Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του iwo (1179)

Θέμα: Οπαδική Βία

Δημοσίευση: Πολύ κρίμα ρε γαμωτο να συμβαίνουν αυτά πραγματικα πολυ ασχημο

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-08 12:55:21

Θέμα: Αστείες φωτογραφίες,γελοιογραφίες

Δημοσίευση: Χαχα επιθετικό μαρκετινκ

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-08 15:13:54

Θέμα: Εργαζόμενος πληρώθηκε κατά λάθος 367 φορές

Δημοσίευση: Ακόμα περιμένω να γίνει το λάθος Από τα πιο λάθη σωστά που υπάρχουν

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-08 15:14:46

Θέμα: Ποια είναι η αγαπημένη σας ταινία στο Sugarbabes;;

Δημοσίευση: Η τελευταία της Μπάρμπι μου άρεσε πολύ

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-08 15:19:59

Δημοσίευση: πολύς ντόρος για το τίποτα Έδεσε πολύ η Κρίστι με τον Φίλιππο

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-08 15:21:41

Δημοσίευση: Άμα είναι να γαμιέται με ξανθούς, προτιμούσα αυτόν που τα είχε, τον Νεκ. Άρα φαντάζομαι η ταινία με τον μαύρο σε καυλωσε πολύ

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-08 15:22:41

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Χωριάτικη σαλάτα

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-09 19:52:54

Θέμα: Η κοπέλα μου δεν γουστάρει το σεξ

Δημοσίευση: deν ξερω ποσο χρονων εισαι,αλλα επειδη προσωπικα εχασα πολυ χρονο με μια γυναικα που δεν με καλυπτε σεξουαλικα-μετα καταλαβα οτι σε τιποτα δεν με καλυπτε κ δεν με αγαπουσε κιολας κ επειδη η ζωη ειναι πολυ μικρη μη χανεις αλλο χρονο μαζι της,τελειωσε το τωρα,δε μπορουμε να κανουμε καλα τον καθενα ,ποσο μαλλον ανθρωπους που δεν εχουνε καμια διαΘΕΣη να βελτιωθουνε κ η δικια σου νομιζω πως ειναι σε αυτη την κατηγορια.    στην πορεια θα καταλαβεις οτι το καλο σεξ ειναι παρα πολυ σημαντικο για εναν ανθρωπο,μπορει να βρεις καποια που να μην ταιριαζεις τοσο οσο ταιριαζεις με την αλλη ,αλλα να κανεις καλο σεξ,θα δεις οτι το καλο σεξ θα σε κανει πιο χαρουμενο απο οτι εισαι τωρα. το ιδανικο ειναι να βρεις μια που να στα δωσει ολα,αλλα αν πρεπει να εχεις το ενα απο τα 2 ,καλυτερα να εχεις το καλο σεξ.   μη χανεις αλλο χρονο μαζι της,αμα δεν γουσταρει σεξ να παρει μια γατα κ να μην σε ταλαιπωρει αδικα! Διαφωνώ λίγο  Θεωρώ ότι το σεξ είναι σημαντικό όπως όμως και τα υπόλοιπα κομμάτια σε μια σχέση.  Τι να την κανεις την άλλη πχ αν δε μπορείς να συζητήσεις, να μοιραστείς τις αγωνίες και τα προβλήματα σου, να τη κυκλοφορήσεις

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-09 19:57:11

Δημοσίευση: Χαχαχα Τέλειο

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-09 19:57:44

Δημοσίευση: Πόνεσε

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-09 19:58:58

Θέμα: που πήγαμε / θα πάμε διακοπούλες

Δημοσίευση: Φέτος πάλι πουθενά. Εξοχικό την βγάζω Χαχαχα κλασικά Ααα που είναι το εξοχικό σου; Το λατρεύω το Ιόνιο  Έχει πολύ ζεστά νερά Ισχύει Λονδίνο Πωωωω φανταστικά

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-09 20:02:51

Δημοσίευση: Ωραια η ευβοια αλλα πολυ χαλια οδικο δικτυο  παροτι εχει μεγαλη αναπτυξη το δικτυο παραμενει χαλια  . Σε ποια περιοχη ? Όντως έχει χάλια οδικό δίκτυο

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-09 20:05:05

Θέμα: Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Δημοσίευση: Καλά αυτή ακόμα διάσημη θεωρείτε; Πες τα θα σε χαλούσε να την έχεις στο κρεβάτι σου... :D :D Σιγά μη τον χάλαγε Απίστευτα αντιπαθητική Στο σαρβαιβορ ήταν πολύ

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-09 20:05:56

Θέμα: Ποιο τραγούδι ακούτε αυτή την στιγμή;

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-10 17:59:23

Θέμα: Funny video

Δημοσίευση: Το γλυκό Χιχιιχ Χαχαχαχ

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-10 17:59:53

Θέμα: Funny video

Δημοσίευση: Τέλειο

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-10 18:01:27

Δημοσίευση: Σουβλάκι Πίτα με μελι Πεντανόστιμο Σουφλέ σοκολάτας Σταματαααα

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-10 18:01:59

Δημοσίευση: δικος μου εισαι εσυ :hahaha: :hahaha: Χαχαχχα εγω ειμαι μανιακος με τη φετα Δε σου μυρίζει κάπως;

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-10 18:03:07

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Γειααα

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-10 18:04:05

Δημοσίευση: Κρήτη μόνο ρεεε  Δοξασμένο Ηράκλειο Όνειρο Εγω σκεφτομαι για Κρητη Η Κρήτη έχει φανταστικές παραλίες και ακόμα πιο φανταστικό φαγητό

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-10 18:04:47

Θέμα: Φαντασίωση με δυο άντρες

Δημοσίευση: Θα ήθελα να μοιραστώ μια φαντασίωση μου.  Έχω καυλα να το κάνω με δυο άντρες που είναι μπαι και ενώ το κάνουμε να το κάνουν και μεταξύ τους παράλληλα.  Πως το ακούτε; Κοριτσάρα αν το γουστάρεις και το θες κανε το  Θα περάσεις θεωρώ γαματα Η σκέψη των δύο ανδρών να κάνουν σεξ, κάπως με ρίχνει.  Θα πρέπει η γυναίκα να είναι θεά για να της κάνω τη χάρη, και πάλι μόνο ενεργητικά Συμφωνώ μαζί σου Δεν έχει διαφορά Έχει

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-10 18:06:43

Θέμα: Onlyfans:Νούμερα που ζαλίζουν στα εισοδήματά τους

Δημοσίευση: Για άντρες τι νούμερα παίζουν; Ωραία αν και υπερβολικά λεπτή Συμφωνώ Δεν χει καθόλου πιασίματα

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-10 18:08:29

Δημοσίευση: Ωραίο Ρομαντικουλα Τι ωραία που το κουνάει εδώ η Ελένη

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-10 18:09:50

Δημοσίευση: Ύμνος

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-10 18:11:30

Θέμα: Ενοίκιο ή αγορά σπιτιού;

Δημοσίευση: Θέλω τη γνώμη σας παιδιά  Θεωρείτε καλύτερο να αγοράσει κάποιος ένα σπίτι πλέον ή να νοικιάζει; Αν έχεις λεφτά αγορά  Αλλιώς ενοίκιο Παντα για τους απογωνους σκεφτομαστε Σωστός? αγορα φυσικα αν τα εχεις τα λεφτα αλλοιως με δανειο θα ειναι σαν ενοικιο μονο που το σπιτι θα μεινει στους απογονους σου Ισχύει

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-10 18:12:08

Θέμα: Επαναδιαπράγματευση στις τιμές για εσκορτ.

Δημοσίευση: Μια διόρθωση τα λεφτά τα δίνουμε για της καύλες μας και όχι για της εκδιδόμενες. Δεν αποτελούν αυτές κοινωφελές ίδρυμα που μας παίρνει τα χρήματα αφιλοκερδώς Συμφωνώ απόλυτα Είναι μια δουλειά που η κάθε μια τη κοστολογεί αναλόγως

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-10 19:50:01

Θέμα: Επαναδιαπράγματευση στις τιμές για εσκορτ.

Δημοσίευση: ρε φιλε αργώ να χυσω. τι να μου κανει το 10λεπτο που παρέχει το στούντιο;; :cry: Ε τότε πλήρωνε ρε φιλε  Στη φυλής έχει και με 10-20€ αν θες Να πας σε στούντιο με ένα πενηνταρικο Πες τα

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-10 19:51:18

Θέμα: Nicky Gile

Δημοσίευση: Το τερμάτισε πρώην τσιρλίντερ – Προκλητικές πόζες χωρίς σουτιέν Πάτα ΕΔΩ Ουαου

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-10 19:52:39

Θέμα: Joanna

Δημοσίευση: --->ΤζοάνναΚΡΙΤΙΚΕΣ ΕΔΩ

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-10 19:53:07

Θέμα: Onlyfans:Νούμερα που ζαλίζουν στα εισοδήματά τους

Δημοσίευση: Η βιομηχανία του γυμνού αποδίδει και αποδίδει μάλιστα πλουσιοπάροχα, με τις σταρ της να εντάσσονται στις πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες του κόσμου. Οι κορυφαίες δημιουργοί περιεχομένου στη «ροζ» συνδρομητική πλατφόρμα OnlyFans καθαρίζουν εκατομμύρια τον χρόνο, βάζοντας τα γυαλιά σε όσους έχουν ακολουθήσει πιο παραδοσιακά μονοπάτια επαγγελματικής αποκατάστασης Η βιομηχανία του γυμνού αποδίδει και αποδίδει μάλιστα πλουσιοπάροχα, με τις σταρ της να εντάσσονται στις πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες του κόσμου. Οι κορυφαίες δημιουργοί περιεχομένου στη «ροζ» συνδρομητική πλατφόρμα OnlyFans καθαρίζουν εκατομμύρια τον χρόνο, βάζοντας τα γυαλιά σε όσους έχουν ακολουθήσει πιο παραδοσιακά μονοπάτια επαγγελματικής αποκατάστασης. Onlyfans: Πόσα περισσότερα βγάζουν οι προκλητικές σταρ του ίντερνετ σε σχέση με τον μέσο άνθρωπο Την έρευνα έκανε η MrQ, μια βρετανική εταιρία gaming λογισμικού, συνέκρινε τις πιο ακριβοπληρωμένες σταρ του OnlyFan με το μέσο εισόδημα που βγάζουν διάφορα επαγγέλματα στη χώρα. Και βρήκε πως όσες έχουν κάνει ένα όνομα στην ενήλικη ψυχαγωγία, καθαρίζουν πολύ περισσότερα από πιο παραδοσιακά επαγγέλματα, όπως γιατρός, δικηγόρος και εκπαιδευτικός. Η πιο γνωστή σταρ του OnlyFans, που υπογράφει ως gem101, βγάζει περισσότερα από 29 εκατ. δολάρια τον χρόνο. Η 10η πιο δημοφιλής, η capriceG92, κερδίζει 4,3 εκατ. δολάρια ετησίως. Οι ερευνητές υπολόγισαν τα ποσά με βάση τις συνδρομές και τον αριθμό των συνδρομητών που έχει η καθεμιά τους, συμπεριλαμβανομένου του ποσοστού του 20% που κρατά το OnlyFans ως προμήθεια. Η gem101, ας πούμε, έχει θέσει τη μηνιαία συνδρομή για το «ροζ» κανάλι της στα 29 δολάρια και έχει 102.800 συνδρομητές. Ο γιατρός στην Αγγλία, μας λέει πάντα η MrQ, έχοντας 20 χρόνια εμπειρίας στον πιο καλοπληρωμένο κλάδο της χώρας, δεν βγάζει παρά 109.000 δολάρια τον χρόνο. Κάπου 90.000 δολάρια κερδίζει ένας βρετανός δικηγόρος με 20ετή πείρα. Η gem101 βγάζει «σχεδόν 270 φορές αυτά τα λεφτά σε έναν χρόνο», παρατηρούν οι ερευνητές… πηγή Και εγώ πληρώνω για ονλι  Είναι πολύ καλό

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-10 19:54:06