|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 29 δημοσιεύσεις!
|
|
Online προσωπικό
|
| Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή. |
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,068
» Τελευταίο μέλος: Iakwvos29
» Θέματα φόρουμ: 2,507
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 388,163
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Ανέκδοτα
|
Φήμη: 4298
Φήμη: 4158
Βάζει η δασκάλα εργασία για το σπίτι, να ρωτήσουν πως γίνονται τα παιδιά.
– Μαμά, μαμά, λέει ο Τοτός μόλις πήγε σπίτι, η δασκάλα μας είπε να σας ρωτήσουμε πως γεννιούνται τα παιδιά.
– Δεν μπορώ τώρα, καθαρίζω πατάτες, λέει η μαμά.
– Έλα, ρε μαμά, πες μου…
Τέλοσπάντων, η μαμά του για να τον ξεφορτωθεί του δείχνει μία πατάτα και του λέει:
– Την βλέπεις αυτήν; Από εδώ έρχονται τα παιδιά.
Εκστασιασμένος ο Τοτός βάζει την πατάτα στην τσέπη, και περιμένει πως και πως την επόμενη μέρα στο σχολείο.
Την άλλη μέρα στην τάξη, ρωτάει η δασκάλα:
– Μάθατε αυτό που σας είπα;
– Ναι!!! λένε όλα τα παιδάκια με μία φωνή.
– Για πες εσύ, Κωστάκη.
– Λοιπόν κυρία, λέει ο Κωστάκης τα παιδιά τα φέρνει ο πελαργός.
– Λάθος!! Λάθος!! άρχισε να φωνάζει ο Τοτός.
– Για πες μας εσύ, Ελενίτσα, λέει η δασκάλα.
– Τα παιδάκια τα φέρνει ο Θεούλης!! λέει η Ελενίτσα.
– Μα τι λέει; φωνάζει ο Τοτός και κάνει φασαρία.
Εκνευρισμένη η δασκάλα γυρνάει στον Τοτό:
– Για πες μας εσύ Τοτό που τα ξέρεις όλα…;
Ο Τοτός με ένα πονηρό χαμόγελο βάζει το χέρι στην τσέπη, πιάνει την πατάτα και λέει στην δασκάλα:
– Να την βγάλω έξω;
– Και βέβαια, όχι! Λέει η δασκάλα σοκαρισμένη.
– Βρε, να την βγάλω έξω; ξαναλέει ο Τοτός.
– Όχι, φυσικά!
– Α, λέει ο Τοτός, δεν θέλεις να την βγάλω… Όταν την τρως όμως, καλά είναι, έ;
Ήταν αποκριές, και λέει ο Τοτός στον μπαμπά του
– Τα παιδιά στο σχολείο αποφασίσαμε να κάνουμε πάρτι μασκέ.
– Και εσύ τί θα ντυθείς;
– Σταχτοπούτα!
Μόλις το άκουσε αυτό ο πατέρας του, τον αρχίζει στις κλωτσιές!
Τον επόμενο χρόνο, πάλι αποκριές, λέει ο Tοτός στον πατέρα του.
– Φέτος μπαμπά θα ντυθώ Χιονάτη!
Μόλις το άκουσε αυτό ο πατέρας του Τοτού, τον αρχίζει πάλι στο ξύλο!
Την επόμενη χρονιά, στις απόκριες, λέει ο Τοτός στον μπαμπά του:
– Μπαμπά, μπορείς να μου αγοράσεις ένα σπαθί;
– Ναι, λέει χαρούμενος ο πατέρας του.
– Μπαμπά, μπορείς να μου πάρεις και μία ασπίδα;
– Ναι αγορίνα μου! λέει ο πατέρας ανακουφισμένος.
– Επίσης, μπορείς να μου αγοράσεις και ένα θώρακα;
– Ναι αγόρι μου, λέει ο πατέρας του, νιώθοντας ο πιο ευτυχισμένος πατέρας του κόσμου. Αλλά, για πες μου τι θέλεις να ντυθείς;
– Ζήνα!!!
Παίρνει ο Τότός τηλέφωνο την αστυνομία.
– Ελάτε γρήγορα! Ο πατέρας μου εδώ και μια ώρα πλακώνεται με τον γείτονα.
– Καλά, και γιατί δεν μας τηλεφώνησες νωρίτερα?
– Νωρίτερα νικούσε…
Ήταν μια κοπέλα πολύ όμορφη, της οποίας το μ@υνί μύριζε κρεμμυδίλα!
Καθαρή κοπέλα, "Πιπίλα" από κάτω χωρίς ίχνος τρίχας, αλλά η βρώμα της κρεμμυδίλας απίστευτη! Κι ενώ ήταν όμορφη και "τούμπανο" στις αναλογίες της, δεν μπορούσε να σταυρώσει άντρα! Μόλις πήγαιναν να κάνουν σεξ μαζί της έφευγαν!Την κοπέλα την είχε πάρει από κάτω...
Μία φίλη της λοιπόν, κι αφού είχε διαδώσει στον κύκλο της ότι αυτή η κοπέλα είναι άδικο να μην έχει άντρα για ένα τέτοιο πρόβλημα , δέχεται ένα τηλεφώνημα από έναν συγγενή .....
Ο συγγενής λοιπόν είπε στη φίλη ότι έχει έναν καινούργιο συνάδερφο που έχει έρθει στη δουλειά, ο οποίος είναι πολύ καλό παιδί αλλά έχει πρόβλημα που δεν μπορεί να μυρίσει τίποτα! Σε όλα τα άλλα είναι εντάξει αλλά το μόνο του πρόβλημα είναι αυτό...
Χαρούμενη η φίλη της κοπέλας, λέει στη φίλη της για τον τύπο, της λέει φυσικά και για το πρόβλημά της όσφρησης που έχει, και κανονίζει με τον συγγενή της να τους γνωρίσουν άμεσα μιας και ο τύπος δεν θα είχε πρόβλημα με την κρεμμυδίλα λόγω του προβλήματος του!
Γνωρίζονται, και κανονίζουν να βγούνε....
Μετά τον καφέ και το φαγητό που πήγαν,καταλήγουν σε ένα ξενοδοχείο! Μόλις η κοπέλα βγάζει τα ρούχα της και στη συνέχεια το εσώρουχο της, ο τύπος άρχισε να τη γλύφει από τις πατούσες και προχωρούσε προς τα πάνω....
Μόλις φτάνει στο επίμαχο σημείο.....
-Ω ΡΕ ΠΟΎΣΤΗ, ΚΡΕΜΜΥΔΊΛΑ!!!!
Η κοπέλα τότε απορημένη τον ρωτάει....
-Καλά, αφού δεν μπορείς να μυρίσεις....
-ΔΑΚΡΥΣΑΝ ΤΑ ΜΆΤΙΑ ΜΟΥ!!!
Πάει ο επιθεωρητής σ’ ένα σχολείο, μπαίνει στην αίθουσα και ρωτάει:
– Ποιός σκότωσε την Λερναία Ύδρα; Πες μου εσύ Ελενίτσα.
– Πάντως εγώ… κύριε, όχι!
– Για πες μου εσύ, Τοτέ…
– Σας το ορκίζομαι κύριε, ούτε εγώ την σκότωσα.
Γεμάτος απορία για την άγνοια, ρίχνει μια άγρια ματιά στον δάσκαλο κι αυτός του λέει:
– Δεν πιστεύω, κύριε επιθεωρητά, να υποψιάζεστε εμένα!!!!!
Η ΞΑΝΘΙΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ
Είναι μια μελαχροινή, μια κοκκινομάλλα και μια ξανθιά που τις κυνηγάει ένας αστυνομικός.
Για να ξεφύγουν κρύβονται σε τρία διαφορετικά σακιά.
Πηγαίνει να ανοίξει το πρώτο ο αστυνομικός και λέει :
”Tι να είναι εδώ μέσα;”
”Γαβ, γαβ”, του κάνει η μελαχροινή.
”Ας το αφήσω καλύτερα μην είναι κανένα αγριό σκυλί που δαγκώνει”, λέει ο αστυνομικός .
Πάει να ανοίξει το δεύτερο και λέει :
”Τι να είναι άραγε εδώ μέσα;”
”Νιάου!, νιάου!”, κάνει η κοκκινομάλλα.
”Ας το αφήσω καλύτερ, καμιά γάτα θα είναι”, λέει ο αστυνομικός.
Πάει να ανοίξει και το τρίτο σακί λέγοντας :
”Τι να είναι άραγε εδώ μέσα;”
”Πατάτες, πατάτες!”, του φωνάζει η ξανθιά.
Μια μεγάλη ιταλική εταιρία αυτοκινήτων δώρισε στον ποντίφικα ένα αυτοκίνητο. Μια από τις επόμενες μέρες λοιπόν και θέλοντας να δοκιμάσει το αυτοκίνητο ο ποντίφικας πήρε τον οδηγό του κάθισε στο αναπαυτικότατο πίσω κάθισμα και αποφάσισε να το δοκιμάσει.
Ξεκινάνε λοιπόν για τον γύρω της Ρώμης… ο οδηγός έτρεμε και την σκιά του και καθότι φοβότανε μην σπάσει τα αυγά που έβραζε στη μηχανή, πάνω από 2000 στροφές και 40 χλμ. δεν το πήγαινε το αυτοκίνητο…
«Πάτα το ρε!» του λέγε ο πάπας «Μα πάπα μου οι καραμπινιέροι…» λέει ο οδηγός (καραμπινιέροι ονομάζουν την αστυνομική δύναμη στην Ιταλία)
«Πάτα το ρε σου λέω!» του ξαναλέγει ο ποντίφικας τι να κάνει ο οδηγός ανέβασε λίγο την ταχύτητα αλλά και πάλι σαν χελωνάκια πηγαίνανε…
«Πάτα το ρε λίγο!!!!» φώναζε ο πάπας. «Μα πάπα μου οι καραμπινιέροι» ξανάλεγε ο οδηγός… ε Κανά μισάωρο το ίδιο βιολί βαρέθηκε ο πάπας…
«Κατέβα», λέει του οδηγού, «θα οδηγήσω εγώ…». Παίρνει το αυτοκίνητο αρχίζει το τρεχαλητό στους δρόμους της Ρώμης 160,190,200,210 και ανέβαινε… Τον βλέπουν οι καραμπινιέροι και τον σταματάνε, ανοίγει το παράθυρο ο πάπας, τον βλέπει ο αστυνομικός και μένει ξερός…
τι να κάνει τώρα πως να τον γράψει; Παίρνει τηλέφωνο τον διοικητή και του λέει: «Αρχηγέ, έπιασα ένα πολύ μεγάλο να τρέχει με 210 στους δρόμους της Ρώμης. Τι να κάνω να τον γράψω;» «Με 210; Όποιος και να ναι γράψε τον» λέει ο αρχηγός. «Αρχηγέ, είναι πολύ μεγάλος» «Ποιος είναι ρε ο Υπουργός;» «Όχι, αρχηγέ, πιο μεγάλος» «ο πρωθυπουργός;»
«Όχι, αρχηγέ, πιο μεγάλος» «Ε, τι πιο μεγάλος ρε, πόσο πιο μεγάλος;» «Αρχηγέ, ένα θα σου πω… έχει οδηγό τον πάπα!!!»
Ήταν ένας τύπος που πίστευε ότι η γυναίκα του τον απατούσε.
Αποφάσισε λοιπόν ένα βράδυ να την παρακολουθήσει για να το διαπιστώσει με τα μάτια του. Έτσι όταν βγήκε αυτή με το αυτοκίνητο μπήκε αυτός σε ένα ταξί και την ακολούθησε. Σύντομα αντελήφθη ότι η γυναίκα του εργαζόταν σε ένα οίκο ανοχής.
Λέει ο τύπος στον ταξιτζή: θες να βγάλεις 100 ευρώ; Ο ταξιτζής αμέσως απαντάει:
Σίγουρα, τι θες να κάνω; Ο τύπος του απάντησε ότι το μόνο που είχε να κάνει ήταν να μπει στον οίκο ανοχής, να αρπάξει τη γυναίκα του και να την φέρει στο ταξί.
Έτσι πάει ο ταξιτζής μέσα και δυο λεπτά αργότερα η πόρτα του οίκου ανοίγει με μια δυνατή κλωτσιά και εμφανίζεται ο ταξιτζής τραβώντας μια γυναίκα που κλωτσάει, ρίχνει μπουνιές και τσακώνεται σε όλη τη διαδρομή μέχρι το ταξί με τον ταξιτζή.
Ο ταξιτζής ανοίγει την πόρτα, πετάει τη γυναίκα μέσα στο ταξί και λέει στον τύπο:
– Κράτα την! Ο άντρας την κοιτάει και φωνάζει στον ταξιτζή:
– Τι έκανες ρε ηλίθιε; Αυτή δεν είναι η γυναίκα μου!
– Το ξέρω, απαντάει ο ταξιτζής, Αυτή είναι η δικιά μου! Τώρα πάω πίσω για τη δικιά σου!
Ο δάσκαλος μαλώνει τον Τοτό για τις απαράδεκτες επιδόσεις του στο μάθημα της έκθεσης:
– «Δεν ντρέπεσαι; Τι έκθεση είναι αυτή; Σύνθεση κακή, κείμενο γεμάτο ορθογραφικά λάθη, ελεεινή εμφάνιση.
– Θα την δείξω στον μπαμπά σου!
Και ο Τοτός:
– «Καλά θα του κάνετε! Δεν μπορώ να τ’ ακούω εγώ μια ζωή για τα δικά του λάθη»
|
|
|