Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του qube (344)

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Συνδυάζονται. Λες ότι πας για ψάρεμα και ξεπορτίζεις :P Πως φαίνεται πως έχεις εμπειρία! χαχαχα

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-29 23:36:25

Δημοσίευση: Μπαα , αν πω ότι πάω για ψαρεμα θα ξέρει ότι λέω ψεματα. Ζήτα συμβουλές από το παιδάκι που προσποιείται τον ενήλικο. Κάτι θα ξέρει για ψάρεμα. Με την κυριολεκτική σημασία.  :shy:

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-29 23:40:00

Θέμα: πληρωμένο σεξ

Δημοσίευση: Για τι σπιτι μιλάς? Κανονικό θα λέει. Μην πάει ο νους σου αλλού. χαχα

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-29 23:49:29

Θέμα: Το Καφενείο του Club

Δημοσίευση: Γιατί δεν μου κάνει εντύπωση;

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-29 23:52:30

Δημοσίευση: θα απανταγα αμεσως αλλα καποιος πρεπει να πουλησει κ το ν παγο μεχρι τα μεσανυχτα να ουμε  κ μετα μου λετε για ποιο λογο ταλαιπωρναω τα κοριτσια που τους ζηταω να ρθουνε να τα γλειψογαμησω στις 2 το βραδυ  :hahaha: :hahaha: :hahaha:  δεν θα βγαλεις νοημα απο αυτα που γραφω ειναι για να γελασουν αυτοι που με ξερουνε  :hahaha: :hahaha: :hahaha: εν ευθετω χρονο θα βγαλει νοημα κ για σενα  :hahaha: :hahaha: Καλή δουλειά αδερφέ.Οι ενήλικες πρέπει να δουλέψουν.  :shy: Είπα ό,τι είχα να πω.

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-30 00:04:21

Θέμα: Ζηλεύεις; Ψάχνεις τα σοσιαλ μιντια και τα κινητα της σχεσης σου;

Δημοσίευση: Μπορεί και να μη σου αρέσει αυτό που θα βρεις  :) Μην του βάζεις ιδέες και ξεκινήσει να ψάχνει! χαχαχα

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-30 00:06:12

Δημοσίευση: :heart: στο επομενο δεν το παιρνω το 12 ετσι κ αλλιως εχουμε πει με τα παιδια οτι ειναι βλακεια να κολλαμε σε ενα νουμερο που δεν βγαινει ποτε καλα με την γκαντεμια μου βεβαια οποιο κ να παρω δεν προκειται να βγει.... Δεν είναι αυτό το θέμα αδερφέ. Πάρε όποιο θέλεις είτε το 12 είτε οποιοδήποτε αριθμό. Σου εύχομαι να κερδίσεις αύριο. Μεταξύ μας θα είχε λυθεί το «ζήτημα» σε 2-3ποστ και τίποτα παραπάνω. Καλή συνέχεια.

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-30 00:19:03

Θέμα: ΚΛΗΡΩΣΗ FREE FUCK! YOUR ANGELS

Δημοσίευση: To 20.  Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-01 17:00:07

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: Καλημέρα, συγχαρητήρια και από εμένα. Συγχαρητήρια για την Νίκη συγχαρητήρια @qube !!! καλα να περασεις ! Συγχαρητήρια αρχηγέ:) Συγχαρητήρια στον νικητή Συγχαρητήρια @qube να χαρείς το δώρο σου … Συγχαρητήρια @qube έκανες δυνατό ξεκίνημα. συγχαρητηρια @qube ,ειδες καμια φορα ορισμενα πραγματα γινονται για καλο. Συγχαρητήρια @qube Συγαχαρητήρια   @qube Συγχαρητήρια @qube η τύχη του πρωτάρη σε ευλόγησε και σένα. Συγχαρητήρια @qube καλογαμητη οποία πάρεις ! Συγχαρητήριά @qube να περάσεις καλά με οποία διαλέξεις. Σας ευχαριστώ όλους.

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-01 17:09:54

Δημοσίευση: προσπαθησε κι εσυ να μπεις στο κλιμα το φορουμ που ειναι φιλικο ;) Συχνά ο γραπτός λόγος είναι παρεξηγήσιμος.Ο τρόπος που εκφράζεις κάποιος κάτι, τα κεφαλαία,τα πολλά θαυμαστικά δε βοηθάνε. Το καλαμπούρι και η καζούρα είναι ευπρόσδεκτα και από μένα αρκεί να ξέρουμε ο ένας τον άλλον για να μην μπερδευτεί κανείς.Που θα πάει θα γνωριστούμε με τα μέλη! Η ανωριμότητα είναι που ενοχλεί.

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-01 17:12:55

Δημοσίευση: εχει πεσει επιδημια να ουμε... Φάτον tomcruise.  :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-01 17:15:11

Δημοσίευση: Αφού μου πήρανε το 16 θα πάρω το 12 ευχαριστώ. Καλά δεν ντρέπεσαι που κατηγορείς τον tomcruise πως σου πήρε το νούμερο; Βάρα μια βολή για κάθε μήνα που είναι μέλος πριν από σένα! Άντε μην φωνάξω τον προπονητή σου και αρχίσει τα μπινελίκια! Ορίστε @tomcruise σε έφτιαξα. Έτσι, γίνεται το σωστό πείραγμα όταν δεν ξέρουμε τον άλλο και ούτε μας ξέρει εκείνος. ;)

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-01 17:17:09

Δημοσίευση: να σε πιασει ο στομας μου να δεις κι εσυ να παρεις το βαπτισμα του πυρος :cool:: Με έχουν ξεματιάσει. Δεν φοβάμαι τίποτα χαχα :kapnos:

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-02 17:20:23

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: Σας ευχαριστώ και πάλι όλους.

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-06 15:36:15

Forum Tasks