Φήμη: 13514
Ήτανε κάποτε στη Τζαμάικα δυο πειρατές και πίνανε ρούμι σε ένα μπάρ. Μετά το τρίτο ποτό γυρίζει ο ένας από τους δύο και λέει στον άλλον:
- Δε μπορώ να μην προσέξω πως έχεις ένα ξύλινο πόδι. Πώς το έπαθες αυτό;
- Κατά τη διάρκει μιας μάχης, έπεσα στη θάλασσα, με βούτηξε ένας καρχαρίας και μέχρι να με σώσουνε, πάει το πόδι μου.
- Εντυπωσιακό! παρατήρησε ο πρώτος. Όμως δεν μπορώ να μην παρατηρήσω ότι σου λείπει και το ένα χέρι κι έχεις γάντζο. Αυτό πάλι πως το έπαθες;
- Πάλι σε μάχη, πού αλλού; Κάποτε ήμουν πιο αργός απ’ ότι έπρεπε και μια σπαθιά μου έκοψε το χέρι.
- Είναι πράγματι εντυπωσιακά όλα αυτά που μου λές, ξαναείπε ο πρώτος πειρατής. Έχω ακόμα μια ερώτηση όμως να σου κάνω. Βλέπω ότι έχεις καλυμμένο και το μάτι σου. Πώς συνέβη αυτό πάλι;
- A! αυτό είναι από κουτσουλιά πουλιού.
- Από κουτσουλιά του παπαγάλου μου;! Μα πώς είναι δυνατόν;
- E να, ήταν η πρώτη μέρα που είχα βάλει το γάντζο, με έχεσε ο παπαγάλος στο μάτι και πήγα να το τρίψω!
Μια φυλή ιθαγενών πιάνει δύο επιζώντες απο μια πτώση αεροπλάνου....
Ο φύλαρχος πάει στον πρώτο και τον ρωτά: Λάλατο ή Τάνατο;
Αυτός φοβούμενος για τη ζωή του απαντά:Λάλατο...
Τον πιάνουν τότε τρείς ¨τρίποδες¨τον στήνουν στα τέσσερα και...
Όταν τελειώνουν ο φύλαρχος πάει στον δεύτερο και τον ρωτά:Λάλατο ή Τάνατο;
Αυτός βλέπωντας τι έπαθε ο φίλος του απαντά χωρίς δισταγμό: Τάνατο!
Τότε ο φύλαρχος γυρνά και λέει στους τρείς ¨τρίποδες¨ Λάλατο μέχρι Τάνατο
Φήμη: 18285
North London forever, whatever the weather, these streets are our own.
Φήμη: 18285
North London forever, whatever the weather, these streets are our own.
Πάνε ο Κωστίκας κι ο Γιωρίκας για κυνήγι. Μετά απο πολλές ώρες περιπλάνησης ο Κωστίκας βρίσκει μια αρκούδα (αρσενικό για την ακρίβεια).
Με σιγανά βήματα την πλησιάζει και σημαδεύει με το όπλο μα την τελευτία στιγμή που πυροβολεί παραπατάει και αστοχεί... Η αρκούδα τα παίρνει και τον αρχίζει στο κυνήγι.
Φωνές ο Κωστίκας, πανικός, τρεχαλητό ώσπου σε μια φάση βρίσκει ένα δέντρο και σκαρφαλώνει με την μία. Η αρκόυδα απο κάτω να αρχίσει να κουνάει το δέντρο να προσπαθεί να σκαρφαλώσει και ο Κωστίκας να φωνάζει τον Γιωρίκα.
Τελικά ο Γιωρίκας ακούει και με το που βλέπει την κατάσταση οπλίζει με την μία και ετοιμάζεται να βαρέσει...
- Στο κεφάλι Γιωρίκα, στο κεφάλι ρίξτου, φωνάζει ο Κωστίκας.
Μες στον πανικό του ο Γιωρίκας πυροβολάει και πετυχαίνει το δεξιό αρχ...δι της αρκούδας.
Κραυγές η αρκούδα, πόνο και με ακόμα περισσότερα νεύρα αρχίζει να κουνάει το δέντρο δυνατότερα.
- Στο κεφάλι ρε Γιωρίκα λέμε. Στο κεφάλι. Γρήγορα θα πέσω, ξαναφωνάζει ο Κωστίκας.
Ξαναοπλίζει αγχωμένος ο Γιωρίκας και προσπαθεί να ξανασημαδέψει με το όπλο αλλά και πάλι απο τον πανικό του πετυχαίνει το αριστερό αρχ...δι της αρκούδας η οποία πεθαίνωντας στον πόνο ήταν έτοιμη να ρίξει το δέντρο. Και ο Κωστίκας:
-ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΡΙΞΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ. ΝΑ ΜΕ ΦΑΕΙ ΘΕΛΕΙ, ΟΧΙ ΝΑ ΜΕ Γ@ΜΗΣΕΙ!
Φήμη: 7981
Ένα κινεζάκι, ένα Αμερικανάκι και ένα ελληνόπουλο συζητάνε…Λέει λοιπόν το κινεζάκι:– Καλά μιλάμε, ο πατέρας μου δουλεύει 100 χιλιόμετρα μακριά από εδώ αλλά με το καινούριο τρένο 3 σχολάει και 15:02 το τραπέζι είναι στρωμένο!– Καλό, λέει το Αμερικανάκι, αλλά εμένα ο πατέρας μου δουλεύει στη Nasa ξέρετε, και με τον καινούριο πύραυλο, δουλεύει στο φεγγάρι. 2 σχολάει, 14:00 το τραπέζι είναι στρωμένο!– Τι μου λέτε ρε, λέει το ελληνόπουλο.Εμένα ο πατέρας μου είναι δημόσιος υπάλληλος. Σχολάει στις 3 και στις 14:30 έχουμε ήδη φάει…!!