Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του geroksouras (10743)

Θέμα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα σωματεμπορίας

Δημοσίευση: Πολυ βαβουρα για το τιποτα, αλλα κλεινουν ενα γραφειο που εφερνε λατινες και αφηνουν το αλλο να λειτουργει λες και δεν κανουν την ιδια δουλεια! καλα γενικα οσοι   ανοιξαν μετα 2-3 μηνες με αλλο ονομα οποτε αναμενουμε

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-15 14:46:14

Θέμα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα σωματεμπορίας

Δημοσίευση: Δυσκολο το βλεπω με αυτους γιατι δεν ηταν στο κυκλωμα. Ερασιτεχνες που ισως δεν εδωσαν στα σωστα ατομα ποσοστα και τους στοιχισε. εγω λεω το γενικο ειδικα για αυτους αναμονη αν δουμε βιπ σε τιτλο νεου γραφειου

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-15 14:53:58

Θέμα: Ανέκδοτα

Δημοσίευση: Όλα τα όργανα του ανθρώπινου σώματος έχουν πολλά παράπονα από τον Θεό. Το ακούει ο Θεός και τα φωνάζει να ”βρεθούν” όλοι μαζί σε μια αίθουσα σχολείου για να Του πούν τα προβλήματά τους. Στο μπροστινό θρανίο η καρδιά Του λέει: -Κοίτα να δεις Θεέ μου ,εγώ δουλεύω ασταμάτητα όλο το 24ωρο από την ημέρα που θα γεννηθεί ο άνθρωπος μέχρι που να πεθάνει! Θέλω λοιπόν μια καλύτερη σύνταξη όταν θα σταματήσω να δουλεύω! Χαμός μέσα στην αίθουσα από τις φωνές… -Κι εγώ κι εγώ, φωνάζει το μυαλό! Κι εγώ το ίδιο, δεν σταματάω να δουλεύω σε όλη τη διάρκεια της ζωής, μόνο όταν τεμπελιάζω αλλά και τότε ακόμα! Χαμός πάλι μέσα στην αίθουσα από τις φωνές… Το συκώτι, η σπλήνα, τα νεφρά…έχουν ξεσηκώσει τον κόσμο! Στο βάθος της αίθουσας όμως,στο τελευταίο θρανίο,ακούγεται μια βραχνή φωνή,…όλο παράπονο: -Κι εγώ θέλω σύνταξη!!! Ο Θεός δεν καταλαβαίνει ποιό όργανο μίλησε και ρωτάει : -Αυτό που μίλησε από το βάθος της αίθουσας και δεν το βλέπω να σηκωθεί για να το δω! Και το ”παραπονιάρικο” Του απαντάει : -Θεέ μου,εάν μπορούσα να ”σηκωθώ”… θα ζητούσα σύνταξη; :haha:

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-15 14:56:10

Θέμα: Αστείες φωτογραφίες,γελοιογραφίες

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-15 15:12:22

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-15 15:13:24

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-15 15:16:03

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-15 15:18:06

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-15 15:18:42

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-15 15:20:05

Θέμα: Πρωταρης

Δημοσίευση: Το εχω και με τα αγγλικα..Να χει μεγάλα βυζιά θελω και να κανει swallow  θελω...Γιατι απο το αγχος πάω στοιχημα οτι το πρώτο θα ναι πολυ γρηγορο που θα καταθεσω στην πιπα καταποση Αννα

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-15 18:50:31

Δημοσίευση: Πρεπει να την κλείσω άμεσα τοτε...δεν εχει δικο της χώρο σωστά;; οχι αλλα βυζια 0

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-15 19:11:09

Δημοσίευση: Ρε παιδια..Μια τελευταία απορια..Θα χρειαστω και κανα booster;;Κανα χάπι; εισαι μικρος αρκει να μην αγχωθεις αλλα η Αννουλα ή η Ναγιομι ξερουν να σε χαλαρωσουν

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-15 19:12:35

Δημοσίευση: Μία ώριμη με εμπειρία και χωρίς νεύρα είναι η καταλληλότερη για πρωτάρηδες. Τζοαννα ναι δυνατη

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-15 19:13:11

Δημοσίευση: @"Kakarot21"  μπες και στο νημα της τζο κουγκαρ εκηγησε της και θα σε καθοδηγησει

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-15 19:14:55

Δημοσίευση: Αμα ειναι δυνατη πρεπει να την παρω τότε...Απλα πρεπει να βρω τον χρονο γτ μπορει μεσημέρια που ειμαι ατην δουλειά...Και το βραδυ που ειμαι σπιτι με την δικια μου ριναι αρκετα ενεργη εδω γραψε της

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-15 19:16:55

Θέμα: Ποιο τραγούδι ακούτε αυτή την στιγμή;

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-15 22:20:06

Θέμα: Θρύλε της Ευρώπης, Ολυμπιακέ!

Δημοσίευση: Θρύλε της Ευρώπης, Ολυμπιακέ! Κατέκτησε το 3ο του ευρωπαϊκό στο βόλεϊ ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-0 της Μακάμπι και σήκωσαν το Challenge Cup μέσα σε καυτή ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ.

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-16 01:10:03

Δημοσίευση: Σόρρυ που θα το πω, αλλά όποιος περιμένει να γαμήσει τσάμπα, δεν γαμαει. Και εάν γαμησει τσάμπα, θα το ξεχάσει γρήγορα. Είναι ολόκληρη τέχνη ένα καλό ραντεβού με μια σύνοδο. Διαφωνεί κανείς; εχω κανει εξαιρετικα ραντεβου απο κληρωση καταρχας μου εκλεισαν κοπελα που δυσκολα εβρισκα

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-16 17:36:31

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλησπέρα σας γεια σου κολλητε πες καμια σειρα

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-16 19:43:59

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-16 20:09:25

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-16 20:17:52

Θέμα: Ποιά είναι τα κριτήρια σας για επιλογή κοπέλας;

Δημοσίευση: Μάλλον κατέληξα στα κριτήρια για την επιλογή κοριτσιού. Διαβολοπλανεύτρα. Η πλανεύτρα που είναι ικανή να πλανέψει ακόμα και το διάβολο. Έχει υψηλή εγκεφαλική και συναισθηματική νοημοσύνη, έντονο ταπεραμέντο και σεξουαλικότητα, έχουν δυνατή αυτοπεποίθηση και είναι φιλόδοξες. Αυτές όμως είναι και οι πιο επικίνδυνες.  Τέτοιες ήταν η Dida από αγγέλους και η Demi από γκλάμουρ. Ειδικά η δεύτερη φαίνεται πολύ ήσυχο κορίτσι που βαριέται τη δουλειά αλλά κατέχει άριστα την τέχνη της αποπλάνησης. Αν το θέλει, θα γίνει διάβολος. Γυναίκες αψυχολόγητα πλάσματα... :tooth: Αυτές δηλαδή που κατέχουν άριστα την τέχνη της αποπλάνησης και μπορούν να πλανέψουν ακόμα και το διάβολο. Αυτές έχουν έντονο ταπεραμέντο, υψηλή νοημοσύνη εγκεφαλική και συναισθηματική, και έντονο υπό έλεγχο σεξουαλισμό. Έχουν δυνατή αυτοπεποίθηση και είναι αρκετά φιλόδοξεςΑυτές δηλαδή που κατέχουν άριστα την τέχνη της αποπλάνησης και μπορούν να πλανέψουν ακόμα και το διάβολο. Αυτές έχουν έντονο ταπεραμέντο, υψηλή νοημοσύνη εγκεφαλική και συναισθηματική, και έντονο υπό έλεγχο σεξουαλισμό. Έχουν δυνατή αυτοπεποίθηση και είναι αρκετά φιλόδοξες. να παντρευτεις ψαχνεις; ή να νρεις το μπελα σου;

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-16 20:31:11

Θέμα: Your Angels chat

Δημοσίευση: η σαμμυ απο 140 στα 170 μαλιστα

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-16 20:36:09

Θέμα: Ποιά είναι τα κριτήρια σας για επιλογή κοπέλας;

Δημοσίευση: Χιούμορ δεν έχεις; ;) τρομαξα μην γινεις κι εσυ σαν τον @"AlfaArsenico"  που βρηκε μωρουλινι και κρεμασε καποτα

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-16 23:58:40

Δημοσίευση: Ο συνήγορος πολιτικής αγωγής στο δικαστήριο μιας μικρής επαρχιακής πόλης καλεί την πρώτη του μάρτυρα, μια γιαγιά γύρω στα 80 και την ρωτάει με τελείως επαγγελματικό ύφος: – Με γνωρίζετε εμένα κυρία Θεοδώρου; – Και βέβαια σας γνωρίζω κύριε Αλεξίου, απαντάει η ηλικιωμένη γυναίκα. Σας ξέρω από μικρό παιδάκι και πρέπει να ομολογήσω ότι με έχετε απογοητεύσει. Λέτε ψέματα, απατάτε συνέχεια τη γυναίκα σας, κουτσομπολεύετε τους πελάτες σας. Βεβαίως σας γνωρίζω! Αποσβολωμένος τελείως ο δικηγόρος από την απρόσμενη απάντηση της γριάς και μη ξέροντας τι άλλο να πει, δείχνει με το δάχτυλό του στην άλλη μεριά της αίθουσας και λέει: – Τον δικηγόρο της υπεράσπισης τον γνωρίζετε; – Ω ναι και τον κύριο Σοφόπουλο τον γνωρίζω, απαντά πάλι η μάρτυς. Τον κρατούσα όταν ήτανε μωρό και μπορώ να πω ότι κι αυτός με έχει απογοητεύσει. Είναι μέθυσος και χαρτοπαίκτης, δεν μπορεί να κάνει σχέση με κανένα και είναι από τους χειρότερους δικηγόρους της πόλης μας! Στο σημείο αυτό, ο πρόεδρος κτυπά το σφυράκι του στην έδρα, διακόπτει τη διαδικασία και καλεί και τους δύο δικηγόρους να πλησιάσουν την έδρα. Όταν πλησιάζουν, σκύβει μπροστά και τους λέει με σιγανή φωνή: – Όποιος βλάκας από τους δυο σας τη ρωτήσει αν με ξέρει, την έβαψε!

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-17 11:49:22

Θέμα: Τι έχει το μενού σήμερα; Ποιά σκέφτεστε για γαμησάκι;

Δημοσίευση: δεν μπορώ τις συγκρίσεις...γιατί είναι άνισες και θα πέσει σε κατάθλιψη...και εγώ τον @"geroksouras" τον θέλω καλά κ υγίη μαλλον εσυ πεφτεις σε καταθλιψη γιατι μετα ολες μιλανε για εμενα και μου στελνουν και δωρακια παλιοκουριερ

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-17 12:50:21

Δημοσίευση: Αλλα;;Τι θες να πεις;; μαλλον του κανει εντυπωση που το εχεις ετοιμο και ψαχνεις για αλλο

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-17 14:35:32

Θέμα: AGN chat

Δημοσίευση: Τυπε απο τα πιο παλια γραφεια στην Αθηνα. Καποτε ειχε αξιολογα κοριτσια! μαφικη κουβεντα καποτε

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-18 16:25:28

Θέμα: Magic Girls chat

Δημοσίευση: τωρα οι 2 νεες τι να λενε;

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-18 16:42:16

Θέμα: Dream Girls chat

Δημοσίευση: Kαι η Έλενα ούτε έξω από την πόρτα. ειχα περασει εξαιρετικα παντως μαζι της

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-18 16:43:49

Forum Tasks