|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 22 δημοσιεύσεις!
|
|
Online προσωπικό
|
| Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή. |
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,061
» Τελευταίο μέλος: Puck
» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,868
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Αναζήτηση εσκορτ
|
Φήμη: 4408
(01-06-2026, 04:04 PM)Underworldsexmachine7 Έγραψε: Αλλιώς Μαριάννα
Ποιά είναι αυτή;
"Ακόμη και ο κακός καφές είναι καλύτερος από κανέναν καφέ!"
Φήμη: 63611
(01-06-2026, 04:20 PM)nesjacobs Έγραψε: Ποιά είναι αυτή;
Για adult γραφείο μιλάνε για Εμμανουέλα και μαριαννα φίλες μιλφ μεταξύ τους Αλβανίδες αμφότερες
Φήμη: 6562
Φήμη: 61
(01-06-2026, 12:21 AM)Pe27 Έγραψε: καταρχήν με το καλό να επανέλθεις.
Για την Αγάπη δε ξέρω αν δε φιλάει σε άλλους, σε εμένα φιλούσε πάντως (όχι σαν τη ζέτα όμως τη θεωρώ καλύτερη)
στα μείον της ζέτας είναι ότι δε κάνει τελειώματα στα εξτρα προσωπο στόμα σε αντίθεση με τη αγάπη.
Για τη ξένια που λες γενικότερα καμία δε θα βρεις εύκολα να ψήνεται να τη έχεις κώλο 2 ώρες εκτός αν έχει πάρει τπτ πριν...
Πάντως αν με ρωταγες ζετα η ξενια ΞΕΚΑΘΑΡΑ ζετα..
στη διαθεση σου οποτε θελήσεις... Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Προτιμώ να μην παίρνω σκευάσματα φαρμακευτικά για ραντεβού 2 ωρών κ 3 ωρών. Δεν αξίζει κ δεν έχει νόημα. Μόνο με την κοπέλα μου που την έχω όλο το βράδυ, όταν κανονίζω κάτι πιο extreme μαζί της. Υπάρχουν κοπέλες εσκορτ κ μη που τους αρέσει το anal κ το επιδιώκουν για πάνω από 15 λεπτά κ μισή ώρα. Οπως για παράδειγμα η κοπέλα μου αυτόν τον καιρό. Υπάρχουν κ κοπέλες που δεν το αντέχουν ούτε 5 κ ας το προσφέρουν σαν υπηρεσία…Δεν έχω κανα μπουρί 20 πόντους αλλά κανονικό σε μέγεθος 15,50 πόντους κ λίγο χοντρό σε πάχος. Για παράδειγμα με τη Δημητρα AGN, Alexia AGN καθώς κ Νάταλι AGN κ άλλες απ το AGN κ από άλλα γραφεία κ ανεξάρτητες όπως Νάγια το μεγαλύτερο μου στανταράκι παλιά, Βερόνικα απ το παλιό Angels κ ας μην το είχε σαν έξτρα υπηρεσία κ Narnia πρόσφατα (άπιστευτη σε όλα για τα γούστα μου), επεδίωκαν να διαρκεί το anal μαζί μου γιατί το γούσταραν…Μετράει κ να ξέρεις τί να κάνεις. Πίστεψε με υπάρχουν κοπέλες που το γουστάρουν κ το επιδιώκουν σε διάρκεια αρκεί να ξέρεις να το κανεις από πίσω. Ειμαι 41 χρονών κ δούλευα χρόνια νύχτα σαν φοιτητής σε μεγάλα κλαμπ της εποχης εκείνης κ αργότερα γιατί ήταν πολύ γλυκό το χρήμα εκεί κ καλοπερνούσα κ οι εμπειρίες μου είναι πολλές ευτυχώς…Από αυτά που μου λένε κοπέλες εσκορτ κ μη, ξέρω τί να κάνω…Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν έρχομαι σε αντιπαράθεση μαζί σου απλά διαφωνώ σε κάποια πράγματα. Εννοείται ενδιαφέρομαι να ζητήσω τη βοήθεια σου όταν βρεθώ με κάποια απ το γραφείο αυτό γιατί από αυτά που διαβάζω έχεις πάρει όλο το γραφείο κ η εμπειρίες σου εκεί είναι πολλές…Για Αγάπη διάβασα σε κριτική ότι έχει πολύ μεγάλο κωλο κ σκέφτομαι να μην βρεθώ μαζί της. Μου αρέσουν πιο μοντελέ σώματα.
Κι εγώ προτιμώ τη Ζετα σε σχέση με την Ξένια από το γραφείο από αυτά που έχω διαβάσει, ασε που η Ξένια σταμάτησε το πρωκτικό. Διόρθωσε με αν κάνω λάθος για το συγκεκριμένο, απλά της έχουν βγάλει το anal στο site σαν υπηρεσία…Προφανώς δεν είναι γραφτό να βρεθώ με Ξένια όπως κ όταν δούλευε στο AGN. Βέβαια τότε υπήρχαν πολλές επιλογές απ το γραφείο έτσι κ δεν έτυχε…
(01-06-2026, 09:05 PM)Analytis Έγραψε: Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Προτιμώ να μην παίρνω σκευάσματα φαρμακευτικά για ραντεβού 2 ωρών κ 3 ωρών. Δεν αξίζει κ δεν έχει νόημα. Μόνο με την κοπέλα μου που την έχω όλο το βράδυ, όταν κανονίζω κάτι πιο extreme μαζί της. Υπάρχουν κοπέλες εσκορτ κ μη που τους αρέσει το anal κ το επιδιώκουν για πάνω από 15 λεπτά κ μισή ώρα. Οπως για παράδειγμα η κοπέλα μου αυτόν τον καιρό. Υπάρχουν κ κοπέλες που δεν το αντέχουν ούτε 5 κ ας το προσφέρουν σαν υπηρεσία…Δεν έχω κανα μπουρί 20 πόντους αλλά κανονικό σε μέγεθος 15,50 πόντους κ λίγο χοντρό σε πάχος. Για παράδειγμα με τη Δημητρα AGN, Alexia AGN καθώς κ Νάταλι AGN κ άλλες απ το AGN κ από άλλα γραφεία κ ανεξάρτητες όπως Νάγια το μεγαλύτερο μου στανταράκι παλιά, Βερόνικα απ το παλιό Angels κ ας μην το είχε σαν έξτρα υπηρεσία κ Narnia πρόσφατα (άπιστευτη σε όλα για τα γούστα μου), επεδίωκαν να διαρκεί το anal μαζί μου γιατί το γούσταραν…Μετράει κ να ξέρεις τί να κάνεις. Πίστεψε με υπάρχουν κοπέλες που το γουστάρουν κ το επιδιώκουν σε διάρκεια αρκεί να ξέρεις να το κανεις από πίσω. Ειμαι 41 χρονών κ δούλευα χρόνια νύχτα σαν φοιτητής σε μεγάλα κλαμπ της εποχης εκείνης κ αργότερα γιατί ήταν πολύ γλυκό το χρήμα εκεί κ καλοπερνούσα κ οι εμπειρίες μου είναι πολλές ευτυχώς…Από αυτά που μου λένε κοπέλες εσκορτ κ μη, ξέρω τί να κάνω…Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν έρχομαι σε αντιπαράθεση μαζί σου απλά διαφωνώ σε κάποια πράγματα. Εννοείται ενδιαφέρομαι να ζητήσω τη βοήθεια σου όταν βρεθώ με κάποια απ το γραφείο αυτό γιατί από αυτά που διαβάζω έχεις πάρει όλο το γραφείο κ η εμπειρίες σου εκεί είναι πολλές…Για Αγάπη διάβασα σε κριτική ότι έχει πολύ μεγάλο κωλο κ σκέφτομαι να μην βρεθώ μαζί της. Μου αρέσουν πιο μοντελέ σώματα.
Κι εγώ προτιμώ τη Ζετα σε σχέση με την Ξένια από το γραφείο από αυτά που έχω διαβάσει, ασε που η Ξένια σταμάτησε το πρωκτικό. Διόρθωσε με αν κάνω λάθος για το συγκεκριμένο, απλά της έχουν βγάλει το anal στο site σαν υπηρεσία…Προφανώς δεν είναι γραφτό να βρεθώ με Ξένια όπως κ όταν δούλευε στο AGN. Βέβαια τότε υπήρχαν πολλές επιλογές απ το γραφείο έτσι κ δεν έτυχε…
καταρχη δε υπαρχει καμια αντιπαραθεση εκ μερους μου με κανεναν εδω μεσα , αποψεις ανταλλάσουμε δημοκρατικα και δε εισαι υποχρεωμενος να συμφωνεις μαζι μου.. κι εμενα μου εχει τυχει να μου το ζητανε μονες τους πρωτοκλασατα ονοματα η να μου το δινουν πρωτη φορα κοπελες που δε το ειχαν δωσε πουθενα (και δε στο λεω επειδη μου το παν και τσιμπησα αλλα επειδη το ξερω απο φιλες τους που μου τις γνωρισαν πχ)
δε θα ελεγα για τη Αγαπη οτι εχει μεγαλο κωλο... αποψη μου βεβαια, για μενα αξιζει σαν συνολο παρουσια κλπ... τη Ξενια δε τη εχω παρει προσφατα να σου πω τη αληθεια αλλα ξερω οτι εκανε...
στη διαθεση σου οποτε θες και για αυτο το γραφειο και για αλλες...
Φήμη: 28353
(01-06-2026, 09:05 PM)Analytis Έγραψε: Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Προτιμώ να μην παίρνω σκευάσματα φαρμακευτικά για ραντεβού 2 ωρών κ 3 ωρών. Δεν αξίζει κ δεν έχει νόημα. Μόνο με την κοπέλα μου που την έχω όλο το βράδυ, όταν κανονίζω κάτι πιο extreme μαζί της. Υπάρχουν κοπέλες εσκορτ κ μη που τους αρέσει το anal κ το επιδιώκουν για πάνω από 15 λεπτά κ μισή ώρα. Οπως για παράδειγμα η κοπέλα μου αυτόν τον καιρό. Υπάρχουν κ κοπέλες που δεν το αντέχουν ούτε 5 κ ας το προσφέρουν σαν υπηρεσία…Δεν έχω κανα μπουρί 20 πόντους αλλά κανονικό σε μέγεθος 15,50 πόντους κ λίγο χοντρό σε πάχος. Για παράδειγμα με τη Δημητρα AGN, Alexia AGN καθώς κ Νάταλι AGN κ άλλες απ το AGN κ από άλλα γραφεία κ ανεξάρτητες όπως Νάγια το μεγαλύτερο μου στανταράκι παλιά, Βερόνικα απ το παλιό Angels κ ας μην το είχε σαν έξτρα υπηρεσία κ Narnia πρόσφατα (άπιστευτη σε όλα για τα γούστα μου), επεδίωκαν να διαρκεί το anal μαζί μου γιατί το γούσταραν…Μετράει κ να ξέρεις τί να κάνεις. Πίστεψε με υπάρχουν κοπέλες που το γουστάρουν κ το επιδιώκουν σε διάρκεια αρκεί να ξέρεις να το κανεις από πίσω. Ειμαι 41 χρονών κ δούλευα χρόνια νύχτα σαν φοιτητής σε μεγάλα κλαμπ της εποχης εκείνης κ αργότερα γιατί ήταν πολύ γλυκό το χρήμα εκεί κ καλοπερνούσα κ οι εμπειρίες μου είναι πολλές ευτυχώς…Από αυτά που μου λένε κοπέλες εσκορτ κ μη, ξέρω τί να κάνω…Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν έρχομαι σε αντιπαράθεση μαζί σου απλά διαφωνώ σε κάποια πράγματα. Εννοείται ενδιαφέρομαι να ζητήσω τη βοήθεια σου όταν βρεθώ με κάποια απ το γραφείο αυτό γιατί από αυτά που διαβάζω έχεις πάρει όλο το γραφείο κ η εμπειρίες σου εκεί είναι πολλές…Για Αγάπη διάβασα σε κριτική ότι έχει πολύ μεγάλο κωλο κ σκέφτομαι να μην βρεθώ μαζί της. Μου αρέσουν πιο μοντελέ σώματα.
όλα τα κορίτσια που αναφέρεις είναι από την παλαιά αφρόκρεμα . κοριτσάρες και αξέχαστες !!!!!
(01-06-2026, 09:11 PM)gpd Έγραψε: όλα τα κορίτσια που αναφέρεις είναι από την παλαιά αφρόκρεμα . κοριτσάρες και αξέχαστες !!!!!
ωραιο γραφειακι το AGN αιωνια του η μνημη....
(01-06-2026, 01:32 AM)TOMCRUISE Έγραψε: λιγο για το καλαμπουρι  Επέλεξα να γραφτώ εδώ γιατί είστε πιο σοβαρό φόρουμ σε σχέση με τα άλλα δυο που ξέρω κ παρακολουθώ απλά σαν επισκέπτης. Ευελπιστώ σύντομα να αρχίσω να γράφω κι εγώ τις εμπειρίες μου. Απλά τελευταία αντιμετωπίζω πολύ σοβαρά θέματα κ προβλήματα με δικούς μου ανθρώπους της οικογένειας μου κ ετσι απέχω από τις κριτικές κ απ όλο το σπορ με εξαιρέσεις βέβαια….
(01-06-2026, 09:13 PM)Analytis Έγραψε: Επέλεξα να γραφτώ εδώ γιατί είστε πιο σοβαρό φόρουμ σε σχέση με τα άλλα δυο που ξέρω κ παρακολουθώ απλά σαν επισκέπτης. Ευελπιστώ σύντομα να αρχίσω να γράφω κι εγώ τις εμπειρίες μου. Απλά τελευταία αντιμετωπίζω πολύ σοβαρά θέματα κ προβλήματα με δικούς μου ανθρώπους της οικογένειας μου κ ετσι απέχω από τις κριτικές κ απ όλο το σπορ με εξαιρέσεις βέβαια….
Επίσης μου αρέσει εδώ γιατί δεν κοιτάει ο ένας να προσβάλει τον άλλον όπως σε άλλα φόρουμ…
Φήμη: 28353
(01-06-2026, 09:21 PM)Analytis Έγραψε: Επίσης μου αρέσει εδώ γιατί δεν κοιτάει ο ένας να προσβάλει τον άλλον όπως σε άλλα φόρουμ…
πετάγεται που και που ο @old admin και βάζει τα πράγματα στην θέση τους για να κυλούν όμορφα και ωραία τα πράγματα
|
|
|