Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του geroksouras (10743)

Θέμα: Τον πεταξανε στη θαλασσα & πνιγηκε...

Δημοσίευση: Αυτοκτονία δηλαδή; κολλημενος εγκεφαλος και εμμονη με συνεπεια το δυστυχημα αρργησε ειχαν κλεισει οι πορτες για τους επιβατες και αυτος σωνει και καλα να ανεβει το βγαζουν μια εξω και παει να ξαναπηδηξει μεσα και γλυστραει

Δημοσιεύθηκε: 2023-09-06 11:08:39

Θέμα: Διακεκριμενα μελη

Δημοσίευση: εγω προτεινω τον φιλο μου τον @"The Ark" και τον @"ranger"

Δημοσιεύθηκε: 2023-09-06 13:35:39

Θέμα: Οι ιερόδουλες στην αρχαίιότητα

Δημοσίευση: διαφωτιστικο θα ελεγα ... πολυ καλο καναλι

Δημοσιεύθηκε: 2023-09-06 13:38:15

Δημοσίευση: Είναι ξεκάθαρη δολοφονία και δεν είναι Λάθος του ανθρώπου! Ο υπάλληλος τον σπρώχνει και δεν έχει κανενα μα κανενα τέτοιο δικαίωμα ούτε να τον ακουμπήσει δεν έχει δικαίωμα! Αν δεν τον είχε σπρώξει δεν θα είχε πεθάνει! Δεν πηδάει τελευταία στιγμή! Απλά κάποιος τον πετάει στην θάλασσα! Είναι ξεκάθαρο! Και συν του ότι δεν σταματάει να τον σώσει η δεν βουτάει ο ίδιος! Απλά τον άφησε να πνιγεί! Τον έβλεπε και δεν έκανε τίποτα! Όποτε είναι δολοφονία από πρόθεση κιόλας! Και οι βλακείες που λένε ότι ο άνθρωπος αυτός πήγε δουλειά για να βγάλει ένα μεροκάματο προκαλούν αναγούλα! Και εγώ αν πάω στην δουλειά μου και σκοτώσω κάποιον πάνω στα νεύρα μου θα λένε ότι πηγα να βγάλω ένα μεροκάματο και έγινε ατύχημα που είχα νεύρα! Ξεκάθαρη δολοφονία! o νεκρος παντα δικαιωνετε αλλα μην χασουμε την κοιμη λογικη για της ατομικες ευθυνες του καθενος και εχουμε την κακια συνηθεια να μην υπακουμε τους κανονες παντα φταει ο αλλος οχι εμεις σου λενε μην βγεις στην βροχη βγαινεις πνιγεσε φταει το κρατος φορα ζωνη/κρανος δεν φορας στουκαρεις πεθαινεις Μην επιβιβαζεσε εν κινηση στο λεοφωρειο μπαινεις και σε μαγκωνει η πορτα μην εισερχεσε αφοτου ξεκινησει το πλοιο το κανεις αν ηταν δυνατο στην Ελλαδα θα προσπαθουσε καποιος να επιβιβαστει και σε αρεοπλανο εν κινησει φυσικα και οπως κατεληξε η φαση να φυγει το πλοιο παει σε αλλο επιπεδο σε δολοφονια και ποινικες ευθυνες των υπευθυνων αλλα αν δεν επιχειρουσε να ανεβει δευτερη φορα και να γλυστρισει με συνεπεια να πνιγει θα γινοταν το ατυχημα; αφου δεν επιτρεπετε η επιβιβαση πλεον γιατι πρεπει να προσπαθησεις να μπεις με τσαμπουκα δηλαδη;

Δημοσιεύθηκε: 2023-09-06 14:51:50

Δημοσίευση: Και να μην πέθαινε ο άνθρωπος και απλά να έπεφτε στην θάλασσα πάλι ευθύνη αυτού που τον έσπρωξε είναι! Είναι σαν να μου λες ότι σε προειδοποίησα να μην βγεις έξω επειδή έχει καταιγίδα και εγώ να βγαίνω γιατί απόφασισα να βγω με δικιά μου ευθύνη  και κάποιος με σκοτώνει επειδή βγήκα! Είναι απλά τραγικό! δες λιγο προσεκτικα το βιντεο σε παρακαλω τον διωχνουν - απωθουν την πρωτη φορα και την δευτερη προσπαθεια που κανει εχει ηδη παρει κλίση ο καταπελτης προς τα κατω γλυστραει και πεφτει στη θαλασσα το πλοιο δε ειχε ηδη ξεκινησει εκτος αν βλεπω εγω κατι λαθος

Δημοσιεύθηκε: 2023-09-06 15:15:29

Δημοσίευση: Η ευθύνη του να προσπαθήσει να μπει σε ένα πλοίο το οποίο κινητέ είναι δικιά του και μπήκε! Όπως ευθύνη του καθενός είναι μπει σε ένα λεωφορείο που κινητέ κτλ! Ο άνθρωπος έκρινε ότι προλάβαινε να μπει και μπήκε! Δεν έχει όμως κανένας δικαίωμα να σε σπρώξει και να πας στον πάτο! αρα στα παπαρια μας οι απογορευσεις απογορευται αλλα εγω θα το κανω με δικια μου ευθυνη γιατι μπορω Καπως ετσι;

Δημοσιεύθηκε: 2023-09-06 15:18:17

Θέμα: Το αγορι μου γουσταρει μια στριπερ

Δημοσίευση: αν μου την φερει και το μαθω τελοσ αν σου την φερει να βγεις με τον @"TOMCRUISE"  θα σου κανει γλειφομουνι 3ωρο μινιμουμ :gltfomounis:

Δημοσιεύθηκε: 2023-09-06 15:20:31

Δημοσίευση: Αυτό που φαίνεται είναι ότι τον σπρώχνουν δυο φορές και την δεύτερη τον σπρώχνουν στην άκρη του καταπέλτη! Το πλοίο έχει φύγει και ο καταπελτης εχει πάρει κλίση όποτε γλιστραει  και πέφτει! Κάτι που δεν είναι τελείως ξεκάθαρο! Απλά εγώ λεω ότι δεν είχε δικαίωμα να τον σπρώξει ούτε την πρώτη φορα ούτε καν να τον ακουμπήσει! Ποσό μάλλον όταν ξέρει ότι το πλοίο είναι εν κίνηση και οποιαδήποτε κίνηση είναι επικίνδυνη! για να μην γινω κακος εννοειτε οτι θλιβομαι για μια ανθρωπινη ζωη και θα στο παω λιγο απο την αναποδη ειχε δικαιωμα να μπει αφου του απογορευτικε η εισοδος; Με αν δεν γινετε δουλεια φυσικα αλλα λεω εγω, να γραφουμε στα παπαρια μας το ; νομιζω οτι απο εκει ξεκινανε ολα τα υπολοιπα επονται

Δημοσιεύθηκε: 2023-09-06 15:35:41

Δημοσίευση: Είχε δικαίωμα γιατί είχε εισιτήριο! Δεν υπήρχε λιμενικό να τον προειδοποιήσει να μην κάνει προσπάθεια να μπει! Ούτε κάποιο απαγορευτικό σήμα!  Και με το που μπήκε κάποιος πήγε και τον έσπρωξε! Ο οποίος σίγουρα δεν είχε δικαίωμα να το κάνει αυτό! Είπαμε ούτε καν να τον ακουμπήσει δεν έχει δικαίωμα! Όποτε όλα ξεκινάνε από την στιγμή που κάποιος αποφασίζει να πάρει τον νόμο στα χέρια του μεγαλη η κουβεντα και ακομα μεγαλυτερη η αντιπαραθεση το ζητημα ειναι οτι χαθηκε ηλιθιοδως μια ανθρωπινη ζωη ΥΓ Σαφως και διαφωνω επι μερους μαζι σου διοτι πιστευω πρωτα η ασφαλεια δεν θα τρεξω να πρλοβω λεοφωρειο, δεν θα μπω εν κινησει σε τραινο ή σε πλοιο Και φυσικα φταει η ανθρωπινη βλακεια για τετοιου ειδους δυστυχηματα τωρα καταστραφηκαν τουλαχιστον 5 ζωες και η μια ανεπανορθωτα

Δημοσιεύθηκε: 2023-09-06 15:49:10

Θέμα: Σειρές που αξίζει να δεις

Δημοσίευση: Που το βρίσκουμε αυτό; εγω τα βλεπω ονλαϊν στο τενιες ονλαϊν τελεια μπεστ

Δημοσιεύθηκε: 2023-09-06 19:46:40

Δημοσίευση: ναι αλλα ο συγκεκριμενος ειχε νοητικο προβλημα,αν εκανε κατι παρατυπο επρεπε να το ειχανε χειριστει αλλιως οι συγκεκριμενοι κυριοι οι οποιοι εχουνε κ τεραστια εμπειρια,εχουνε περασει απο μπροστα τους χιλιαδες ανθρωποι κ εχουνε δει πολλα τα ματια τους. συμπερφεθηκαν εντελως λαθος αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο ειπαμε ο νεκρος δικαιωνεται και αυτοι θα πανε αρκετα βαθυα μεσα και καλος θα πανε θα πανε για ανθρωποκτονια απο προθεση κι οχι απο αμελεια

Δημοσιεύθηκε: 2023-09-06 19:49:14

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: καλημερα στο παρεακι

Δημοσιεύθηκε: 2023-09-07 10:17:49

Θέμα: MCU ταινιες

Δημοσίευση: Δεν συμφωνώ εμένα μου άρεσε πολύ και το spiderman no way home κατ εμε καλυτερο απο ολα κι απο το εντ γκεϊμ

Δημοσιεύθηκε: 2023-09-07 19:36:58

Θέμα: Ρωσο-Ουκρανικός πόλεμος! Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου;

Δημοσίευση: Δεν ήταν εύκολο πράγμα o Πούστιν να ξεφορτωθεί τον Πριγκόζιν, ο οποίος δημιούργησε μια αυτοκρατορία των μέσων ενημέρωσης επικεντρωμένη στη διάδοση παραπληροφόρησης στη Ρωσία και στο εξωτερικό. Παραπληροφόρηση που καμία χώρα ούτε η Ρωσία δεν θα διέδιδε επίσημα; Ποιος έπαιξε σημαντικό ρόλο στη Συρία, στη Λιβύη, το Μάλι, την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία; Τα πράγματα πήγαν στραβά όταν η «Βάγκνερ» ενεπλάκη στις εχθροπραξίες στην Ουκρανία. Η συμμετοχή συνοδεύτηκε από πολυάριθμες λεκτικές επιθέσεις κατά του Σεργκέι Σόιγκου και του Βαλέρι Γκερασίμοφ και στη συνέχεια εναντίον του ίδιου του Πούτιν. Ο Πριγκοζίν έκανε δημόσια τη ρητορική ερώτηση: «Πώς να κερδίσεις έναν πόλεμο όταν ο παππούς είναι ανόητος;» Προφανώς αναφερόμενος στον Ρώσο πρόεδρο. Και όχι μόνο αυτό. Αρνήθηκε το αίτημα του υπουργείου Άμυνας να τεθούν όλες οι ομάδες μισθοφόρων υπό κρατικό έλεγχο. Τόλμησε να αμφισβητήσει τους ίδιους τους στόχους του πολέμου. Τη στιγμή που σταμάτησε την πορεία του προς τη Μόσχα, ο Πριγκόζιν υπέγραψε τη θανατική του καταδίκη δεν ήταν τυχαίο που αρκετοί  τον αποκαλούσαν ακόμη και τότε ζωντανό νεκρό.  O Ρώσος πρόεδρος εφάρμοσε στον πρώην αγαπημένο του την ίδια τακτική  που ειρωνικά αποκαλείται «πολιτική των ανοιχτών παραθύρων», επειδή όποιος κηρύσσονταν εχθρός έπεσε με κάποιο τρόπο από ύψος κυριολεκτικά η έχανε τη ζωή του με μυστηριώδη τρόπο. Και ο Πριγκόζιν έπεσε από ύψος από ένα αεροπλάνο που εξερράγη. εφτασαν κιεβο ή οχι ακομα; :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2023-09-07 23:04:01

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: @"P.vim"  Έχεις ξεσκιστεί , αυτό σου λέω μόνο ... εσυ φταις :@ τον προτεινες για Διακεκριμενο μελος και να τα χαϊρια του/σου :very-angry: :dracula:

Δημοσιεύθηκε: 2023-09-07 23:27:00

Θέμα: Υποψηφιότητα Κασσελάκη

Δημοσίευση: Και ομως δηλωσε οτι στην Γκολντμαν Σακς εμαθε ποσο κακο κανει το κεφαλαιο, γιαυτο εγινε αριστερος!   :hahaha: :hahaha: αριστερος με δεξια τσεπη κι αυτος και woke θα μας πει σε λιγο οτι ειναι non-binary και να τον φωναζουμε they

Δημοσιεύθηκε: 2023-09-08 00:16:04

Θέμα: Υποψηφιότητα Κασσελάκη

Δημοσίευση: εγω θα ψηφισω την αχτσιογλου τουλαχιστον να φαμε πουτσα απο κανα μουνι της προκοπης οχι απο τον κασσελακη χαχα ετσι εισαστε εσεις οι διακεκριμενοι συριζο-απλυτοι :xaxa: πες μου πως θα κανεις γλειφομουνι σε αξυριστο μουνι; ε;

Δημοσιεύθηκε: 2023-09-08 00:17:12

Δημοσίευση: Ο καθε ενας μπορει να μιλησει με τη κοπελα  στο ραντεβου ενα 5λεπτο και να γνωριστουνε καλυτερα του νοου ας μπετααα :haha:

Δημοσιεύθηκε: 2023-09-08 00:19:17

Θέμα: Σειρές που αξίζει να δεις

Δημοσίευση: @"gpd" σου βρηκα σειρα

Δημοσιεύθηκε: 2023-09-08 00:53:24

Δημοσίευση: Θα σας πω μια ιστορια που συνεβει προσφατα. Παμε για πρωινο και βλεπουμε ενα τυπο 45αρη, μην σου πω και παραπανω, με σορτσακι να τρώει πρωινο με ενα μπουμπουκι Ρωσιδακι το πολυ 21 χρονων που δεν μιλουσε Ελληνικα και πολυ βασικα Αγγλικα. Τα γκαρσονια αρχισαν να γελενε κρυφα, και οι υπολοιποι να χασκογελανε οπου γυριζει ενας φιλος και μου λεει, βιζιτα ειναι και τι μαλακας που ειναι ο τυπος που την εφερε δημοσια στο καφε. Να προσεχετε οι σιτεμενοι γιατι μπορει να γινετε ρεζιλι με τετοιες εμφανισεις.  :D στο μπουτσον του

Δημοσιεύθηκε: 2023-09-08 02:18:42

Θέμα: Το αγορι μου γουσταρει μια στριπερ

Δημοσίευση: Παρατα τον, θα βρεις πιο εμπειρους εδω στο φορουμ!  :tooth: εγω λεω να πω στο αγορι της να μου πει ποια ειναι η στριπερ #openlegs#

Δημοσιεύθηκε: 2023-09-08 02:22:42

Θέμα: Your Angels chat

Δημοσίευση: το γραφειο με εχει παρει απο κακο ματι παντως οποτε τους γραφω μου λενε δεν εχουν κατι δυνατο για εμενα

Δημοσιεύθηκε: 2023-09-08 11:29:17

Θέμα: νέες ταυτότητες

Δημοσίευση: Εγω θα παω την αλλη εβδομαδα να δω αν θα μου την βγαλουνε. Χρησιμευει στα ταξιδια. κι οχι μονο

Δημοσιεύθηκε: 2023-09-08 11:30:35

Θέμα: Διάρκεια στο σεξ

Δημοσίευση: Τώρα πια μπορώ και το κουμαντάρω τη πρώτη φορά. Τη δεύτερη, αργώ πολύ, αλλά παίζει και ρόλο η παρτενέρ σου σηκωνετε και χυνεις στην μια ωρα δευτερη φορα ρε μπαγασα;

Δημοσιεύθηκε: 2023-09-08 11:31:43

Θέμα: Διάρκεια στο σεξ

Δημοσίευση: Ολοι δυσκολευονται να τελειωσουν οταν παιρνουν φαρμακα!  Παλιοτερα στα 3 λεπτα εχυνα και εχει τυχει να γινω ρεζιλι με ενα φοβερο μωρο που τελειωσα πριν καν τον βαλω μεσα. Ειναι εντελως εγκεφαλικο, αλλα για να κρατησεις 15 - 20 λεπτα πρεπει να εισαι ντοπαρισμενος με φαρμακα. Ρωτηστε τον ξουρα που παει και δεν χυνει καν, αλλα για μια πιπα και κουβεντουλα.  :axaxaxa: πως ρε μπουφο πιανω την κουβεντα οταν πιπωνουν; εγκαστριθημες ειναι;

Δημοσιεύθηκε: 2023-09-08 11:33:33

Θέμα: GDE chat

Δημοσίευση: Τι της κανατε της κοπελας και εκοψε το πρωκτικο;   :tooth: πλεον με ματι την βγαζεις μωρη κρεμασμενη καποτα;

Δημοσιεύθηκε: 2023-09-08 11:34:31

Θέμα: Παρτουζες ,όργια ....για τους λάτρεις τον ομαδικών συνευρέσεων

Δημοσίευση: Χαχαχαα γελας; σε βλεπω μαζι με την στριπερ  τριο με τον γκομενο ;)

Δημοσιεύθηκε: 2023-09-08 22:18:18

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: καλημερα παντου

Δημοσιεύθηκε: 2023-09-09 10:36:04

Θέμα: FREE FUCK VIP ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Δημοσίευση: κι εγω το 12

Δημοσιεύθηκε: 2023-09-09 23:04:17

Θέμα: Χρυσο Λεοντα ο Λανθιμος!

Δημοσίευση: τι ειναι αυτο το Λανθιμος; τρωγετε; κανει βιζιτες; γλειφομουνι θελει;

Δημοσιεύθηκε: 2023-09-10 00:09:22

Forum Tasks