Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Alextheman91 (12)

Θέμα: Joanna

Δημοσίευση: Καλή εβδομάδα σε όλους! Καλή εβδομάδα σε όλους!

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-17 23:50:31

Δημοσίευση: Δεν τον ξέρω τον κύριο(με τη φώτο)αλλά κομπλέ, το νήμα εδω είναι σκέτη τσόντα έτσι κι αλλιώς  :D Τζοάννα μου σύντομα θα με γνωρίσεις, θα σε ενοχλήσω σε λίγο καιρό είμαι στο εξωτερικό αυτή τη στιγμή, ο κύριος θα χαρεί πολύ σε περίπτωση που συμφωνήσεις και εσύ για μια αξιοαγαπητη γνωριμία. ?

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-20 00:17:17

Θέμα: Καλώς μας βρήκατε, ερωτήσεις, σχόλια, απορίες εδω.

Δημοσίευση: Καλώς τους @"Timmy89" @"Alextheman91" @"Stelios12" Καλώς σας βρήκαμε, εύπιστο site, ανακάλυψα την Jo σε γύρα διαδικτύου, ο σκοπός της δημιουργίας του προφίλ μου ήταν η έκφραση του ενθουσιασμού μου προς τη Jo (νέος Fan). Σε περίπτωση που έχετε και άλλες προτάσεις είμαι στην ευχάριστη θέση να τις διαβάσω.

Δημοσιεύθηκε: 2025-04-21 21:11:26

Δημοσίευση: Καλησπέρα στ αγόρια! Απίστευτη κορμάρα, απλά θαυμάζουμε ?

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-04 02:59:14

Δημοσίευση: Σ ευχαριστώ μωρό!! Εμείς σε ευχαριστούμε που μας ανεβάζεις τι διάθεση με αυτά που κοινοποιείς. ?

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-04 16:32:16

Δημοσίευση: Γυμναστικες επιδείξεις με καυλιαρη πελάτη.. Έχω εντυπωσιαστεί όταν το είδα έπαθα ακριβώς αυτό ?

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-19 23:56:03

Δημοσίευση: Καλή εβδομάδα αγόρια μου! Είσαι πανέμορφη Τζο όπως πάντα ?

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-26 17:04:58

Δημοσίευση: σου φαινεται να μην ειναι? Την Τζο τι θαυμάζω αναμφίβολα, απλά έβαζα χαρακτηριστικό (smileys) στο τέλος της απάντησης και αυτόματα μου το βγάζει σαν ερωτηματικό, εννοείται πως δεν μπορώ να αφήσω ερωτηματικό σε μια τέτοια αναμφισβήτητη ομορφιά. Όλα καλά δηλαδή συνεχίζουμε να θαυμάζουμε την ομορφιά του σάιτ. Τα σέβη μου

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-30 00:17:04

Δημοσίευση: Ομορφιά μου, θεωρώ ότι τ αγορι έβαλε αντί θαυμαστικό εβαλε ερωτηματικό κατά λάθος,γιατί γενικά με θαυμάζει αν δεις ποστ του,απλά ίσως δεν το χει ακόμη με το σαιτ Τζο μου αυτό ακριβώς μαθαίνω σιγά σιγά. Εξέφρασα και τον απολογισμό μου στον αγαπητό. Καρδούλες και αγάπη μόνο στην ομορφιά μας.

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-30 00:19:29

Δημοσίευση: Από τον τροπο που γράφεις διακρινω ένα ευγενικο αγόρι πρέπει να είσαι και νεος ηλικιακά κι αυτό μ εξιτάρει παραπάνω..!! Όλα καλά αγοράκι μου,φιλιά πολλα :erwtas: Ισχύει, η ευγένεια είναι κάτι που προσπαθώ να διατηρώ απέναντι στις κύριες, ειδικά απέναντι σε όμορφες γυναικάρες σαν κι εσένα, όσον αφορά την ηλικία ναι θεωρούμε νέος (34) και χαίρομαι που σε εξιτάρει αυτό γιατί και μένα με εξιτάρουν γυναίκες που προσέχουν τον εαυτό τους σωματικά και σεξουαλικά, ειδικά το καρέ μαλλί και ξανθό με συνδιασμό τέλειο κορμί είναι το κάτι άλλο. Φιλιά πολλά στην κούκλα μας.

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-30 17:51:06

Δημοσίευση: ...θα σε "φάω "ολόκληρο εσένα!!! :heart: Να κανονίσουμε σύντομα κανένα ραντεβουδάκι για μπορέσω να ανταποδώσω και εγώ στην όρεξη σου  ;)

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-30 23:07:06

Δημοσίευση: Θεϊκό σώμα λατρεύουμε σταθερά!!

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-23 18:51:13

Forum Tasks