Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του geroksouras (10744)

Θέμα: Πόλεμος στην Υεμένη - Χούθι

Δημοσίευση: Με τοσα πολεμικα πλοια οχι.Και η ελληνικη φρεγατα ΥΔΡΑ εχει καταρριψει καμποσα απο τους ιπταμενους τενεκεδες των τρομοκρατων πραγματικα οι αραβες εχουν μυαλο κουκουτσι φταει η ευρωπη που δεν εχει στειλει πισω τους αλλαχουακμπαριδες

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-15 13:27:57

Θέμα: Κλήρωση από το CallGirlsAthens

Δημοσίευση: κι εγω το 8

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-15 13:28:46

Θέμα: Πόλεμος σε Ισραήλ και Παλαιστίνη

Δημοσίευση: φταινε αυτοι που για να υλοποιήσουν τα σχεδια τους δεν διστάζουν να βαλουν τους ανθρωπους να αλληλοσφαζονται χωρις να τους νοιαζει τιποτα παρα μονο ο δικος τους στοχος .. ολοι οι αλλοι ειμαστε μονο αριθμοι για αυτους .. οταν το συνειδητοποιήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ και πάψουμε να τους επιτρεπουμε να μας διαταζουν τοτε θα κρυφτούν στα λαγούμια τους , εκει που τους αξιζει ... εχεις ιδεα τι λεει το κορανι για τους εβραιους σκοπος του καθε μουσουλμανου ειναι να αφανισει τους εβραιους χωρισαν την παλαιστινη σε 2 ισα μερη το 47 και τους εκαναν πολεμο να τους αφανισουν οτι και να λενε καποιοι οι αραβες εκει ειναι κατακτητες σε πατρογονικη εβραϊκη γη

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-15 13:31:44

Θέμα: Κοστος Service και ανταλλακτικών

Δημοσίευση: η παροχη υπηρεσιων εχει παει στο θεο για αυτο πλεον ολοι ανταλλακτικα ψωνιζουν απο το οτοντοκ αλλα τα αρχιδια οι μηχανικοι βαζουν βετο οτι δεν δουλευουν με αγορασμενα απο τον πελατη ανταλλακτικα

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-15 13:33:42

Δημοσίευση: Το βορειο μερος του σημερινου κρατους ηταν το βασιλειο των Ιουδαιων. Το νοτιο ηταν των παλαιστινιων. Μετα το κοψανε οι Αγγλοι το 47 αλλοπροσαλα και μπουκαραν οι γυρω μουσουλμανοι να φανε τους εβραιους. Το 48 οι ισραηλινοι τους πεταξαν εξω και κατελαβαν με τη σειρα τους τα εδαφη που κρατουν εως σημερα. Δεν μπορεις να βρεις δικια και αδικα σε τετοιες ιστοριες νομιζω. ποιοι παλεστινιοι;;;;

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-15 13:40:55

Δημοσίευση: Οι Φιλισταιοι ρε μουτρο, ενας λαος που ζουσε εκει στη Γαζα. Το παλαιστινιοι ειναι παραλλαγη αυτου του ονοματος φιλισταιοι γονιδιακα πρεπει να μην υπαρχει πλεον ουτε ενας αυτοι ειναι ολοι αραβες

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-15 13:49:54

Δημοσίευση: και για να τελειωνει λιγο το παραμυθακι οι ισραηλινοι μουσουλμανοι και οι ισραηλικοι δρουζοι καταταγονται στο στρατο και πολεμανε κανονικα τους αραβες χωρια που εκλεγονται κανονικα

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-15 13:52:37

Θέμα: Magic Girls chat

Δημοσίευση: Το ανέφερα γιατί ίσως κάποιοι το λαμβάνουν υποψι  Έχει από τα καλύτερα σέρβις του μάγου στα κορίτσια που δουλεύουν τώρα . Νο1 φυσικά Σοφία σε γενικες γραμμες οι πελατες ειμαστε πιο γκρινια και απο την γκρινια ειναι μικρη αρα απειρη δεν αξιζει τα λεφτα της ειναι μεγαλη και καλη αλλα ειναι μεγαλη να ζηταει τοσα λεφτα :haha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-15 14:06:39

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Τι σου κανουν οι διαγωνισμοι... ξαναγεννουνται θεματα πεθαμενων μελων. κι εγω το κανω αυτο οχι μονο για τους διαγωνισμους αλλα για καποια θεματα που εχουν ενδιαφερον

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-16 00:05:45

Δημοσίευση: τους φέρνει αυτός ο προδότης ο @"TOMCRUISE" για να μας κερδίζουν τους διαγωνισμούς πες τα εσυ παντως για γουρι περιμενεις να παρεις το τελευταιο νουμερο;

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-16 09:22:40

Δημοσίευση: Δεν με αφηνει ο πυρετος σε ησυχια και οταν μπορω να γραψω ειναι νεκροταφειο περαστικα

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-16 09:37:16

Θέμα: Κοστος Service και ανταλλακτικών

Δημοσίευση: δεν ήξερα ότι συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται. επιτρεπετε ή οχι μου εχει συμβει

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-16 09:38:42

Δημοσίευση: Αναλυση dna δεν τους εχω κανει. Καποιοι λενε οτι πολλοι απο αυτους ηταν μεταναστες απο νοτια ευρωπη, ελλαδα κλπ. Σιγουρα και αραβες και αλλες φυλες. Αυτος ο λαος που ζουσε εκει εδωσε και το ονομα στην περιοχη. ολος ο κουβας αυτος δεν τους κανει φιλισταιους εδω βεβαια θα μου πεις οι σλαβοι εγιναν μακεδονες

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-16 09:41:19

Δημοσίευση: αν θυμαμαι καλα οι ισραηλίτες ζουσαν στην αιγυπτο κι οταν τους πηρε ο μωυσης να πανε να βρουν τη γη της επαγγελίας  περιπλανιοντουσαν μεχρι που οι ιδιοι αποφασισαν οτι εκει που τους αρεσε επρεπε να ειναι αυτη η γη που τους υποσχεθηκε ενας θαμνος που καιγοταν .. αυτο εννοεις πατρογονικη γη ? ναι και; οι Ελληνικες φυλες (Αχαιοι κτλ) μετοικισαν Ελλαδα αυτο δεν μας κανει τους Ελληνες να ειναι η Ελλαδα πατρογονικη γη 3-4000 χροια; εκτος αν το πας ακομα πιο παλια οι χομο σαπιενς αφανησαν τους νεατερνταλ

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-16 20:50:25

Δημοσίευση: Στην ενιαια Θρακη (βορεια, ανατολικη, δυτικη) ηταν η μειοψηφια παντοτε. Η πρωτευουσα της Θρακης ειναι η Κωνσταντινουπολη μονο απο το πληθυσμο της Πολης ηταν η πλειοψηφια

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-16 20:53:58

Δημοσίευση: Ισχύει και αυτό, αλλά επειδή ξεφύγαμε ήταν ενα παραδειγμα πως οι μεγάλες Ευρωπαικές δυνάμεις χάραξαν με επιεικώς ηλίθιο τρόπο τα περισσότερα σύνορα των σημερινών κρατών κυρίως σε Ασία, Αφρική κλπ Ασια  εκτος απο Μεση Ανατολη που χαραξαν τα συνορα οι ευρωπαιοι; (Ιρακ Συρια Κουβεϊτ και γυρω) Αφρικη οντως εγιναν μανταρα διοτι δεν υπαρχει ουτε ενα εθνος κρατος εκει (ισως η Αιθιοποια)

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-16 20:57:54

Δημοσίευση: απο οτι φαινεται παντως δεν διαφημιζω μονο εγω τους διαγωνισμους χαχα αστα αυτα εσυ ρε εφερες τον @"Pe27" να μας κερδιζει τα φρι φακ;

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-17 00:02:10

Δημοσίευση: Μην ανοιξω το στομα μου πες του. του τα λεω του αληταμπουρα

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-17 00:17:03

Δημοσίευση: για κυριακή θα παίξει τίποτα; Αρης-ΠΑΟΚ ΑΕΚ-Λαμια Παναθηναϊκος-Ολυμπιακος

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-17 10:48:18

Δημοσίευση: εκτός ότι μας ενημερώνεις τί σειρές βλέπει το μπραδέρι σου , μας κάνεις και ενημέρωση των αγώνων . είσαι εκτος τόπου και χρόνου καημένε μου αντε ρε κολοκυθα που εχεις να γαμησεις απο 11/4

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-17 12:41:24

Θέμα: Βιβλιοθήκη

Δημοσίευση: σε audio book βγαινει;

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-17 12:42:41

Θέμα: Αστείες φωτογραφίες,γελοιογραφίες

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-17 13:11:54

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-17 13:13:04

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-17 13:14:33

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-17 13:15:36

Δημοσίευση: δεν κερδισε ακομα αυτος και δεν τον εφερα εγω :hahaha: :hahaha: οσο δεν κερδιζω φταις για ολα

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-17 13:16:49

Δημοσίευση: φιλε μου καλε .. οι κουβεντα μας εχει παρει τροπη ανουσια .. σε καλημερίζω  και ευχομαι να εχεις ενα ομορφο Σ/Κ ... οσο για τους ελληνες ειναι αυτοχθονες .. διαβασε να μαθεις παρακαλω ..  :) δεν τσακωνομεθα αντιπαρατεθομεθα αγαπητε σαφως κι εχεις την καλημερα μου

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-17 13:19:09

Θέμα: Πανικός με πατατάκια που έχουν γεύση αιδοίου- Κάνουν 9,99€ και πάνε για sold out…

Δημοσίευση: αυτος που πρεπει να τα αγοραζει κανονικα ειναι ο @"TOMCRUISE"  ποσες βιζιτες θα γλυτωσει και θα κανει μποϋκοταζ στις βιζιτες

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-17 13:31:13

Θέμα: Νέα Φήμη

Δημοσίευση:  Angry -2 ματεψε ποιος θα τρωει -2 σερι :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-17 15:03:35

Δημοσίευση: Αυτο. εμεις για παντα φιλοι λιστα εχθρων gpd tomcruise

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-17 15:05:25

Forum Tasks