Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Thalia (37)

Θέμα: Thalia

Δημοσίευση: Καλησπέρα σε ολους,  προσπαθώ να βρω πως μπορώ να φτιάξω το προφιλ μου αλλα δεν βρίσκω, καποιο χεράκι βοηθειας?

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-24 00:25:27

Θέμα: Call Girls Athens chat

Δημοσίευση: Καλησπέρα σε ολους,  προσπαθώ να βρω πως μπορώ να φτιάξω το προφιλ μου αλλα δεν βρίσκω, καποιο χεράκι βοηθειας?

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-24 00:25:42

Θέμα: Θάλεια

Δημοσίευση: Πως μπορώ να βάλω φωτο στο προφιλ μου?  Μπορει καποιος να με βοηθησει ?  Ευχαριστω

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-24 13:34:48

Δημοσίευση: καλη αρχη , ποσο χρονων εισαι ? τηλεφωνο επικοινωνιας? θα ανεβασω αποψε , φτιαχνω αγγελίες σημερααλλα δεν ανεβαινουν για να μην τα λεω συνεχεια. Μολις εχω καποιαετοιμη θα σας την δώσω.

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-24 17:47:29

Δημοσίευση: Σιγά σιγά θα σας μαθω τωρα μολις ανακαλυψα πως να απαντάω στα μνμ απο αύριο ελπίζω να ειμαι κομπλέ

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-24 21:49:48

Δημοσίευση: Εβαλα την αγγελία μου στην υπογραφή  μου, ελπίζω να το εκανα σωστά

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-25 12:38:51

Δημοσίευση: μεταμεσονυχτιες συναντησεις κανεις για μας τους βρυκολακες που δουλευουμε μεχρι αργα? δυσκολο αφου δουλεύω το πρωί

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-25 20:07:42

Δημοσίευση: Και κατι άλλο, ΣΚ και αργίες δύσκολα δουλεύω

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-25 20:13:13

Δημοσίευση: @Thalia έχεις βιώσει, ακούσει ή ονειρευτεί τον πρωκτικό οργασμό? Οπως λες εχω ακουσει αλλα όχι βιώσει

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-27 17:43:06

Δημοσίευση: Εγώ πάντως της έστειλα μήνυμα και εδώ για πληροφορίες με παρέπεμψε μόνο στη αγγελία της στη οποία πατάω το σύνδεσμο για what’s up και μου βγάζει ο σύνδεσμος έχει σφάλμα δε ανοίγει . Τη ενημέρωσα για αυτό απάντηση δε πήρα ποτέ . Υπάρχει κάποιος που να κατάφερε να επικοινωνήσει στο what’s up της αγγελίας ; Στειλε μου εδω 695 502 6253 δεν ηξερα οτι βγαζει λαθος θα ρωτησω γιατι

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-27 17:44:32

Δημοσίευση: Καθήστε πρώτα να ειναι αυτή των φωτογραφιών, γιατί κάτι μου βρωμάει... Θελεις αν δεν ειμαι εγω να μην πληρώσεις αλλά αν ειμαι εγω να πληρώσεις τα διπλά ? Και αν θέλεις ζήτα μου να φορέσω καποια απο τα ρούχα των φωτογραφιών αγάπη. Σε κάλυψα?

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-27 17:46:23

Δημοσίευση: Εγώ πάντως της έστειλα μήνυμα και εδώ για πληροφορίες με παρέπεμψε μόνο στη αγγελία της στη οποία πατάω το σύνδεσμο για what’s up και μου βγάζει ο σύνδεσμος έχει σφάλμα δε ανοίγει . Τη ενημέρωσα για αυτό απάντηση δε πήρα ποτέ . Υπάρχει κάποιος που να κατάφερε να επικοινωνήσει στο what’s up της αγγελίας ; Μα την αγγελία την εκανα για να μην με ψάχνεται για πληροφορίες

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-27 17:47:47

Δημοσίευση: Μολις δοκίμασα το whatsapp και δουλευει κανονικά , ίσως ειχε το σαιτ καποιο πρόβλημα

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-27 17:48:59

Δημοσίευση: Ακόμα και τώρα από το κινητό μου που ανοίγω το σύνδεσμο της αγγελίας βγάζει σφάλμα . Αν θες σου βγάζω και screenshot να το δεις . Σε πιστεύω αγάπη αλλα εχεις το νουμερο μου τωρα

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-27 17:59:59

Δημοσίευση: Καλησπέρα μωράκια , μία διόρθωση γιατι μαλλον δεν εγινα κατανοητή, δουλεύω μεχρι τις 6 σε πρωινη δουλειά, συναντησεις κανω μετά τις 6.

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-28 17:43:30

Δημοσίευση: Παίδες τη συνάντησα εχτές έγραψα κριτική περιμένω να ανέβει . Τη συνιστώ σε όλους . Θαλεια σε ευχαριστώ για όλα χάρηκα που σε γνώρισα ελπίζω και εσύ να πέρασες όμορφα μαζί μου Σε ευχαριστω αγάπη, απλα ραντεβού  κανω μετά τις 6 καπου  μπερδευτηκαμε

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-28 17:44:59

Δημοσίευση: Αν δεις στη αγγελία σου τα pm και am και τα μεταφράσεις γράφεις ότι κάνεις από πρωί ως απόγευμα  Και όταν σε ρώτησε ο @tomcruise για μεσάνυχτα αγάπη μου είπες ότι δουλεύεις το πρωί .. Οπότε κατάλαβα ότι ισχύει ότι λες στη αγγελία και αγχώθηκα με τη δουλειά μου πως θα σε συναντούσα γιατί σχολάω πιο μετά  Αλλά τελικά μιλήσαμε τα βρήκαμε και πήγαν όλα πολύ παραπάνω καλύτερα από ότι περίμενα απο εσένα . Σε ευχαριστώ για ότι έζησα μαζί σου Δεν ειχα βαλει ωρες μονο του  το σαιτ τις ειχε βαλει και τωρα που  το αλλαξα παλι βγαζει αλλα νταλον. Εννοούσα οτι  εχω το επομενο πρωι την πρωινη δουλεια. Νασαι καλα για τα καλα σου λογια

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-28 19:41:15

Δημοσίευση: Μάγκες για κορμί μη ανησυχείτε είναι μια χαρά το κορίτσι αρκετά κοντά στις φωτό αν όχι ίδιες .  Τώρα για μια ελληνίδα που ζει ανάμεσα μας λογικό είναι να μη βάζει το πρόσωπο της στο whatsup που χρησιμοποιεί επαγγελματικά  Το πρόσωπο είναι υποκειμενικό αν θα αρέσει στο καθένα μας εμένα με υπερκάλυψε και σε πρόσωπο και σε σώμα  Όσο για τις υπηρεσίες της αυτό που έζησα ήταν από τα πολύ καλά . Ούτε τη ήξερα ούτε είχα διαβασει το παραμικρό για αυτή για να με πει κάποιος προμοτορα  Αν δε άξιζε να είστε σίγουροι θα το έλεγα πρώτος Καλησπέρα, οι φωτογραφιες ειναι δικές μου, η μονη με προσωπο την εκανε ενας φίλος με ΑΙ αλλαξε λιγο το πρόσωπο γιατι  ειναι πολλοι αυτοι που με πριζουν για φώτο με προσωπο. Καλη εβδομαα σε ολους   Μολις ξανα-εκανα και ινστα για πολλοστή φορά

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-30 18:42:32

Δημοσίευση: καλησπέρα σε ολους Μου το εκλεισαν το ινστα παλι για οσους ρωτάνε και δεν λέω τπτ για λεφτά εκει μέσα δεν ξέρω γιατι δεν εχω καταλαβει. Σημερα θα ειμαι διαθεσιμη μετά τις  7

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-04 14:37:39

Δημοσίευση: Χαλασε η υπογραφη μου οταν εβγαλα το ινστα ξερεις κανεις γιατι ?

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-04 14:41:29

Δημοσίευση: Στο whatsapp φαίνεται το πρόσωπο της. Λογικά δεν είναι στα αλήθεια αυτή, αλλά της μοιάζει; Ναι πολύ αλλιώς δεν θα την  έβαζα

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-04 14:47:49

Δημοσίευση: Καλη εβδομαδα, διαθεσιμη απο εδω και πέρα για σήμερα  :heart:

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-06 18:17:38

Δημοσίευση: Καλησπέρα μωράκια, σήμερα μετα τις 8 και μετά στοπ για ν κανουμε Πάσχα. Καλη Ανάσταση σε ολους

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-09 15:27:51

Δημοσίευση: μωρακια ευχαριστώ για τις ευχες σας ,  γύρισα ξανανιωμένη και ξαναμμένη  και μάλλον απο αύριο ειμαι στην διάθεση σας αλλιως απο μεθαυριο. Εκανα ξανα ινσταγραμ 

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-16 16:35:23

Δημοσίευση: Καλησπέρα σε ολα τα μωράκια, σήμερα δεν θα δουλέψω ,  αύριο όμως θα ειμαι διαθέσιμη απο τις 12 το πρωι μεχρι τις 9 το βράδυ. Φιλάκια πολλά παντου

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-23 17:46:12

Δημοσίευση: Καλησπέρα μωράκια μου,  ολη την προηγούμενη εβδομάδα ειχα κουλό ωράριο, επανέρχομαι απο αύριο Δευτέρα και θα ειμαι διαθέσιμη απο τις 1 το μεσημέρι μεχρι  το βραδυ. χχχ

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-03 21:35:26

Δημοσίευση: Σου έχω στείλει στο WhatsApp και δεν μου έχεις απαντήσει. Καλό θα ήταν, έστω από ευγένεια, να απαντάς. Στειλε μου μνμ εδω αγαπη το νούμερο σου, σε ολους απαντάω εκτος και αν εχω συγκεκριμένο λόγο να μην το κανω

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-05 12:58:32

Δημοσίευση: Τι ωράριο έχει ρε παίδες.. το ποιο σίγουρο ειναι να μου στειλεις μνμ στο κινητο και να σε ενημερωσω, σήμερα απο τώρα μέχρι το βράδυ.

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-05 13:00:15

Δημοσίευση: Για τις επομενες 4-5 μερες θα ειμαι εκτος λειτουργίας, οπως καθε γυναίκα μια φορα τον μήνα

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-08 14:53:00

Δημοσίευση: Περιμένουμε να μας η ίδια ..  :lol: ΑΕΚ :cool::

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-08 14:54:49

Forum Tasks