Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Kostasxxx1983xxx (5)

Θέμα: NIRVANA SWINGERS CLUB

Δημοσίευση: και καλά του έκανε :tooth: θα της ειπε οτι θα την πληρωσει αυτος που θα εβρισκε εκει περα!!!

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-05 15:50:03

Θέμα: 2+2 Club Swingers Club

Δημοσίευση: αν παω εκει με τη γυναικα μου για χαβαλε θα μας τη πεσουν για φαση η ειναι χαλαρα? Δηλαδη να παμε για να χαζεψουμε μονο...

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-05 15:52:13

Θέμα: Τριο ( Γυναικα- Γυναικα Αντρας )

Δημοσίευση: η δικια μου μου ειχε εκμυστηρευτεί οτι ειχε κανει φασουλα με μια φιλη της παλια στο πανεπιστημιο. με ειχε καυλώσει και εκανα στενο μαρκαρισμα για να το ξαναδοκιμασουμε, το εφερνα απο δω απο εκει αλλα μετα μου το εκοψε τελειως...θεωρω οτι ζηλευει να το κανει με τον αντρα της, τοτε ηταν μονη σα το λεμονι και εκανε τις κλασικες νεανικες μαλακιες εξερευνησης.....πιστευω πως στην ηλίκια 20-25 γινονται πιο ευκολα αυτα!

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-05 16:10:15

Θέμα: Τριο ( Γυναικα- Γυναικα Αντρας )

Δημοσίευση: Να της εξηγήσεις πως αυτά τα πράγματα τα λένε όταν πρόκειται να γίνει κάτι. Ειδάλλως, το εγκεφαλικό εξιτάρισμα που προκαλούν μοιραία θα αναζητήσει ικανοποίηση αλλού ;) Δεν εχεις και αδικο! αλλα που να το βρουμε το δικιο μας!!! Οποτε μονοδρομος το πληρωμενο τριο για την εμπειρια!

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-06 10:00:17

Θέμα: OnlyFAns for fools

Δημοσίευση: παιδια καλησπερα. τελευταια παιζω και ψαχνω λιγο το only, δεν ειχα ασχοληθει καθολου μεχιρ τωρα μιλαω με διαφορα γκομενακια κλπ χωρις πληρωμη κλπ για να δω που θα παει ολα καταληγουν στο οτι πρεπει να πληρωσεις για μια μαλακια που θα σου στειλουν αφου και καλα θα σε καυλωσουν αρχικα.... δλδ υπαρχει τοσο ηλιθιος κοσμος που πληρωνει? ΟΚ καποια προφιλ εχουν καλο περιεχομενο αλλα η πλειοψηφια ειναι σαβουρες... ολες αυτες οι κοπελες υπαρχουν πραγματικα τωρα? αν ναι καηκαμε!!! τα μνμ που στελνουν και οι fιshing συζητησεις ειναι κονσερβα ασε που τα περισσοτερα προφιλ νομιζω ειναι fake.... ενα ηλεκτρονικο κωλομπαρο ειναι....τουλαχιστο στο αληθινο θα το ζησεις live και οχι μπροστα σε μια οθονη.... τα σχολια σας!

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-08 00:45:37