Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του obfuscatedpalestar (3)

Θέμα: Αναζήτηση συμβουλών - Εργασία στον τομέα του σεξ

Δημοσίευση: Ζητώ συγγνώμη εάν έχω κάνει την ανάρτηση σε λάθος κατηγορία  Είμαι νεαρή φοιτήτρια εντός Αττικής και σκέφτομαι να πιάσω δουλειά ως σεξεργάτρια ή κάτι παρεμφερές. Είμαι, προφανώς, άσχετη με την κουλτούρα και αμήχανη (ξενέρωτη). Αναζητώ συμβουλές για γνωριμίες που μπορούν να με βοηθήσουν, την "εκπαίδευσή" που θα χρειαστεί, την διατήρηση την ανωνυμίας μου και πρωτίστως την ασφάλειά μου Ευχαριστώ!  :angel:

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-19 04:55:34

Δημοσίευση: σε γραφείο θες ή ανεξάρτητη; Δεν έχω γνώση της κουλτούρας. Χρειάζομαι εγγυημένο έναν βαθμό ελευθερίας, ώστε να διαφυλάσσεται η υγεία μου και να μπορέσω να κάνω πίσω εάν υπάρξει ανάγκη. Από την άλλη, δεν έχω, πιστεύω, την εμπειρία να τα καταφέρω απο μόνη μου.  Δεν θέλω να μπλέξω με νταβατζήδες. Καλώς όρισες.  Μπορείς να ρωτήσεις πιο συγκεκριμένα ό,τι απορίες έχεις ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε καλύτερα. Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα εάν κάποιος γνώριζε για κάποια μαρτυρία κοπέλας για το πώς άρχισε να δουλέυει στην Ελλάδα (μου έχει δοθεί η ετικέτα call-girl, αλλά εννοώ πάντος τύπου εργασία του σεξ). Κατα τα άλλα, οι ερωτήσεις μου είναι γενικές γιατί πραγματικά δεν μπορώ να τις περιορίσω περισσότερο. Θα ήθελα να μάθω πώς θα μπορούσα να γνωριστώ με ανθρώπους που θα μπορούσαν να μου προσφέρουν εργασία, μη δεσμευτικά. Πώς μπορώ να "μάθω την τέχνη". Tips για το τί αποτελεί ένδειξη κινδύνου. Όλες οι συμβουλές είναι ευπρόσδεκτες. Είμαι καινούργια στο σάϊτ, δεν γνωρίζω αν έχω ακόμη την δυνατότητα ΠΜ. Υποθέτω θα κάνω κάπως τις 15 αναρτήσεις

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-19 20:36:54

Δημοσίευση: Απάντησε μιλήσαμε 1-2 φορες μου εξήγησε ότι δε ήταν έτοιμη να ξεκινήσει άμεσα έτσι και αλλιώς . Τωρα χάθηκε δε ξαναγραψε … Καλά είμαι! Σταμάτησα να παρακολουθώ το φόρουμ τακτικά επειδή το θέμα είχε "πεθάνει" Δεν σκοπεύω να ξεκινήσω άμεσα, ούτε ειναι βέβαιο οτι θα ξεκινήσω. Η έρευνά μου δεν οδήγησε πουθενά και δεν θέλω να προχωρήσω στα τυφλά. Δεν έχω την εμπειρία να τα βγάλω πέρα μόνη μου, δεν γνωρίζω εάν μπορώ ρεαλιστικά να βρω κάτι άλλο με λιγότερη επαφή, δεν αξίζει να διακινδυνεύσω την ζωή και την υγεία μου σε τυχαίο γραφείο και πραγματικά δεν είμαι βέβαιη οτι θα αντέξω στη δουλειά με τα διάφορα περιστατικά που μπορεί να τύχουν. Εκτιμώ πολύ τις απαντήσεις αλλα είναι κατανοητό οτι οι χρήστες εδώ δεν μπορούν να βοηθήσουν πάρα πολύ

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-03 05:18:22

Forum Tasks