποίο γράφουν μερικοί κάνει εμφανές ότι δεν πρόκειται απλά για "καταγραφή εμπειριών"
για περισσοτερες πληροφοριες και ραντεβου στειλτε μ στο WhatsApp η Viber στο 6933446327
23-04-2026, 09:43 AM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 23-04-2026, 09:44 AM από Sniper.)
(23-04-2026, 03:51 AM)anna24' Έγραψε: Ε ναι! Μερικοί γράφουν λες και τους σκότωσες τη μάνα οκ σεξ εκανεςυκ δεν σου βγήκε! Αν στην τελική περνάς ΤΌΣΟ άσχημα πες το μου να διακόψουμε, η ακόμη καλύτερα κλείσε μισάωρο για πρώτο ραντεβού να τεσταρεις τη φαση
Εν πάση περιπτώσει το μένος με το οποίο γράφουν μερικοί κάνει εμφανές ότι δεν πρόκειται απλά για "καταγραφή εμπειριών"
Το μένος/οργή έχει ερείσματα σε ψυχολογικά θέματα που καλό θα ήταν όλοι να φρόντιζαν, αντί να επενδύουν το χρόνο και το χρήμα τους μόνο στην ικανοποίηση της ορμών τους.
Θα έπεφτε βέβαια λίγο το διαθέσιμο χρήμα για τα κορίτσια, αλλά θα εκτοξευόταν η ποιότητα των συναντήσεων.
Ας τ’ αφήσουμε όμως αυτά· ερωτήματα σοβαρά σαν το παρακάτω είναι που πρέπει να απαντηθούν
(07-03-2026, 01:24 AM)geroksouras' Έγραψε: ΥΓ θα σε κλεισω με @Malvina αν επανελθω στην υγεια μου αλλα οχι για σεξ αλλα για μασα στα Καλυβια
εκει θα δεις την πραγματικη μου αξια
μπορω να αδειασω ενα πιατο οσο εσυ ανοιγοκλεισεις τα ματια σου
Εγώ που ευτυχώς δεν έχω κάποιο θέμα -πλην μέσης συγκυριακά- με την υγεία μου, θα ζητήσω κάτι πιο mainstream… αν ποτέ σκεφτείτε να συνδυαστείτε με τη @Malvina, να με ενημερώσετε, γιατί είστε και οι δύο λατρείες.
Φήμη: 63650
(23-04-2026, 09:43 AM)Sniper Έγραψε: Το μένος/οργή έχει ερείσματα σε ψυχολογικά θέματα που καλό θα ήταν όλοι να φρόντιζαν, αντί να επενδύουν το χρόνο και το χρήμα τους μόνο στην ικανοποίηση της ορμών τους.
Θα έπεφτε βέβαια λίγο το διαθέσιμο χρήμα για τα κορίτσια, αλλά θα εκτοξευόταν η ποιότητα των συναντήσεων.
Ας τ’ αφήσουμε όμως αυτά· ερωτήματα σοβαρά σαν το παρακάτω είναι που πρέπει να απαντηθούν 
Εγώ που ευτυχώς δεν έχω κάποιο θέμα -πλην μέσης συγκυριακά- με την υγεία μου, θα ζητήσω κάτι πιο mainstream… αν ποτέ σκεφτείτε να συνδυαστείτε με τη @Malvina, να με ενημερώσετε, γιατί είστε και οι δύο λατρείες.

Η Αννα έχει ξεκαθαρίσει ότι δε κάνει δίπλα ….
(23-04-2026, 11:46 AM)Pe27' Έγραψε: Η Αννα έχει ξεκαθαρίσει ότι δε κάνει δίπλα ….
Έχει πει επίσης σε ανύποπτο χρόνο (που ξέρεις ότι δεν ξεχνάω) πώς ΑΝ ποτέ το έκανε, θα ήταν με τη θεά (όπως η ίδια την αποκάλεσε) Malvina.
Δράττομαι λοιπόν της ευκαιρίας και λέω: ΑΝ κι εφόσον, δε θα ήταν ό,τι καλύτερο να το δοκιμάσουν με έναν γλυκό και εύκολο άνθρωπο όπως είναι η αφεντομουτσουνάρα μου;
Φήμη: 63650
(23-04-2026, 11:49 AM)Sniper Έγραψε: Έχει πει επίσης σε ανύποπτο χρόνο (που ξέρεις ότι δεν ξεχνάω) πώς ΑΝ ποτέ το έκανε, θα ήταν με τη θεά (όπως η ίδια την αποκάλεσε) Malvina.
Δράττομαι λοιπόν της ευκαιρίας και λέω: ΑΝ κι εφόσον, δε θα ήταν ό,τι καλύτερο να το δοκιμάσουν με έναν γλυκό και εύκολο άνθρωπο όπως είναι η αφεντομουτσουνάρα μου;

Οοοοοχιιιι γιατί πρέπει να παίζουμε εν ίσοις οροις …. Γιατί όπως έχεις εσύ μια θέα έχω άλλες δέκα εγώ …. Οπότε δε θα να δίκαιο να χαίρεται μόνο ο ένας ή όλοι ή κανείς . Ας σεβαστούμε τα θέλω της …
23-04-2026, 02:18 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 23-04-2026, 02:18 PM από Sniper.)
(23-04-2026, 12:52 PM)Pe27' Έγραψε: Οοοοοχιιιι γιατί πρέπει να παίζουμε εν ίσοις οροις …. Γιατί όπως έχεις εσύ μια θέα έχω άλλες δέκα εγώ …. Οπότε δε θα να δίκαιο να χαίρεται μόνο ο ένας ή όλοι ή κανείς . Ας σεβαστούμε τα θέλω της …
Επισημασμένο το μόνο σημείο που συμφωνώ, γιατί ξέρεις και εσύ και η Άννα ότι κάνω πλάκα (μεταξύ σοβαρού και αστείου βέβαια…
Στα υπόλοιπα φίλε μου, λυπάμαι που σου λέω, αλλά η ζωή δεν ήταν ποτέ δίκαιη! Ποιος είμαι εγώ να αλλάξω ισορροπίες χρόνων!
(23-04-2026, 11:46 AM)Pe27 Έγραψε: Η Αννα έχει ξεκαθαρίσει ότι δε κάνει δίπλα ….
Ναι πολύ σωστά δεν κάνω διπλά, Κ επίσης η φίλη Μαλβίνα είναι σε διάλειμμα για άγνωστο ακόμη χρονικό διάστημα!
|
|
|