Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του doraki (6)

Θέμα: Call Girls που πανε με ζευγάρια

Δημοσίευση: Καλησπέρα! Επαναφέρω το θέμα για τα σημερινά δεδομένα. Ποιες ανεξάρτητες κάνουν ζευγάρια με λεσβιακό?

Δημοσιεύθηκε: 2026-02-02 13:57:05

Δημοσίευση: Σε γραφειάτες ξέρω αρκετές . Σε ανεξάρτητη ξέρω τη Αριάδνη αλλά το αρνητικό της είναι ότι μπορεί να σας στήσει αρκετή ώρα στο ραντεβού σας  Τη Ιόλη η Ραφαέλα στις αγγελίες η οποία εμφανισιακά είναι μια μέτρια κοπέλα  Και τη αριαννα που ήταν στο magic και έγινε ανεξάρτητη αλλά δε ξέρω αν συνεχίζει ακόμα να δουλεύει  Ελπίζω να σε βοήθησα  Αν θες γραφείων έχω καλύτερες Είμαστε ανοιχτοί... Απλά προτιμώ πάντα να κλείνω αρκετές μέρες πριν και δε ξέρω πόσο ευέλικτα είναι τα γραφεία. Ιόλη την έχω δει αλλά δεν αρέσει στη σύντροφο... Αριάδνη δεν έχω τσεκάρει και Αριάνα που επιχείρησα δεν ήταν διαθέσιμη!

Δημοσιεύθηκε: 2026-02-06 11:45:52

Δημοσίευση: Κατερίνα από το call girls Athens της αρέσουν πιο πολύ τα κορίτσια Έχουμε πάρει και όντως ήταν καλή.. Ψάχνω κάτι πιο δυνατό όμως!

Δημοσιεύθηκε: 2026-02-06 11:47:15

Δημοσίευση: Δε θα έπρεπε να υπάρχει καν διαχωρισμός... Ή κάνεις ζευγάρια με όλο το πακέτο ή δεν κάνεις καθόλου... Δεν καταλαβαίνω το νόημα να υπάρχουν 2 κοπέλες χωρίς αλληλεπίδραση.

Δημοσιεύθηκε: 2026-02-07 07:15:23

Θέμα: Ποιο τραγούδι ακούτε αυτή την στιγμή;

Δημοσίευση: RAYE - WHERE IS MY HUSBAND! (Official Music Video) - YouTube

Δημοσιεύθηκε: 2026-02-08 07:59:26

Δημοσίευση: Η δικιά μου δυσκολία πάντως είναι να βρω επαγγελματία να υπάρχει μια άλφα χημεία... Έστω να γουστάρει τη φάση!

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-13 13:38:17