Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του kokoun (153)

Θέμα: Πόσες call girls που γνωρίζουμε κάνουν ακάποτο;

Δημοσίευση: Ετσι είναι αλλά αυτοί που ρωτάνε ποιες κάνουν χωρίς δήθεν για να προστατευτούν είναι οι πρώτοι που το ζητάνε τοτε ολη αυτή η κουβέντα ειναι φαυλος κύκλος!

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-07 16:27:23

Θέμα: Ioanna34 Ανεξάρτητη

Δημοσίευση: Την μεγάλη εβδομάδα που ήμουν Αθήνα της έστειλα μηνύματα  και δεν έλαβα απάντηση ξέρει κάποιος αν έκανε ραντεβού ή σταμάτησε??

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-11 12:26:44

Δημοσίευση: Ούτε εγώ, αλλά αν κρίνω απο τις κριτικές της οικογένειας (όσο κατάπτυστος και αν είναι, το αίμα είναι αίμα), πρέπει να καίει κηροζίνη και να αναζωογονείται με… σπέρμα! :P Πυρηνική Σύντηξη (Θεωρητικά η πιο ισχυρή πηγη ενεργειας): Είναι η διαδικασία που τροφοδοτεί τον Ήλιο και τα αστέρια. .......αυτό συμβαίνει στην ιωάννα 34 όταν κάνεις σεξ μαζί της.

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-19 09:28:36

Δημοσίευση: Σε εμένα, μετά από αρκετούς μήνες που έστελνα μηνύματα, μου απάντησε λίγο πριν την Μεγάλη Εβδομάδα.  Μου ανέφερε ότι δεν θα δούλευε την Μεγάλη Εβδομάδα και μου έκλεισε συνάντηση για την τρέχουσα εβδομάδα.  Άργησε να απαντήσει, αλλά μου έκλεισε σύντομα συνάντηση. όσο εμένα αθήνα ήμουν ίσως ο πιο τακτικός πελάτης.την μεγάλη εβδομάδα που ήμουν αθήνα ξανά φάγαμε μαύρο!μπράβο σου ρε θηρίο που κατάφερες και την είδες

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-19 09:31:43

Δημοσίευση: Εδώ δε απαντάει τις κανονικές μέρες αν έχει χίλια μηνύματα αδιάβαστα …. Μεγάλη βδομάδα σχεδόν όλες οι ντόπιες απέχουν καλά η συγκεκριμένη δεν νομίζω να απείχε με την όρεξη που έχει για σεξ :P απλά ίσως έδωσε προτεραιότητα στους τωρινούς καλούς της πελάτες.κάτι το οποίο είναι και ψιλολογικό

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-19 09:35:35

Θέμα: Call Girls που πανε με ζευγάρια

Δημοσίευση: Δεν χάθηκε ο κόσμος. βασικά είναι τόσο λυσάρα που παίζει να ζηλέψει πραγματικά ή γυναίκα σου ή η γκόμενα σου :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-19 09:38:10

Δημοσίευση: Εγώ την είδα μετά το Πάσχα, και μου είπε ότι την Μεγάλη Εβδομάδα απείχε… δεν νομίζω να απείχε απλά αν είσαι νέος πελάτης λογικά αυτό θα σου είπε.είναι λογικό να δώσει προτεραιότητα στους σταθερούς και καλούς πελάτες,γι αυτό και σε μένα που πλέον δεν με βλέπει πολύ συχνά δεν μπήκε καν στον κόπο να απαντήσει

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-19 13:45:11

Δημοσίευση: Μπορεί η νηστεία να είναι επιλογή της για να επανέρχεται με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, διπλά τυχερός ο φίλος @Tiger21 θα τον πήγαινε με 100 στην ανηφόρα :bistroseks: :sex2:

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-20 17:20:58

Θέμα: Call Girls που πανε με ζευγάρια

Δημοσίευση: Μπορεί να έχει και τα καλά του αυτό· να σου κάνει αντιπροσφορά 20-30€ η δικιά σου και να μη ζητάει τίποτα άλλο :P χαχαχαχαχα καλοοοοοο

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-20 17:24:00

Δημοσίευση: Δε νομίζω να είχε λόγο να πει ψέματα ότι απείχε Μεγακη Βδομάδα …. Μπορούσε άνετα να πει ότι δυστυχώς δε έχει κενό αν δούλευε . Η Ιωάννα δε είναι τύπακι να μασάει τα λόγια του …. Μεγάλη Βδομάδα πολλές ντόπιες απέχουν και είναι λογικό όχι μόνο για θρησκευτικούς λόγους αλλά και για διακοπών εκτός έδρας απλά εγώ το λέω με την λογική ότι λόγω μεγάλης εβδομάδας ίσως έδωσε προτεραιότητα σε καλούς πελάτες γιατί μπορεί να έκανε λίγα και επιλεγμένα ραντεβού.οπότε με αυτή την λογική είπε στον νεο πελάτη ότι δεν κάνει καθόλου για να μην έχει γκρίνια γιατί πολλοι γκρινιάζουν

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-20 17:27:27

Δημοσίευση: Με μουσική υπόκρουση το παραλλαγμένο τραγούδι «η Ιωάννα τραβάει την ανηφόρα» :lol: σε ανηφόρα σε κατηφόρα δεν κωλώνει πουθενά :D

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-20 17:29:30

Δημοσίευση: Μπορεί η νηστεία να είναι επιλογή της για να επανέρχεται με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, διπλά τυχερός ο φίλος @Tiger21  αυτή έχει πάντα όρεξη :reversecowgirl:

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-20 17:31:04

Δημοσίευση: Διπλό διαφορικό δηλαδή; :P ηλεκτροκινητήρας μιλάμε

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-20 17:33:01

Δημοσίευση: Έχει μια λογική αυτό από αυτό που γνωρίζω θεωρώ ότι έτσι είναι. τώρα αν κάνω λάθος, μόνο αυτή και οι πελάτες της ξέρουν :D

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-20 19:50:41

Θέμα: Αnna24, το απολυτο tiny/petit αλανι!

Δημοσίευση: χωρίς να ξέρω τόσο καλά την κοπέλα θέλω να κάνω μία ερώτηση.αν γραφτεί κάτι ας πούμε αρνητικό είναι ''βγάζω χολή''?και αν γραφτεί κάτι θετικό σημαίνει ότι μόνο αυτό ισχύει και είναι επιβεβαίωση της πραγματικότητας?γιατί έχω παρατηρήσει στον άλλο χώρο που λέτε ότι όταν γραφτεί κάτι λίγο αρνητικό γίνεται οργανωμένη επίθεση.

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-21 08:46:57

Δημοσίευση: Κ μόνο τα σχόλια κάτω από αυτές τις αρνητικές εμπειρίες σε αυτό τον άλλο χώρο θα έπρεπε να θεωρούνται διαδικτυακό μπουλινγκ, το γεγονός ότι η διαχείριση του σαιτ τα επιτρέπει αυτά κ άλλες τόσες εξευτελιστικές λεκτικές επιθέσεις προς τις εργαζόμενες is all you need to know για αυτόν τον "χώρο". χωρίς να έχω την διάθεση να μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου,φαντάζομαι ότι εννοείς και διαδικτυακό bullying, όταν η κοπέλες του χώρου βρίζουν χυδαία έναν πελάτη σωστά?δεν έχω κατι  μαζί σου, διάλογο θέλω να κάνουμε αν θέλεις βέβαια

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-23 16:33:23

Δημοσίευση: Πρέπει να υπάρχει σεβασμός εξάλλου μπορεί να πετύχουμε κάποια κοπέλα σε κακή μέρα. πάρα πολλές κοπέλες στην κακή τους μέρα δίνουν τα λεφτά πίσω ή δεν παίρνουν καθόλου ;)

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-23 16:35:50

Δημοσίευση: Όχι βέβαια! Χολή για μένα τουλάχιστον σημαίνει να επιμένεις ότι το αρνητικό είναι το μόνο που ισχύει, να είσαι εμμονικός να το αποδείξεις και να φτάνεις μέχρι το σημείο να βγάζεις αγαπούληδες και προμότορες όσους λένε κάτι καλό, σε αντίθεση με το δικό σου! Η απλή παράθεση μιας κακής εμπειρίας δεν είναι κακό, κάθε άλλο. Το να ρίχνεσαι όμως -εξίσου «οργανωμένα»- σε όποιον γράφει κάτι καλό, είναι! περίπου συμφωνούμε... περίπου όμως.δηλαδή αν γράψω εγώ σε ένα ραντεβού ότι μία κοπέλα που λέγονται καλά λόγια οτι εγώ προσωπικά δεν πέρασα καλά,και προσπαθεί η εκάστοτε κοπέλα και οι  διάφοροι τριγύρω να με βγάλουν ψεύτη ε αυτό πιστεύω ότι τσιτώνει τους περισσότερους :P

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-23 16:39:57

Δημοσίευση: Απόλυτα συμφωνούμε. Η περιγραφή της εμπειρίας που είναι πραγματική χωρίς εμμονή να αποθεώσεις ή να ισοπεδώσεις είναι σαφώς αποδεκτή! Το να προσπαθείς να «σβήσεις» τις αντίθετες φωνές/απόψεις -απ’ όποια πλευρά κι αν είσαι- είναι πρόβλημα… οκ τοτε !!!

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-23 20:30:45

Δημοσίευση: Αν βρίζουν τον πελάτη χωρίς να έχει υπάρξει κάποια κακοποιητικη συμπεριφορά η κάτι παρόμοιο ναι φυσικά αντίστοιχο μπουλινγκ είναι οπότε συμφωνούμε μια χαρά σε αυτό  :heart:

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-24 09:50:19

Δημοσίευση: Εγώ πάντα θα απαντήσω σε μία αρνητική κριτική με το δικό μου POV, είναι αναφαιρετο μου δικαίωμα κάπου εδώ νομίζω ότι γίνεται το ''λάθος'' γιατί, αν ότι αυτός λέει ψέματα σίγουρα το κάνει με σκοπό να σε προσβάλλει ή να δημιουργηθεί κάποιο θέμα.αν εσύ του επιτεθείς κάνεις αυτό ακριβώς που θέλει,και του δίνεις τροφή και χαρά ώστε να συνεχίσει ακόμα πιο σκληρά την επίθεση του! οι πελάτες της κάθε κοπέλας,και προφανώς και οι ανθρώποι που έχεις εσύ για πελάτες ξέρουν και θα καταλάβουν αμέσως αν αυτό που γράφει είναι αληθινό η ψεύτικο.και εφόσον έχεις στην επιβεβαίωση από τους πελάτες σου,κάθε τι ψεύτικο που θα γραφτεί θα ξεχαστεί γρήγορα.

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-24 10:03:13

Δημοσίευση: Καθόλου δεν με νοιάζει αν τρέφεται ο κάθε παπάρας Κ αν θα συνεχίσει την επίθεση του. Εγώ θα πω όσα έχω να πω Κ όποιος έχει reading comprehension θα καταλάβει ότι είναι να καταλάβει. Οι υπόλοιποι δεν με νοιάζουν ούτως ή άλλως. Ξέρεις με πόσους έχω συνευρεθεί που μου λένε σε διάλεξα γιατί μου αρέσει πως απαντάς? Δεν είναι κακό να έχουμε ισχυρή προσωπικότητα. προφανώς και η προσωπικότητα παίζει σημαντικό ρόλο.εγώ το λέω ε την έννοια ότι η δράση φέρνει και αντίδραση,και καμιά φορά μπορεί το ψέμα και η αλήθεια να μπερδευτούν,οπότε ένας ουδέτερος παρατηρητής ίσως να μην μπορεί να βγάλει ασφαλές συμπέρασμα.και αυτό ίσως να μην είναι καλό.άλλα στο τέλος εσύ είσαι το αφεντικό εσύ κανονίζεις τι συμπεριφορά θα έχεις και τι αντίδραση θα έχεις με τον κάθε ένα ;)

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-24 22:30:49

Θέμα: Αριαδνάκι IND

Δημοσίευση: Εμένα : 1η φορά : 2 ώρες (και κοιμήθηκε στη δεύτερη πίπα με τη πουτσα μου ένα τέταρτο στο στομα της)  2η φορά : 1 1/2 ώρα  3: φορά : 15 λεπτά (είπα οκ έφτιαξε)  4η φορά : 2 ώρες σχεδόν (είπα αι σιχτιρ) τι εννοείς κοιμήθηκε με την πούτσα στο στόμα???? :s :s

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-29 20:23:40

Δημοσίευση: Ενοω ότι θα καταλάβαινε ο καθένας διαβάζοντας τη λέξει κοιμήθηκε …. Έπαιρνε πίπα στο δεύτερο γύρο και σταμάτησε να κουνιέται .. άργησα να καταλάβω τι είχε γίνει γιατί δε μου είχε ξανασυμβεί …. Όταν κατάλαβα μίλαγα χωρίς να παίρνω απάντηση ….  Και δυστυχώς ή ευτυχώς (για να μη με πείτε ψεύτη) διαπίστωσα στο νήμα της απέναντι ότι είχαν και άλλοι συναγωνιστές τη χαρά τη δική μου της πρωτοτυπίας … κάτσε ρε μαν όπως καταλαβαίνεις είναι δύσκολο να το κατανοήσει κάποιος αυτό!!δεν λέω ότι δεν σε πιστεύω προς θεου....δηλαδή πώς την πήρε ο ύπνος έτσι??? :sleepy: κάτι έχει πάρει και εμένα το μάτι μου δίπλα αλλά μου φαίνεται αδιανόητο

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-05 13:32:19

Δημοσίευση: Όπως ακριβώς το ακούς φίλε μου δε έχω λόγο να πω ψέματα κανένα …. Το θυμάμαι χαρακτηριστικά τη πρώτη φορά ήταν ένα τέταρτο νόμιζα ότι είχε πάθει κάτι δε ήξερα τη να κάνω .. και δίπλα το έχουν αναφέρει και άλλοι κάτι παρόμοιο . Μαζευτήκαμε όλοι πιστεύεις στα καλά καθούμενα να φτιάξουμε σενάρια ; όχι ρε φίλε σου είπα σε πιστεύω 100% απλά προσπαθώ να το κάνω εικόνα και δεν μπορώ να το συλλάβω!! κοιμήθηκε πάνω στην πίπα, μου φαίνεται τρομερά αστείο και παράδοξο ταυτόχρονα!!κι έκατσα και διάβασα λίγο εδώ και δίπλα διάφορα συμβάντα πολύ περίεργη συμπεριφορά έχει η κοπέλα!!!και ενώ λένε ότι είναι καλή δεν ξέρω αν αξίζει όλο αυτό

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-08 11:37:10

Δημοσίευση: Μετά από συζήτηση με άτομα που τη ξέρουν θεωρώ ότι όλα είναι θέμα νταβατζή που τη αναγκάζει να μη χάνει ραντεβού και να δουλεύει 18 ώρες . Για αυτό και είναι λογικό να κοιμάται και είναι λογικό να αργεί . Στη αρχή τη λυπόμουν να σου πω τη αλήθεια . Ομως με το τρόπο και το τουπέ που δίνει απαντήσεις δίπλα στα παράπονα πελατών της και τις απειλές που έχει εκτοξεύσει από ένα σημείο και μετά λες ότι είναι άξια της μοίρας της . Οποιος θέλει να γλιτώσει , γλιτώνει . Αλλά εδώ παίζει κάτι άλλο . Και έχουν γραφτεί και άλλα κατά καιρούς για ουσίες και ασθένειες μη ξεχνιόμαστε . Ευτυχώς ήμουν τυχερός στις 4-5 φορές πριν τα μάθω αυτά . άβυσσος η ψυχή της Αριάδνης τελικά!! μηπως εχει αυτη την παθηση που καποιους τους παιρνει ο υπνος στα καλα καθουμενα ναρκοληψια ; δεν την ξέρω την κοπέλα αλλά πραγματικά είναι πολύ αξιοπερίεργο αυτό το πράγμα

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-12 10:57:28

Δημοσίευση: Ο πιο τακτικός και δεν βρήκε κενό για σένα ; της είχα στείλει μήνυμα ότι θα κατέβω αθήνα μεγάλη δευτέρα βράδυ,στην αρχή με έγραψε αλλά μετά από λίγες μέρες μου απάντησε ότι δεν θα κάνει ραντεβού την μεγάλη εβδομάδα. τώρα αν έκανε αυτό δεν μπορώ να το ξέρω!!και μου είπε η κοπέλα ότι πρέπει να μου στέλνεις πιο νωρίς από τότε που θα κατεβαίνεις στην αθήνα για να μπορώ να κανονίσω τις ώρες. πριν λίγες μέρες που βρέθηκα ξανά με την δουλειά μου στην Αθήνα,είχα προνοήσει να της στείλω 10 μέρες νωρίτερα,και τελικά συναντηθήκαμε μετά από πολύ καιρό :P και παραμένει η ίδια καύλα που ήταν και τότε!!

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-29 08:44:49

Δημοσίευση: Το οτι πρέπει να κλείσεις 10 μέρες πρίν ραντεβού με ξεπερνάει. αφου τοτε ηξερα οτι θα ειμαι Αθηνα....που ειναι το κακο?

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-29 11:38:47

Δημοσίευση: Δεν είναι κακο. εγώ δυσκολεύομαι να το κανω,για την ακρίβεια δυσκολεύομαι να προγραμματίσω και 2-3 μέρες μετά εάν μενεις Αθήνα και έχεις όλες τις επιλογές κάθε μέρα μέσα στα πόδια σου είναι λογικό αυτό που λες.εγώ που δεν μένω εκεί πλέον δεν θεωρώ κακό να λέω σε κάποια κοπέλα ότι την τάδε ημερομηνία θα έρθω αν μπορούμε να κλείσουμε κάποιο ραντεβού

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-31 21:48:43

Δημοσίευση: Τέλος καλό όλα καλά. τώρα βρέθηκε η φόρμουλα οπότε ναι όλα καλά.Αν μας ξαναρίξει μαύρο βέβαια θα το δούμε στην πορεία :haha:

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-03 12:01:03