Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Sniper (14980)

Θέμα: Tickling

Δημοσίευση: Ναι το βαζουν να γεμισει η σελιδα Ακριβώς αυτό! Οι μισές δεν ξέρουν ότι το γράφει, όπως δεν καταλαβαίνουν και γιατί γράφει ότι δεν καπνίζουν ενώ μπορεί λ.χ. να ατμίζουν (για τη fake ηλικία βέβαια όλες την πάπια…)

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-29 13:34:45

Θέμα: «Tο καλό σεξ δεν βασίζεται στην επιθυμία»

Δημοσίευση: Θα το αναλάβει ο ασκητής αυτό! Ωχ! Τότε θα βγει με τίτλο «Fuck you, I won’t do what you tell me» (RATM-Killing in the Name) :D

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-29 13:41:35

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: ο under δεν αλλαξε το νουμερο 17  στο golden αρα παει για κυριακη? Αν ναι, μας έσκισε γιατί μειώνει τις πιθανότητες όλων… Ωστόσο, το βλέπω κενό και δεν ξέρω… το δηλώνει άλλος ή πάλι ο ίδιος, επειδή δεν υπάρχει άλλο ελεύθερο νούμερο και μοιραία πάμε για Κυριακή;

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-29 13:56:45

Θέμα: προκλητικό και καυλιάρικο ντύσιμο

Δημοσίευση: Γουσταρω οταν οι γυναικες σκιζουν τα ρουχα τους επιτηδες για να γαμιουνται ευκολα. Ναι, πες μας και πού τις βρίσκεις, γιατί κάποιες φορές που ακούστηκε “χρτσσς» ή άλλες που κόπηκε κουμπί, ασχολούταν με το ρούχο και πώς θα βγει μετά έξω..,

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-29 14:04:46

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Αν ναι, μας έσκισε γιατί μειώνει τις πιθανότητες όλων… Ωστόσο, το βλέπω κενό και δεν ξέρω… το δηλώνει άλλος ή πάλι ο ίδιος, επειδή δεν υπάρχει άλλο ελεύθερο νούμερο και μοιραία πάμε για Κυριακή; το νο17 εγω Τρελά αντανακλαστικά ο κσούρας! Case closed!

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-29 14:27:27

Θέμα: Γουστάρεις βρισιές στο σεξ;

Δημοσίευση: αμα η αλλη δεν μιλαει γρι αγγλικα ειτε την βριζεις ειτε της λες γλυκολογα δεν θα παρει πρεφα τιποτα  :hahaha: Για να την μπερδέψεις, θα της μιλάς με γλυκό τόνο, γούτσου-γούτσου, λέγοντας τις χειρότερες βρισιές :D

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-29 14:32:51

Θέμα: Spanking

Δημοσίευση: γενικα απο την εμπειρια σας πιστευετε οτι οι γκομενες καυλωνουν οταν τους ριχνουμε χαστουκια στον κωλο ή το ανεχονται περισσοτερο επειδη αρεσει τοσο πολυ σε μας? Υπάρχουν κάμποσες που γουστάρουν και αρκετές που απλά ανέχονται/ ακολουθούν. Απλά το πάω πιο light στην αρχή, γιατί αν αρχίσεις τα βίαια και η άλλη δε σηκώνει, παγώνει απότομα η φάση.., η αχρηστη πληροφορια της μερας αν σφαλιαρισεις βυζακι εστω και ελαφρια καυλωνει η ρογα Ωωωω master! Πόσα μαθαίνεις κάνεις σε αυτό το φόρουμ.

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-29 14:43:02

Θέμα: Στραπ Ον

Δημοσίευση: αν δεν το δοκιμάσεις γιατλι το απορίπτεις; Κάνε εξέταση προστάτη με δακτυλοσκόπηση για να καταλάβεις· δεν είναι ανάγκη να φας κανένα… σαλάμι, απλά για τη δοκιμή. Αν είναι έτσι να δοκιμάσουμε και όλα τα ναρκωτικά της αγοράς να δούμε ποιο μας φτιάχνει καλύτερα…

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-29 14:51:19

Θέμα: Squirt

Δημοσίευση: τοσα μουνια που εχω γλειψει παντως μεχρι τελικου χυσινατοε δεν μου χει τυχει μεχρι τωρα παντως.. Κάνεις CIM και τα πίνεις όλα, γι’ αυτό δεν το καταλαβαίνεις… :hahaha: Και να βάζω πλυντήρια, εντομεταξυ πάντα κάτω από τα σεντόνια υπόστρωμα άσε γιατί την έχω πατήσει  :D Better safe than sorry! :thumbs-up:

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-29 15:03:44

Θέμα: Κούκλες του sex

Δημοσίευση: φίλος κάνεις 300 γαμήσια μινιμουμ από το να αγοράσεις κούκλα του σεξ Σοβαρά; Τόσο ακριβή είναι;

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-29 15:05:14

Θέμα: Σας αρέσει να ακούγεται η γυναίκα στο κρεβάτι;

Δημοσίευση: εμενα παντως ολες μουγκα στη στρουγκα Are You In? φάση δηλαδή ή εσύ δε γουστάρεις και τις φιμώνεις;

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-29 15:08:10

Θέμα: Σας αρέσει να ακούγεται η γυναίκα στο κρεβάτι;

Δημοσίευση: δεν μπορώ τα σκίσε με , καυλιάρη μου , γαμιά μου κτλ, το εάν βογκάει σαν μοσχάρι μου την δίνει και αυτό Ναι ρε γμτ! Πολύ ξενέρωμα. Ειδικά όταν το παρακάνει, δεν πιστεύεις ούτε κατ’ ελάχιστο ότι είναι αληθινά…

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-29 15:12:36

Θέμα: Γυναίκα μοιράζετε τον άντρα της με την μανα κι αδερφη

Δημοσίευση: τι λετε ρε μαλακες κανα δυο φορες την εβδομαδα την μαμα αντε πες μια την αδερφη και 3 την γυναικα να μηννοιωθει παραμελημενη χειροτερα κι απο 8ωρη εργασια Προσφέρομαι να τον ξεκουράσω όταν τα φτύσει! :lol: Τελικά όλα γίνονται στη ζωή κι όχι μόνο στις σειρές και στις ταινίες Μα τη ζωή αποτυπώνουν οι ταινίες…

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-29 15:18:40

Θέμα: Ποδολαγνεία (foot fetish)

Δημοσίευση: Αν έχει κάνει σένιο πεντικιουράκι με χίλια! Αν όμως πιάσω κάποια… σκλήθρα σε φτέρνα (όσο γλείφω μουνάκι τεστάρω…), απλά δεν…

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-29 15:21:21

Θέμα: Συλλογος Γκαντεμηδων Κληρωσεων

Δημοσίευση: Περαστικά σου νέε μου  και εγώ έτσι είμαι.. πάμε για την ερχόμενη Τετάρτη τώρα. Ετοιμάσου. :lol: Ευχαριστωωωώ! (χάλια είμαι) Η πρώτη έμπνευση είναι πάντα η καλύτερη! Την Τετάρτη είχα κι εγώ στο μυαλό μου! (αν το δεις θετικά, καλά μου έκατσε, γιατί αυτή που ήθελα αρχικά είχε μόλις αδιαθετήσει, οπότε Τετάρτη θα έρθει ξεκούραστη…)

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-29 15:23:32

Θέμα: Διαφημισεις

Δημοσίευση: Α ρε Kobe…

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-29 15:29:16

Δημοσίευση: Δεν το συμπάθησα ποτέ, όπως και όλο το wag group…

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-29 15:31:14

Δημοσίευση: Πανέξυπνη, αλλά απαγορεύτηκε ;-)

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-29 15:40:30

Δημοσίευση: Και άλλη απαγορευμένη, τον φεμινισμό μου μέσα (τι μουνάρα… να σου μιλάει και ιταλικά…)

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-29 15:47:43

Θέμα: Conference league

Δημοσίευση: Παραδόθηκε η σκυτάλη πάνω στην επέτειο!

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-29 16:32:17

Θέμα: Jennifer Lawrence

Δημοσίευση: για χυσιμο στη μαπα! Squirt δηλαδή; Χαχαχα :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-29 16:37:32

Θέμα: Είναι οι άνθρωποι φυτοφάγο ή σαρκοφάγο είδος;

Δημοσίευση: Και βιγκαν να μην μην ειναι με κατι θα το αλειψει για να μπαινοβγαινει ευκολα :hahaha: :hahaha: (φυτική) σως για να γλιστράει…

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-29 16:39:09

Θέμα: Γιατί η πεολειξία είναι πολύ πιο δημοφιλής από την αιδιολειξία;

Δημοσίευση: Γιατί είμαστε φαλλοκράτες! :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-29 16:50:18

Θέμα: Παράξενα ευρήματα γιατρών σε ανθρώπινο σώμα

Δημοσίευση: Πατατες δεν εχουμε δει.... Μπορεί να ριζώσουν αν είναι καλή η κοπριά! :sick:

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-29 16:59:10

Θέμα: Παράξενα ευρήματα γιατρών σε ανθρώπινο σώμα

Δημοσίευση: Αυτό το διάβασα και πόνεσα Είναι που λέει γαμήθηκε με τη μαγνητική :P (τραγικό πάντως…)

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-29 17:00:32

Θέμα: δωρεάν self tests για τον καρκίνο του παχέος εντέρου

Δημοσίευση: Κάτι σαν κολονοσκόπηση; Αν και αυτή δεν δείχνει πάντα και θέλει ζόρικη προετοιμασία. (δεν έχω κάνει) Όσο πλησιάζεις τα 50, πρέπει! Αν τα έχεις πατήσει, είναι επιτακτική ανάγκη!

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-29 17:04:49

Θέμα: Κατάθλιψη, ανασφάλειες και λοιπά ψυχολογικά προβλήματα

Δημοσίευση: η ψυχολογια ειναι το παν . χωρις αυτη δε αποδιδεις και στο σεξ απο την αλλη θεωρω οτι στο αιωνα μας δε πρεπει να θεωρουμε ταμπου τη καταθλιψη η τις κρισεις πανικου σε ολους μας μπορει να τυχει ειναι η μαστιγα του αιωνα και με τις καραντινες εξαπλώθηκε η υπουλη αυτη ασθενεια Πόσο δίκιο έχεις! Όσο κλισέ κι αν ακούγεται, δεν ξέρεις τι κουβαλάει ο κάθε άνθρωπος…

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-29 17:09:36

Θέμα: Ποιο τραγούδι ακούτε αυτή την στιγμή;

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-29 19:48:06

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-29 19:50:48

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-29 19:52:36

Forum Tasks