Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του geroksouras (10744)

Θέμα: Παναθηναικος

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-08-24 21:33:30

Θέμα: ΚΛΗΡΩΣΗ ADULTCLUB | 1 hour Outcall

Δημοσίευση: το νο11

Δημοσιεύθηκε: 2024-08-24 22:26:01

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: ΤΟ εχουν παρει ηδη αυτο το νουμερο παικτη,διαλεξε κανα αλλο μπας κ κλεισει ο διαγωνισμος αν κ δεν το βλεπω ε ρε κ να βγει το 11 σημερα... ετσι και δεν συμπληρωθουν και βγει θα βαλω φωτια στο εβανς και θα σου κοψω την γλωσσα και τα χειλη να μην ξανακανεις γλειφομούνι ποτε

Δημοσιεύθηκε: 2024-08-25 21:19:53

Δημοσίευση: γιατι καλε μια χαρα περασε κ αυτη,τελειωσε κιολας κ το ευχαριστηθηκε νομιζω! κριτική δεν εχεις βαλει και θα κανω τα παραπονα μου στον αντμιν και στο γραφειο νσ σε μπαναρουν απο κληρωσεις :@

Δημοσιεύθηκε: 2024-08-25 21:21:25

Θέμα: Κατερίνα Κουβουτσάκη: Πορνομοντελο!!!

Δημοσίευση: Ναι γράφτηκα για να πω αυτό μήπως και σώσω υποψήφια θύματα που θα σκάσουν 50€ για το τίποτα.Ναι είμαι σίγουρος ότι έτσι έγινε είχε κανονιστεί ραντεβού τηλεφωνικά το μεσημέρι για τής 11 όλα οκ και 20 λεπτά πριν το ραντεβού εφόσον είχα μπει στο ξενοδοχείο και ανεβηκα δωμάτιο εχωντας με τραβήξει οι κάμερες της εισόδου με περνούν απτό γραφείο και μου λένε την πιο ηλίθια δικαιολογία που λένε σε όλους όσους ακυρώνουν και απορρίπτουν το ραντεβού το ότι έχει περίοδο ,δηλαδή θέλουν να μου πούνε πώς 20/25 λεπτά πριν το ραντεβού που θα έπαιρνε μια καθαρή 500σαρα στο χέρι της έπιασε περίοδο εδώ είναι για να γελάς, απλώς η συγκεκριμένη είναι φουλ βαρεμενη όπως αποδείχθηκε και θέλει να πηγαίνει με όποιον αυτή γουστάρει με τα όσα βγάζει από τις βίζιτες της μιας ώρας γι'αυτό και μπορεί και απορρίπτει με το γραφείο συνένοχο να προσπαθήσει να σώσει την κατάσταση,να φανταστείς στο τηλέφωνο μου ζητούσαν επανειλημμένα συγνώμη μέχρι και που προσφέρθηκαν να μου στείλουν Άλλην που είχαν διαθέσιμη με 150€ αλά αρνήθηκα.Ναι σε αυτό έχεις όντως δίκιο  από την μια μεριά τουλάχιστον γλυτωσα τα 500 αν τελικά ήταν όντως φόλα στο κρεβάτι όπως είναι και στις άθλιες τσόντες της. περιεργος ο τροπος που σκεφτεσαι δηλαδη τα ξενοδοχεια ειναι συνεδεμενα με τα γραφεια και βλεπουν τις καμερες live? λιγο υπερβολικος σαν τροπος σκεψης το να βαριοταν να παει το βλεπω πιο λογικο αν οντως δεν τις ηρθε περιοδος

Δημοσιεύθηκε: 2024-08-26 16:26:14

Θέμα: Πως φαντάζεστε τον νταβατζή (γραφειάρχη)του 21ου αιώνα

Δημοσίευση: κοντο με καβουρακι

Δημοσιεύθηκε: 2024-08-26 16:28:50

Δημοσίευση: φαντασου να μου την βθδωσει και να την παρω κι ερθει και μου κατσει τοτε σημαινει οτι ειμαι πολυ ωραιος βεβαιως βεβαιως και εχω μεγαλο πεος βεβαιως βεβαιως

Δημοσιεύθηκε: 2024-08-26 23:00:45

Δημοσίευση: @"gpd"  & @"TOMCRUISE"  ενα εχω να σας πω γαμιεστε και οι δυο

Δημοσιεύθηκε: 2024-08-27 22:42:37

Δημοσίευση: Ναι σιγουρα, αλλα δεν την πετας κι απο το κρεββατι ελα μωρε σιγα την γκομενα :tooth: τι ειναι δηλαδη επειδη ειναι 1.80 πρωην σταρ Ελλας νυν πορνοσταρ και συνοδος σιγα εχει και καλυτερες το cga :axaxaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2024-08-27 22:46:02

Θέμα: Squirt

Δημοσίευση: καιρό έχει να μου τύχει γουσταρεις ρε τιγκινταγκα χυσιμο στη μαπα ε;

Δημοσιεύθηκε: 2024-08-27 22:48:41

Θέμα: Magic Girls chat

Δημοσίευση: Λογικό δεν είναι? Πόσοι πελάτες γράφουν στα φόρουμ? Οι κοπέλες μπορεί να είναι εξαιρετικές και να χρειαστούν μήνες να μάθουμε τι ισχύει.. Πολλοί προτιμούν να κρατάνε για πάρτυ τους τα καλά κομμάτια.. Επίσης κοπέλες μου έχουν αναφέρει ότι λεφτάδες πελάτες που τις κλείνουν πολύωρα κτλ, δεν έχουν καμία σχέση με τα φόρουμ, δεν μπαίνουν ποτέ. Φυσικά λοιπόν και οι καλές είναι πάντα κλεισμένες και ίσως σε πολύωρα, βολεύει και τις ίδιες. Γενικά πάντως για το Magic σχετικά με προηγούμενα σχόλια, έχει όντως κάποια milf που παίζουν μπάλα όπως Σοφία, Δανάη, Αλεξία, Μελίνα, Δέσποινα.. Πάντως είναι γυναίκες που δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσεις καλά.. Θα πιάσουν τόπο τα λεφτά σου.. Από κει και πέρα εμένα με ενοχλεί ότι υπάρχουν κοπέλες στο γραφείο που δεν ακούγονται καν σε γενικές γραμμές.. Που αναρωτιέσαι γίνεται να μην αξίζουν? Μήπως υπάρχει καλά θαμμένο κάποιο διαμαντάκι? Γνωρίζουμε κοπέλες όπως η Ελίζα που είναι ιδιαίτερη, υπάρχει η Τζένη που έχει θαφτεί σε γενικές γραμμές -ενώ έχει ειπωθεί ότι έχει διάθεση στο δωμάτιο και παίζει να έχει και τον πιο δυνατό κώλο στο γραφείο-, υπάρχει η Ρόξι που έχω μπερδευτεί με τις κριτικές της.. υπάρχει η Νίκη που λένε δίνει κώλο φουλ, υπάρχει η ακριβή Νέμεσις.. Υπάρχουν Εμμανουέλα, Ρίτα, Αφροδίτη, Άννα, Ισιδώρα που δεν ακούγονται και πολύ.. Υπάρχει η Λολίτα που είναι πάνω από 3 χρόνια στο γραφείο με ελάχιστες κριτικές.. Δουλεύει χωρίς να ακούγεται.. Αυτό κι αν είναι παράξενο.. Γενικά κάποιο καλό κομμάτι υπάρχει που δεν ακούγεται και πολύ αλλά άντε να τις δοκιμάσεις όλες να βγάλεις άκρη μόνος σου.. Μελινα δυνατη αν κι ειχα φαει ενα στησιμο οταν ηταν ανεξαρτητη

Δημοσιεύθηκε: 2024-08-27 22:54:31

Θέμα: Magic Girls chat

Δημοσίευση: παντως η Γρατζεσκα οτι και να λετε για τις αλλες ηταν αλλο πραγμα και δεν την πηρα μονη της η κοπελα εκανε τοτε την διαφορα μακραν

Δημοσιεύθηκε: 2024-08-27 22:56:00

Δημοσίευση: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: τι γελας μωρη χαμουρα :@  εσυ κι ο αλλος τον παιρνουτε

Δημοσιεύθηκε: 2024-08-27 22:57:08

Θέμα: Σεισμός ξανά Αμάν

Δημοσίευση: που να κανει σεισμο στο εβανς και ο τοιχος να πεσει στη γλωσσα του @"TOMCRUISE"  και στους δονητες του @"gpd"

Δημοσιεύθηκε: 2024-08-27 22:59:10

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: καλό σας βράδυ ! ετσι κι εσενα σε δακτυλιαζουν :lol crying:

Δημοσιεύθηκε: 2024-08-27 23:00:22

Θέμα: Συλλογος Γκαντεμηδων Κληρωσεων

Δημοσίευση: Παλιολατερνες πες τα ρε αδερφε εσυ μονο με καταλαβαινεις ΥΓ σου χρωσταω ενα φι φι αλλα αν κερδισω την βικυ σολ.....δεν την δινω ξηγξμενα :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2024-08-27 23:03:21

Δημοσίευση: Δεν χρωστας τιποτα. Ευχομαι να κερδισεις τη Βικυ και εγω το γκολντεν. Και να σκασουν οι τσαμπογαμησακηδες. αϊ λοβ γιου καργα :heart:

Δημοσιεύθηκε: 2024-08-27 23:33:01

Δημοσίευση: τι λαβ γιου μωρε κ κολλητιλικια να πουμε 2 νικες δεν εχει ο χιχοντελαλομπος να πουμε,δηλαδη που εχετε κανει κολεγια κ με κραζετε παλιοπαιδα να πουμε. να δω τι θαλες ρε γερο οταν θα γυρισει η τυχη σου κ το δεκεμβρη θαχει γραψει το κοντερ 10 νικες να πουμε χαχα ο εχων 2 γαμησια εδωσε το ενα ο εχων 4 γαμησια εδωσε αρχιδια ναι ρε ι λοβ τον γιο του θεου παλιοζηλιαρη σαϊντελογε

Δημοσιεύθηκε: 2024-08-28 00:40:33

Δημοσίευση: Εσυ μαλλον τα μπερδεψες  1) Για την βικη ειχε γραφτει οταν συμπληρωθουν τα 20 νουμερα ως τη κυριακη στις 22.00 δεν συμπηρωθηκαν οποτς που κολλαει ο αρπαγας;  Λογικα θα πηγαινε για σημερα αλλα ο αντμιν ειπε παει για πεμπτη και το ειπε μια μερα πριν οποτε δεν υπαρχει κατι μεμπτο. Παμε και στο  2)  Για adultclub εγραφε εξαρχης πεμπτη αλλα αλλαξε και αυτο πριν  μια μερα  πριν την κληρωση  Και εγινε τριτη επισης δεν υπαρχει κατι μεμπτο  Το προβλημα πιο ειναι με αυτο που εγραψα ; Ειναι ατυχος που αλλαξαν οπως ειμαστε και εμεις ολοι ατυχοι  που βγαινει ο αριθμος μας  την μερα που δεν κληρωνει πχ τριτη τοσο απλο και να μην το ανακοινωνε ο αντμιν ξερουμε εμεις ο αντμιν τι εχει μιλησει με το καθε γραφειο για να πουμε την γνωμη μας; λεω εγω τωρα οχι οτι κερδιζω ποτε αλλα για να λεμε

Δημοσιεύθηκε: 2024-08-28 00:42:45

Θέμα: Εισάγοντας Γκόμενες / Βιζιτούδες από Ανατολική Ευρώπη για διακοπές

Δημοσίευση: οι διακεκριμενοι ειναι λιγοι φαχτε λιγο ντε :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-08-28 00:49:12

Δημοσίευση: ο αντμιν λεει ο κερδιζων γαμησια να πηγαινει κ να γαμαει οχι να πηγαινει κ να τα μοιραζει δεξια κ αριστερα στους μη κερδιζοντες γαμησια. αμαμου κατσει παντως κ δεν μπορω να το εξαργυρωσω σε σενα θα το δωκω γιατι κ εγω λαβ γιου αρχηγε στα υπολοιπα εγω στο σαιτ μας ακολουθω το λογο του αντμιν οχι του Θεου... αντε ρε φτιαξε πρωτα τα στατιστικα που υποσχεθηκες κι ασε τα ψοφιια αντε μην πω τιποτα για τον αντμιν και τους διακεκριμεους του :@

Δημοσιεύθηκε: 2024-08-28 00:51:49

Θέμα: Σεισμός ξανά Αμάν

Δημοσίευση: Άντε ρε που εισαι σαν ανάποδο γαμωτο να πούμε , άντε μην στείλω τον ξάδελφο μου που ξέρει καράτε να ούμε και σε κάνει με τα κρεμμυδάκια κανε καμια τετοια μαλακια και θα το πω στη μαμα σου

Δημοσιεύθηκε: 2024-08-28 01:29:46

Δημοσίευση: Αμμα σε αρεσει τοσο πλαστικο και ψευτικο να πας φραντζη με 60ε θα κανεις τη δουλεια σου οχι με 500 :xaxa: το γαμησες :haha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-08-28 01:30:36

Δημοσίευση: Μου θυμιζει το τραγουδι του tus με τις βουλγαρες.Παλι τις φορτωσα και τις ξεφορτωσα σου λεω τα Βαλκανια τα οργωσα αυτες ανοικουν στην κατηγορια ζαχαρομωρων κι οχι στην κατηγορια πουτανες καθεαυτες

Δημοσιεύθηκε: 2024-08-28 15:27:20

Θέμα: Εισάγοντας Σπονσορέτες από Ανατολική Ευρώπη για διακοπές

Δημοσίευση: πειτε ρε παιδια πως να κινηθουμε με τις ρωσιδες η αλλες βαλκανιες να φερουμε κι εμεις το κατι τις μας ... :lol: δεν μπαινει το αεχιδι να μας πει πως σε ολους μονο σε εμεα ιδιωτικα το ειπε :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2024-08-28 16:10:32

Θέμα: Adult Club chat

Δημοσίευση: Είναι καλή η πληθώρα επιλογών που την ειδες την πληθωρα; πραγματικα νομιζω οτι γραφεις για να γραφεις εσενα πρεπει να σε βαλουν σε κατηγορια σπαμερ

Δημοσιεύθηκε: 2024-08-28 16:22:32

Δημοσίευση: Full traficking πραγματικα και συγνωμη @"old admin"   ρε συ φιλε εισαι πραγματικα ηλιθιος ή απλα το παιζεις βλακας;

Δημοσιεύθηκε: 2024-08-28 16:24:41

Δημοσίευση: πληθώρα το αντολτ μπα, χαλαρωσε και εσυ λιγακι πολυ ξυνισμενη εισαι σημερο μα αυτο εγραψα που την ειδε την πλυθωρα ο τυπος

Δημοσιεύθηκε: 2024-08-28 16:36:04

Θέμα: Παραιτήθηκε από ιερέας για να γίνει πορνοστάρ στα 80

Δημοσίευση: μαλιστα gay  ο παστορας περιεργο μου φαινεται :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2024-08-28 16:41:07

Δημοσίευση: Αυτός που ξέρει αφήνει τους χαζούς να σχολιάζουν και γελά. (από τη προσωπική συλλογή των παπαρο-αποφευγμάτων μου) εσενα θα σου δινουν οφ δε ρεκορντ μαλλον εκτος καταλογου :haha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-08-28 16:42:18

Forum Tasks