Δημοσίευση: καλημερα παρεα ...
Δημοσιεύθηκε: 2025-11-07 12:35:12
Δημοσίευση:
Απλά από τα γραφόμενά σου συνάγεται πως είσαι απογοητευμένος με το πώς κινείται σήμερα ο κόσμος... τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Ούτε φυσικά είμαι είμαι κάποιος που μπορώ να σε βοηθήσω να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Οπότε δε χρειάζεται τόση ειρωνεία.
Ως προς την πολυλογία ή πολυγραφία (κάθε άλλο παρά "ελαφρά" είναι...), δυστυχώς ή ευτυχώς είναι χαρακτηριστικό μου και δεν εξυπηρετεί απολύτως κανένα σκοπό, δε χρειάζεται σε όλα να ψάχνουμε κάτι βαθύτερο ως κίνητρο. Για το "ανούσια" που είπες, είναι δική σου άποψη που δεν μπορώ και ούτε ενδιαφέρομαι να σου αλλάξω.
Τέλος, η δημοκρατία προφανώς ετυμολογικά έχει μία έννοια, απλά ανέφερα πως όλα προσαρμόζονται ανάλογα με τις -πληθυσμιακές ή άλλες- συνθήκες κάθε εποχής, εξ' ού και το "ουτοπικό" που ανέφερα περί άμεσης δημοκρατίας. Αν έχεις -κάθε άλλο παρά ειρωνικά το λέω- να πεις, προτείνεις ή απλά θέλεις να μοιραστείς κάποιες σκέψεις επ' αυτού, πραγματικά θα ήθελα να τις ακούσω, καθώς ενημερωτικά με ενδιαφέρει ο διάλογος, ειδικά με ανθρώπους που μπορεί να διαφέρουν οι απόψεις μας, πολύ ή λίγο. Αυτό πρακτικά ζήτησα όπως και να πεις μία έστω χώρα που λειτουργεί κοντά στο ιδεατό.
Επειδή όμως αρπάχτηκες και πραγματικά δεν είχα τέτοιο σκοπό, σου ζητώ συγγνώμη αν με τον τρόπο που διατύπωσα τις σκέψεις μου έγραψα κάτι που σε ενόχλησε, οπότε ας το αφήσουμε εδώ, γιατί αλήθεια δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου, ίσα-ίσα.
καλε μου ανθρωπε ..
συνεχιζουν τα γραπτα σου να σκιαγραφουν μια προσωπικοτητα και να μου την προσαπτουν , προσωπικοτητα η οποια δεν αφορα εμενα .
δεν ξερω τον ανθρωπο στον οποιο αναφερεσαι , αυτον αρπαχτηκε οπως λες . ισος ομως να αρπαχτηκες εσυ ?
για αυτο κι ολη αυτη η προσπαθεια για εκλογικευση ?
οπως και να χει .. δεκτες οι σκεψεις σου οποιες κι αν αιναι .. αυτο αλλωστε μας κανει και ελευθερους ισος και δημοκρατες ..
ακουσον μεν παταξων δε ..
με συναγωνιστικους χαιρετισμους για καλα μουνια στις πουτσες μας ...
:shy:
Δημοσιεύθηκε: 2025-11-07 17:26:38
Δημοσίευση: Καλημέρα παρέα
Δημοσιεύθηκε: 2025-11-08 14:22:38
Δημοσίευση: Πουτσα και ξερό ψωμί
Δημοσιεύθηκε: 2025-11-08 14:24:49
Δημοσίευση: Εχει κανείς νέα για καταλεγια ;
Δημοσιεύθηκε: 2025-11-08 14:27:40
Δημοσίευση: @"giorgos2226"
Καλογαμητο το δωράκι σου
Δημοσιεύθηκε: 2025-11-09 20:00:01
Δημοσίευση: Καυλακι καλό
Δημοσιεύθηκε: 2025-11-10 20:58:02
Δημοσίευση: Κωλαρα
Δημοσιεύθηκε: 2025-11-10 20:59:52
Δημοσίευση: Bossa nova
Δημοσιεύθηκε: 2025-11-10 21:00:47
Δημοσίευση: Καλημέρα στο κορίτσι
Δημοσιεύθηκε: 2025-11-10 21:02:32
Δημοσίευση: Ξεκινησα το Amsterdam
Δημοσιεύθηκε: 2025-11-10 21:03:41
Δημοσίευση:
και μπρος και πισω κινηση ...
:hahaha:
Δημοσιεύθηκε: 2025-11-11 13:13:34
Δημοσίευση: εδω τα θηρια μαχονται
οπως το ειπες ...
:lol:
Δημοσιεύθηκε: 2025-11-11 13:16:17
Δημοσίευση: mozart ...
Δημοσιεύθηκε: 2025-11-11 13:18:19
Δημοσίευση: καλημερα παρεα ...
Δημοσιεύθηκε: 2025-11-11 13:19:57
Δημοσίευση:
Αποφυλακίζεται με βραχιολάκι ο Σαρκοζί - Η πρόταση της εισαγγελίας στην ακροαματική διαδικασία
Μετά από 20 ημέρες εγκλεισμού στις φυλακές Λα Σαντέ, ο Νικολά Σαρκοζί αναμένεται να αποφυλακιστεί σήμερα και να τεθεί σε κατ οίκον περιορισμό, με «βραχιολάκι.
Κατά τη διάρκεια της ακρόασης για το αίτημα αποφυλάκισής του σήμερα σε δικαστήριο του Παρισιού, η εισαγγελία ζήτησε την αποφυλάκιση υπό δικαστική επιτήρηση του πρώην προέδρου της Γαλλίας.
Οι κίνδυνοι να συνεννοηθεί με ενδεχόμενους συνεργούς ή να ασκήσει πίεση σε μάρτυρες «στηρίζουν το αίτημα να τεθεί (ο Σαρκοζί) υπό δικαστική επιτήρηση», δήλωσε ο εισαγγελέας Νταμιάν Μπρινέ, ζητώντας παράλληλα να ικανοποιηθεί το αίτημα του πρώην προέδρου να αποφυλακισθεί.
Η απόφαση αναμένεται να ληφθεί στις 14.30 ώρα Ελλάδας.
Ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας - ο οποίος συμμετείχε στην ακρόαση μέσω τηλεδιάσκεψης από το κελί του - δήλωσε πως η παραμονή του στη φυλακή είναι «πολύ σκληρή», «εξουθενωτική», «ένας εφιάλτης».
Είναι σκληρή, πολύ σκληρή, είναι βεβαίως για κάθε κρατούμενο, και θα έλεγα μάλιστα πως είναι εξουθενωτική», είπε ο 70χρονος Σαρκοζί, προσθέτοντας ότι θέλει να αποτίσει φόρο τιμής στο σωφρονιστικό προσωπικό που «κατέστησε υποφερτό αυτό τον εφιάλτη».
Ο Νικολά Σαρκοζί αναμένεται να αποφυλακιστεί βάσει του άρθρου 144 του γαλλικού ποινικού κώδικα: η αποφυλάκιση θα πρέπει να αποτελεί τον γενικό κανόνα εν αναμονή της έφεσης, ενώ η κράτηση παραμένει η εξαίρεση ( για παράδειγμα για όσους θεωρούνται επικίνδυνοι ή κινδυνεύουν να διαφύγουν σε άλλη χώρα ή για την προστασία αποδεικτικών στοιχείων ή την αποτροπή πίεσης σε μάρτυρες).
και με τα μυρια στην τραπεζα να υποθεσω ...
Δημοσιεύθηκε: 2025-11-11 13:24:03