Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Jerico90 (16)

Θέμα: Vicky Sol

Δημοσίευση: Όνειρο αυτός ο κώλος

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-04 20:49:36

Θέμα: Επικαιρότητα Ελλάδα

Δημοσίευση: Χαζεύοντας ειδήσεις βλέπω καμία 10ρια άρθρα για την περίπτωση της γυναίκας που σκότωσε το παιδάκι της. Τόλμησα να διαβάσω ένα από αυτά και γράφουν ανατριχιαστικες λεπτομέρειες.  Μόνο εγώ θεωρώ ότι είναι too much όλο αυτό; Μιλάω για την αναλυτικοτητα των λεπτομερειών.. Γενικά, ο στόχος των ειδήσεων, τα τελευταία τουλάχιστον 10-15 χρόνια που έχω μια καλή εικόνα, είναι ξεκάθαρα η τρομοκρατία των πολιτών. Τα πλασάρουν όλα τόσο ωμά και σου πετάνε και ένα "σας μεταφέρουμε,πρώτοι εδώ, την είδηση όπως πραγματικά είναι ". Πίπες.. Μόνο αρνητικότητα και κατάθλιψη μοιράζουν

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-05 01:19:29

Θέμα: Wednesday Addams

Δημοσίευση: η πιτσιρίκα πολύ καλή. Είναι όμορφη και είναι πολυ καλή. Η πιτσιρικά όμως μεγάλωσε,δεν είναι πια πιτσιρίκα

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-05 01:58:19

Θέμα: Izabel Goulart

Δημοσίευση: Ατελείωτη.. Αυτές γερνάνε εμφανισιακά μετά τα 60

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-05 02:01:07

Θέμα: Izabel Goulart

Δημοσίευση: Ίζα ρε θείο! Ανεβάζεις και φωτό! (Μου φαίνεται σε κάποιον πρέπει να άρεσε πολύ το κωλαρίνο…) Ατελείωτη... Αυτές γερνάνε μετά τα 60

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-05 02:02:04

Θέμα: Ποτάρες

Δημοσίευση: Η μπυριτσα και το κρασί κολλάνε πάντα και παντού, όλες τις εποχές και σε όλες τις περιστάσεις. Για μένα όμως το αλκοόλ θέλει και την παρέα του..μόνος δεν τραβάει το ίδιο

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-05 02:07:40

Θέμα: Ποια είναι η κατάλληλη διαφορά ηλικίας για σχεση

Δημοσίευση: Άμα λεμε για σχέση, τότε εννοούμε και επικοινωνία.. και αυτό δεν το βρίσκεις εύκολα, σήμερα, σε γυναίκα κάτω απο 25 χρονών. Επίσης αν είσαι κάτω από 35 και κάνεις σοβαρή σχέση με γυναίκα που σου ρίχνει 10ετια, τότε να πω.. Η καψούρα δεν εχει όρια.. Αν βέβαια ρίχνεις εσύ την 10ετια στην άλλη τότε οκ, το ακούω. (Καθαρά προσωπική άποψη, χωρίς να είμαι απόλυτος στο ηλικιακό).

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-05 02:17:46

Δημοσίευση: πρωτότυπη η σκέψη σου. Άμα λεμε για σχέση, τότε εννοούμε και επικοινωνία.. και αυτό δεν το βρίσκεις εύκολα, σήμερα, σε γυναίκα κάτω απο 25 χρονών. Επίσης αν είσαι κοντά στα 35 και κάνεις σοβαρή σχέση με γυναίκα που σου ρίχνει 10ετια, τότε να πω.. Η καψούρα δεν εχει όρια , καλοφάγωτη. Αν βέβαια ρίχνεις εσύ την 10ετια στην άλλη τότε οκ, το ακούω. (Καθαρά προσωπική άποψη, χωρίς να είμαι απόλυτος στο ηλικιακό).

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-05 02:20:20

Θέμα: Είναι οι Ελληνίδες γυναίκες, πουτάνες?

Δημοσίευση: πάντα οι μαλάκες που δίνουν θάρρος φταίνε. Προσωπική γνώμη, όλοι φταίμε για την κατάντια. Δεν γίνανε ξαφνικά όλες πρόστυχες, ενώ εμείς πάμε με το σταυρό στο χέρι.

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-05 02:25:35

Θέμα: Úrsula Corberó

Δημοσίευση: Έτσι πήγαινα και γω για ληστεία..

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-05 02:27:48

Θέμα: Úrsula Corberó

Δημοσίευση: το βλεμμα της μοιραιας! Μ' αυτή πήγαινα και γω για ριφιφι

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-05 02:30:03

Θέμα: Τι διακοπές προτιμάμε;

Δημοσίευση: αναλογα με την φαση μου να σου πω ... περσι ειχα παει με μια γκομενα σε νησι μια εβδομαδα και ξεμουνιαστηκαμε .. φετος θα παω για παρτυ μου με τη μηχανη μοτο καμπινγκ ... ηρεμια... Ωραίος. Και εκεί θα κάτσει η φάση

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-05 02:31:35

Θέμα: Τι διακοπές προτιμάμε;

Δημοσίευση: Πολλές οι συζητήσεις όσα και τα γούστα των ανθρώπων, τα οποία αναλόγως ηλικίας, συνθηκών ή γενικότερα φάσης ζωής διαμορφώνονται και ενίοτε αλλάζουν. Εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει η εποχή, καθώς και το προφίλ του ενδιαφερόμενου, αν δηλαδή είναι τουρίστας ή ταξιδιώτης. Έτσι υπάρχουν αυτοί που επιλέγουν «δύσκολους» προορισμούς με γκρουπ ή μόνοι και εκείνοι που χρειάζονται αναψυχή. Κάποιοι θέλουν θάλασσα, ενώ άλλοι ξεκουράζονται στο βουνό. Αρκετοί χρειάζονται πολλές μέρες αρκεί να λείπουν και άλλοι τόσοι προτιμούν να περάσουν καλά και ας είναι για μικρότερο διάστημα. Τελικά τι θεωρούμε -συνήθως- διακοπές; "Τι θεωρούμε διακοπές;" Αυτές που πας σε ενα μέρος μακριά απ την βάση σου, τρως, πίνεις, ξυπνάς, κοιμάσαι οπότε θες. Δεν κοίτας το ρολόι με άγχος, δεν βάζεις ξυπνητήρι.. Αν τα κάνεις όλα αυτά χωρίς τύψεις, τότε σίγουρα είσαι σε διακοπές.

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-05 02:36:00

Θέμα: Europa League

Δημοσίευση: Χρειάζεται και τύχη. Πλάνο και οργάνωση πάνω απ όλα. Κουράστηκε ο κόσμος να παίρνει πίκρες από τις προχειρότητες των διοικήσεων. Όπως και να χει, όλοι με τη νίκη!

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-05 02:43:08

Θέμα: Αγαπημένο Φαγητό

Δημοσίευση: Παστίτσιο και σπανακόπιτα μόνο ρε μουνιά!  Παθιαστικα.. Τοπ??

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-05 02:45:22

Δημοσίευση: Η πρώτη σήμερα καίγεται by definition (στα 22-25 μια χαρά ήταν, γιατί είχε ημερομηνία λήξης). Η δεύτερη είναι ιδανική για σήμερα, αν δε θέλεις πολλά-πολλά και εμπλοκές. Υπάρχει ωστόσο και μια τρίτη, παντρεμένες χωρισμένες με παιδί(ά) που έχουν κάνει τον κύκλο τους και υπάρχει μια ισορροπία στα θέλω… Δεν έχεις άδικο

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-05 20:06:48