Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του geroksouras (10744)

Θέμα: Κωνσταντινούπολη

Δημοσίευση: Θα περιμενω να παω δωρεαν με τον ελληνικο στρατο ο καιρος γαρ εγγυς :exclamation:

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-02 13:54:36

Θέμα: Μεγάλο κύκλωμα διαφθοράς που λειτουργούσε τα τελευταία 8 χρόνια εξιχνιάστηκε

Δημοσίευση: κανονικα πρεπει να γινει ενοποιηση όλων των θεματων με αστυνομικη διαφθορα

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-02 13:56:40

Θέμα: Τιμή Incall

Δημοσίευση: Η τιμή του incall στη χώρα μας έχει εξισωθεί με την τιμή του outcall, πράγμα επιεικώς απαράδεκτο. Στην περίπτωση του incall η κοπέλα δεν ειναι υποχρεωμένη να διανύσει την όποια απόσταση μέχρι τον πελάτη, που συνεπάγεται σε χαμένο χρόνο για εκείνη. Επίσης μετά το ραντεβού πρέπει να ταξιδέψει για να επιστρέψει. Στην πρωτεύουσα δεν υπάρχει περίπτωση ο χαμένος χρόνος αυτός για κάθε διαδρομή να ειναι μικρότερος από 20 με 30 λεπτά. Συμπερασματικά για ραντεβού μιας ώρας outcall η κοπέλα θα σπαταλήσει ακόμα μια ώρα για μετακινήσεις. Όταν η κοπέλα μένει στον χώρο της έχει τη δυνατότητα να κάνει περισσότερα ραντεβού. Τέλος, με μια πιο δίκαιη τιμή στο incall πιστεύω αρκετοί θα το προτιμούσαν. πας καλα ρε; θα ακριβινει το outcall  δεν θα φτηνεινει το incall :@

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-02 13:58:06

Θέμα: Όταν ακούτε Κάτω Χώρες / Ολλανδία , τι σας έρχεται στο μυαλό;

Δημοσίευση: ο @"old admin" 

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-02 14:04:17

Θέμα: Υπόθεση Λύτρα!

Δημοσίευση: 8.500 συλλήψεις περιστατικών ενδοικογενειακής βίας έχουν γίνει λένε το πρώτο εξάμηνο του 2024. Σαν πολλές δεν είναι; :jerk: για να έχουν γίνει τόσες συλλήψεις, πόσες θα ήταν οι καταγγελιες; όλη μέρα αυτή την δουλειά κάνουν; αλληλοκαταγγέλονται; εγώ ας πούμε έχω 400 γνωστούς - γνωστές εκ των οποίων το ήμισυ το ξέρω στάνταρ καλά και ούτε ένα περιστατικό δεν παίζει. Υποψιάζομαι θα πέφτει φούμαρο καταγγελία κάργα. Έχουν βουτήξει και μία κλινική ψυχολόγο που έδινε λέει κάλπικες γνωματεύσεις. Ρε τι φάμπρικα έχουν ανοιξει; ζουμε την δικτατορια της γυναικας πλεον ενα σαλτα γαμησου αρκει για να σε παει δικαστηριο

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-02 23:47:45

Δημοσίευση: τη μικρή Ολλανδέζα την παλιά διαφήμιση. αχ τοτε μικροι πιστευαμε οτι μεγαλα βυζια :zoulixta: εχουν μονο οι ολλανδεζες τι σου κανει η διαφημιση

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-02 23:50:46

Θέμα: Επώνυμες βίζιτες,τι γνωρίζουμε; ποιες είναι; πόσο κοστίζουν ;

Δημοσίευση: ο Γουμενιγης ο πιο γνωστος παπατζης στα ελληνικα βοθροκαναλα ειδικα της  ομαδας Κοκλωνη

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-03 15:35:50

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: καλησπερα σε ολους εκτος απο 2

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-03 19:58:46

Θέμα: Φρι φακ και μελη

Δημοσίευση: αν εισαι καιρο σε ενα σαιτ, δεν υπάρχει περίπτωση να μην εχεις ταυτιστεί με κάποιον σε γούστα και σε εντυπώσεις. δεν είναι ανάγκη λοιπόν να πιστευεις τα πάντα, διαβαζεις στοχευμενα. κανεις και μια ερωτηση που λεει ο λογος δεν ειναι θεμα ταυτισης ή πιστης ολα ειναι υποκειμενικα

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-03 20:00:18

Δημοσίευση: Εε ναι  θα επερνες εσυ τωρα κιαρα ή ροζαλινα με οσα εχεις ακουσει διαβασει κλπ; κι ομως σε πληροφορω απο προσωπικη εμπειρια με τη Ροζαλινα περασα πολυ καλα οχι αξεχαστα αλλα καλα καταεχας ηρθε με βαλιτσακι και περιποιημενη πιστευω οτι εχει haters

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-03 20:02:40

Δημοσίευση: Οι περισσότερες κριτικες είναι κατά προσέγγιση ο επόμενος στον προηγούμενο.  Εδώ δεν ξερω αλλά στους μπού-ληδες δίπλα  :lol: το εχω τσεκαρει και ισχύει. Γι συτό μοιαζουν όλες (μην φανε κράξιμο), γι αυτό δεν περογράφουν λεπτομερειες (παίζει μούφα) και γι αυτό  οταν ερθει η πραγμστική αρνητική πεφτουν να φάνε τον γραφοντα συγκεκριμένοι. Εφοσον όμως στο δωματιο δεν ειναι μέσα δεν εχουν δικαιωμα να πεταγονται εκτός αν γραψει καποιος κατι αοδεδειγμένα αδυνατον. προσωπικα οι υπερβολικες λεπτομερειες στο τι κανει καποιος μεσα στο δωματιο μου δινει την εντυπωση καποιου που θελει να το παιξει σουπερ ντουπερ γαμιας προτιμω κριτικες με λεπτομερειες πανω στο σωμα πχ καποιο χαρακτηριστικο τατουαζ που το κριβει μια γκομενα στις φωτογραφιες devili is in small details

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-03 20:07:31

Δημοσίευση: λογικο δεν ειναι το red light district χαχα? το δευτερο σπιτι του  @"clonarius"

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-03 20:09:01

Θέμα: Euro

Δημοσίευση: Υπαρχει λογος που δεν την στελνει γκολ. χαχαχα εισαι πολυ μπαμιας

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-03 20:11:48

Θέμα: Ολυμπιακός

Δημοσίευση: γιατι εχει ο ολυμπιακος δικο του γηπεδο σε καποιο αθλημα και δεν το ξερω; τι να πουν κ οι αλλες παε π δεν κανουν αυξηση του ΜΤΚ κ δεν εχουν ουτε δικα τους γηπεδα ουτε τπτ..δηλαδη αυτοι δεν εχουν ζημίες ?

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-03 20:13:44

Θέμα: Επώνυμες βίζιτες,τι γνωρίζουμε; ποιες είναι; πόσο κοστίζουν ;

Δημοσίευση: Παλιά έκανε και η κουλιανου βίζιτες τωρα κανει 0 @"gpd" :haha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-03 20:15:12

Θέμα: Υπόθεση Λύτρα!

Δημοσίευση: Εγψ πάντως εχω πολυ άσχημο στόμα. Εχω τραβηξει πολλα στην ζωη μου με τους ανθρώπους  σε γενικό επίπεδο και οταν βρίζω, βαράω λεκτικά πολύ ασχημα. Δεν εχω υπομονή αλλά ουτε και δέρνω. Δεν μου έχει τύχει ποτέ ομως να νου κάνουν καταγγελία σε τετοιο θέμα. Σιγά μην τα κρατάω μέσα μου. Δεν υπάρχει λογος να είμαι κυριος και τετοιες μαλακίες. Εκτόνωση και ολα κομπλέ. κι εγω ειμαι βρωμοστομος κι οταν βαραω κοκκινα κρυβετε κοσμος κακο πολυ ομως αυτο προσπαθω να το ελεγξω

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-03 20:17:58

Δημοσίευση: Εε εσυ εισαι η εξαιρεση αν με τοσες επιλογες την επελεξες και  περασες καλα  Να γραφτει στα πρακτικα παρακαλω  :coke: εγω γενικα οταν βλεπω πολυ θαψιμο για το τιποτα με ξενιζει οκ εχει καποιες ελλειψεις στο σερβις αλλα στο βασικο κομματι στο σεξ και στην πιπα δεν παραπονεθηκε ουτε εφυγε νωρις

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-03 21:53:15

Δημοσίευση: Συμφωνώ. Αυτονόητο οτι μιλαμε για ουσιαστικες λεπτομερειες. Μαλιστα τολμώ νσ πω ότι δινω εμφαση στο σωμα της κοπελας. Δηλαδη αν η αλλη ειναι ετσι και την διαβασω ως αλλιώς, η κριτική γοα μενα ειναι μαπα, άκυρη ή (αν ειναι φιλος ο γραφοντας) την ονομαζω υπερβολικα ευγενική.  :lol: Πολύ σημαντική κι η αντιδρααη στο σεξ. Δηλαδή να δοαβάζω το πως φερεται σε κάθε στααη κτλ. Γενικώς να αναλύεται η κοπελα. Δεν με νοιάζουν τα μεγαλα παλαμαρια κι αν εχυσε  η κοπέλα. Εχεις δίκιο οτι βαζουν σάλτσες. δεν ειναι κακο να εισαι λιγο πιο ευγενικος στην κριτικη αλλα ενα σωμα λόυκουμα δεν μπορεις να το πεις γυμνασμενο μου αρεσε πολυ το bou-ληδες εγραψες :haha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-03 21:57:15

Δημοσίευση: Αυτο μόνο; Πέφτει πολύ μούφα στους μπού-ληδες. Εδώ ρε είχε διακόψει η στουντιακή υπερμουνάρα Καταλέγια κι ακόμα έγραφαν ότι είναι εκεί κι ανέβαζαν και κριτικές ορισμένοι. Μέχρι και στα μασάζ έλεγαν για κάποιες οτι ειναι εκεί κι έλειπαν  Για να μην πω ότι έγραφαν πως έκαναν ντουζ σε μέρη που δεν έχει ντουζιέρες.    :D εκει εχουν μια δικαιολογια ημερομηνια ενδεικτικη και αλλες πιπες :haha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-04 20:12:31

Δημοσίευση: εγω παντως να πω την αμαρτια μου οταν το γκλαμουρ ειχε το -10 στο ινκολ ντρεπομουν να το παρω αν και τα περισσοτερα μου ινκολ ηταν μισαωρα

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-03 22:04:20

Δημοσίευση: Ο γκλαμουρίδης ήταν πολύ μπροστά στις κινήσεις του. Εφερνε και μάζευε. Το μισαωρο ειναι καλό. Οριακά τελεια και πληρης επισκεψη. Δεν εχω καταλάβει κι ουτε προκειται τι περισσοτερο παιρνουν στην ωρα. Ποσο μαλλον σε κατι δυωρα. Τι στο διαολο; ολοι έφηβοι είναι;  :lol: απλα  λογο ηλικιας το μισαωρο μαζι με το ντουζακι παραηταν οριακα για εμενα

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-03 23:26:19

Θέμα: Magic Girls chat

Δημοσίευση: και οι μιλφ έχουν κάποια πλεονεκτήματα που δεν έχουν οι πιτσιρίκες . γεγονος αλλα οπως λεει και ο κλο τσιμπιμενα τα 150 + χοτελι  για μιλφ

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-03 23:28:43

Δημοσίευση: Εε οχι και τιποτα η κοπελα εχει  αρνητικα  σχολια σε ολα τα σαιτ και στα θρεντ εχει αλλαξει και γω δεν ξερω ποσα γραφεια, ισως εβαλε μετα μυαλο  Αλλα ολοι να ειναι haters πρεπει καποιο λογο να εχουν  Δεν ξυπναω εγω αυριο  και λεω να γινω hater της κιαρα , ροζαλινα κλπ οπως πολυ σωστα λεει και ο @"Malibu"  ενα μεγαλο ποσοστο που κραζει δεν εχει παει καν θα σου δωσω ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα και κρινε μονος σου οταν ανεβασαν την Αλεξία στο cga  την ζητησα η κοπελα στο κεντρο μου ειπε οτι θα ξεκινησει απο την επομενη εβδομαδα κι οτι την ανεβασαν νωρις σαν πρακτικη που εχουν να την βλεπει πρωτα ο κοσμος Ε λοιπον στους μπου-ληδες ανεβηκε κριτικη :tooth: και η κοπελα δεν ειχε ξεκινησει την δουλεια ακομα Εγω αν δεν δω με τα ματια ου δεν πιστευω κανεναν (σχεδον κανεναν για να ειμαι ακριβης)

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-04 01:30:24

Θέμα: Κριτικές. Παρατηρήσεις, σχόλια, new features

Δημοσίευση: έχω μία απορία αν μπορεί κανείς να βοηθήσει. μου έρχεται μήνυμα προσωπικό αν κάποιος αντιδράσει η σχολιάσει δημοσίευση μου στο νήμα αστείες φωτογραφίες μόνο. έχει ένα link για απεγγραφή μηνυμάτων αλλά όταν το πατάω βγάζει το site δεν βρέθηκε. τι να κάνω? ανεφερε το στα bugs  και προβληματα

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-04 20:04:02

Δημοσίευση: διαβάζεις-ρωτάς-κρίνεις και αποφασίζεις εσυ εισαι ακομα πιο και πελατης απο εμενα ρε

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-04 20:13:50

Δημοσίευση: για αυτό υπάρχουν αυτά τα φόρουμ με τις κριτικές βρε αδερφε, για να γλιτώσεις όσο μπορείς τις φόλες. αν παλι πας για κασκαντεριλικι είναι εις γνώσιν σου εδω ο @"TOMCRUISE"  γνωστος σαν εξαποδω ειχε περασει τελια με την ολιβια του γκλαμουρα που παλτο την ανεβαζαν τοτε παλταδουρα την κατεβαζαν και μπορει να ειναι αχωνευτος και να με γκαντεμιαζει αλλα παπατζης στις κριτικες του γραφει οτι εχει περασει ακριβως οτι εχει αντιθετη αποψη απο αυτους ειναι προμοσιον στης 10 καλες κριτικες ολοι πιστευουν οι μπου-ληδες την μια κακη δες Μαργαριτα γιορς που η γκομενα σε 2 γραφεια ειχε υψηλη αποδοση θα βρεθει ο ενας μαλακας κι απο κατω ο παπατζας που θα πει κι εγω τα ιδια ειχα περασει αλλα δεν εβαλα κριτικη

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-04 20:22:58

Θέμα: Ολυμπιακός B.C

Δημοσίευση: πηραμε και το Βιντοζα ελπιζω μην παραμεινει σαπακι οπως ηταν περυσι στο βαζελο λογο τραυματισμου βεβαια

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-04 20:25:29

Δημοσίευση: Όπως πολύ σωστά έγραψε ο P.Vim πρόκειται για "ανεξάρτητη" (ότι έγραψα κι εγώ) που έτυχε φοβερής αποδοχής δίπλα. Τους έλεγε ότι δεν θα ανεβάσει την τιμή και τελικά την ανέβασε. Μετά εξαφανίστηκε  Δεν την έχω πάρει για να έχω γνώμη. Δεν έκανε πρωκτικό στα 150 και όλοι έλεγαν καλά λόγια. Έχει τάξει οτι θα επιστρέψει. Μάλλον εκοψε έλεγαν για το οτι βρήκε χορηγάρα. :lol: Γουστάρω να γυρίσει με 250 φουλ μενού να πέσει γέλιο. α καλα οσον αφορα αγαπουληδες με ανεξαρτητες αστο δες Κλέιω

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-04 20:27:57

Θέμα: Αριαδνάκι IND

Δημοσίευση: σιγά τη  σταρ... δλη η έλενα χατζή τι να πει... η μια ειναι 25 η αλλη 50 σχεδον μην το γαμαμε κιολας

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-04 20:28:56

Θέμα: Πλημμύρες

Δημοσίευση: αεχιδια μια ποτιστικη βροχη ηταν σημερα μας επρηξε και το πουτσο το 112

Δημοσιεύθηκε: 2024-07-04 20:36:51