Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Sniper (14975)

Θέμα: Εχουν πια νοημα οι θρησκιες;

Δημοσίευση: Ούτε ο Χρήστος ήταν χριστιανός ούτε ο Μωάμεθ μωαμεθανός ούτε ο Βούδας βουδιστής. Ήταν διδάσκαλοι που δίδαξαν την αγάπη. Όλα τα υπόλοιπα είναι business. Οι διδασκαλίες κάθε θρησκείας σε σχέση με την κοσμική της έκφανση (=κλήρος) δεν έχουν καμία σχέση.

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-20 23:16:16

Δημοσίευση: Από τότε που έγινε το χρήμα θεός του πλανήτη, όλες οι άλλες θρησκείες απλά υπάρχουν κατ’όνομα.

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-20 23:17:40

Θέμα: Οικολογική Ταφή/Εκκλησιαστική Ταφή ή Αποτέφρωση ;

Δημοσίευση: Τέφρα και στη θάλασσα (που τη γαμούν τα ψάρια :P )

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-20 23:20:12

Θέμα: Προφητείες

Δημοσίευση: Οι προφητείες είναι μανιφέστα· τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-20 23:24:28

Θέμα: Ψαλμωδίες

Δημοσίευση: Δείτε τι θα μας συμβεί Καλό το stuff που είχε πιει!

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-20 23:52:21

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: Και γιατί δεν παίρνεις για να κλείσουν τα νούμερα και αν σου πέσει και εξακολουθείς να μη βρίσκεις κάποια το κάνεις πάσα (και έχεις οφειλόμενο ;-) ) Ειδικά αν το δώσεις σε κανέναν που τον ταλανίζει η γκαντεμιά (aka @Στρατος) θα έχεις ευχές μέχρι τα βαθιά γεράματα :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-20 23:57:59

Θέμα: Μύκονος: κύκλωμα μαστροπίας

Δημοσίευση: Από Μάιο ανεβαίνουν οι δουλειές. Και τα βουνά της σκόνης επίσης…

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-20 23:59:40

Θέμα: Ποινικοποιηση πελατων σε ιεροδουλες

Δημοσίευση: Σε πιάνει μπάτσος πάνω στο πήδημα και ακολουθεί ο παρακάτω σουρεάλ διάλογος - τώρα τη γάμησες - έχω κάμποση ώρα όργανο - ξέρω ότι έχεις όργανο, αλλά καλό είναι να τελειώνεις - μα θέλω λίγο χρόνο ακόμα για να τελειώσω - τελείωνε σου λέω! - καλά το γυρίζω σε πίπα αν είναι - ό,τι και να γίνει, σε κλειστό χώρο δε θα κάνεις πίπα - παρεξηγήσατε όργανο, δεν θα κάνω εγώ πίπα - κάνεις δε θα κάνει· όποιος θέλει βγαίνει έξω :P (με έπιασε η μαλακία βραδιάτικο…)

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-21 00:09:04

Δημοσίευση: χαχαχα θελω να το κερδίσω με την αξία μου να σπάσει αυτή η γκίνια ππυ με ταλαιπωρεί... Η κλήρωση λέει ότι θα γίνει πέμπτη οπότε μικρή σημασία αν συμπληρώθηκαν η όχι οι συμμετοχές. σωστά? Έλα ντε! Αυτό ρώτησε και ο @gpd τον… αρχιμάστορα :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-21 00:10:32

Θέμα: Νικητές κληρώσεων/Στατιστικά 2025

Δημοσίευση: Η ζωή ειναι άδικη αδερφέ,οχι εγω! :lol: Μπορεί να είναι άδικη μαζί σου, αλλά με μένα είναι κυρία! :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-21 00:23:44

Δημοσίευση: χαχαχα θελω να το κερδίσω με την αξία μου να σπάσει αυτή η γκίνια ππυ με ταλαιπωρεί... Η κλήρωση λέει ότι θα γίνει πέμπτη οπότε μικρή σημασία αν συμπληρώθηκαν η όχι οι συμμετοχές. σωστά? Και άσε τα υπεράνω! Γάμαγε κι ας είν’ και πάσες! :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-21 00:26:09

Θέμα: Ποιο τραγούδι ακούτε αυτή την στιγμή;

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-21 00:33:46

Θέμα: Ποιο τραγούδι ακούτε αυτή την στιγμή;

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-21 00:56:02

Θέμα: Τι γίνετε η ψυχή μας όταν πεθάνουμε;

Δημοσίευση: Το απόλυτο τίποτα το μόνο που μπορεί να δημιουργήσει είναι απόλυτο τίποτα. Με αυτήν την λογική δεν θα υπήρχαμε εμείς ούτε απολύτως τίποτα από αυτό που μας περιβάλει Περί ψυχής ο λόγος ή το πήγες αλλού; Αλήθεια ρωτάω…

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-21 00:58:29

Δημοσίευση: Οι οπαδοί των θρησκειών θεωρώ ότι έχουν καλύτερες πιθανότητες από σένα. «πόσες λωρίδες θέλεις να έχει η κάθε κατεύθυνση της γέφυρας;»

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-21 00:59:34

Θέμα: Πως συμπεριφερομαστε στα εργαζομενα κοριτσια;

Δημοσίευση: Στο τελευταιο ραντεβου που εκανα και για το οποιο κριτικη δεν θα γραψω η γκομενα μου ειπε τα εξης 1. Καλησπερα, θελω τα λεφτα μου 2. Εισαι αρρωστος? Η υγεια μου ειναι πανω απο ολα. (Επειδη στραβοκαταπια απο το εμφιαλωμενο και εβηξα) 3. Εχεις αιματωμα στο δερμα του πεους σου και δεν κανω πιπα χωρις. (Εχω ενα μικρο σημαδι απο πολυ παλιο τραυμα) 4. Εχεις καταθλιψη? (Επειδη δεν ηξερα αν επρεπε να την διωξω ή να συνεχισω) 5. Εγω κανω αυτη τη δουλεια 6 χρονια και ξερω ποτε καποιος εχει τρακ. (Επειδη ειχα ξενερωσει και δεν σηκωνοταν) 6. Οταν της χαιδεψα το μπουτι με σταματησε και αρχισε να κοιταει τα νυχια μου! 7. Οταν εκανε στοματικο της χαιδεψα το μαλλι. Μου ειπε οτι δεν θελει να την πιεζω στο κεφαλι. Της ειπα να σηκωθει και να φυγει, να βαλει τα λεφτα στον πατο της και να μου αδειασει τη γωνια. Οταν πηγε να ανοιξει το στομα της παλι της εθπα να σκασει και να τσακιστει να ντυθει και να φυγει. Αν την ξαναδω κατα λαθος στον δρομο ελπιζω να εχω ενα φτυαρι στα χερια μου για να της το φερω στα μουτρα. Εχουν περασει 15 μερες και ακομα δεν νιωθω τα νευρα μου καλα, φοβαμαι μην συναντησω παλι καμια μη μου απτου και την πληρωσει αυτη. Πειτε μου τωρα ετσι απο περιεργεια τι θα κανατε εσεις? Απο την περιγραφή σου, έκανες ό,τι ακριβώς θα ήθελα να κάνω σε ανάλογη περίπτωση, αλλά δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα τόσο καλά… Λυπάμαι ειλικρινά για την απίστευτα κακή εμπειρία… αν θέλεις τη γνώμη μου, η επόμενη να είναι στανταράκι για να ισιώσεις…

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-21 01:06:52

Δημοσίευση: Έπιασα πρώτη θέση στα δοκάρια. Θα σε περάσει ο άκαυλος όπου να’ναι :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-21 01:10:11

Δημοσίευση: Δεν σε πιάνω . Ανέκδοτο με ευχή σε τζίνι να του φτιάξει γέφυρα να πάει να δει την πεθαμένη μάνα του και επειδή δε γινόταν του είπε να κάνει άλλη ευχή… όταν του είπε «να πάρει ο Παναθηναϊκός πρωτάθλημα» του απάντησε αυτό που έγραψα.

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-21 01:11:57

Δημοσίευση: Τόσα ωραία κορίτσια έχει καμία δεν σου αρέσει ; Και τόσες ωραίες κριτικές για να πάρεις μια ιδέα…

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-21 01:14:13

Δημοσίευση: Ποιος είναι ο ακαυλος; Not horny ενωμένο!

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-21 02:01:39

Δημοσίευση: Ειναι και πιο οικονομική. Εξαρτάται από το πόσα θα ρίξεις στο παγκάρι :D

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-21 02:28:24

Δημοσίευση: Πιο λίγα από το εισιτήριο της όπερας. Δεν έχει όμως προσκλήσεις ;-)

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-21 09:10:00

Θέμα: Πως συμπεριφερομαστε στα εργαζομενα κοριτσια;

Δημοσίευση: αν είναι μία κοπέλα που έχετε άριστη σχέση και ανακαλύψεις ότι σου λέει συνεχώς ψέματα τι κάνεις δηλαδή?? Πώς ακριβώς θα το «ανακαλύψεις» σε 1-2 ώρες;;; Σε κάθε περίπτωση -για να μην το κουράζουμε- you can’t beat ‘em all… στην πλειονότητα των περιπτώσεων η εν λόγω συμπεριφορά εγγυάται ένα καλό αποτέλεσμα.

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-21 09:14:22

Θέμα: Τι γίνετε η ψυχή μας όταν πεθάνουμε;

Δημοσίευση: Η ψυχή είναι φυσιολογικό να υπάρχει ,και μόνο το γεγονός ότι  πολλούς ανθρώπους μπορούμε να τους συντηρούμε με μηχανική υποστήριξη στην ζωή αλλά δεν μπορούμε να τους επαναφέρουμε συνηγορεί ότι δεν είμαστε βιολογικά ρομπότ και υπάρχει κάποιο στοιχείο μας που δεν μπορούμε να ελέξουμε , όταν αυτο αποκοπεί από το σώμα παύει να υφίσταται η ύπαρξη μας βιολογικά. Ακόμα και στους νόμους της φυσικής που είναι ίδιοι σε ολο το σύμπαν λενε οτι η ενέργεια, δε δημιουργείται από το τίποτα και δε χάνεται ούτε καταστρέφεται ποτέ . Επιπλέον υπάρχει σε διαφορες μορφες ,μετατρέπεται από τη μια μορφή σε άλλη, μετακινείται από ένα σώμα σε άλλο και αποθηκεύεται. Πιστεύω λοιπόν ότι το σώμα μας είναι σαν μπαταρία - συσσωρευτής και η ψυχή μας η ενέργεια που αποθηκευουμε. Το δικό μας ταξίδι λοιπόν τελειώνει, μαζί με τον παρόντα συνδυασμό σώματος-ψυχής. Εκεί αναφερόταν και το «μηδέν», στον δικό μας δηλαδή μηδενισμό…

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-21 09:27:49

Θέμα: Βρέθηκε νεκρή 24χρονη τρανς πορνοστάρ

Δημοσίευση: το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οι ιδιοι οι πλειοψηφια τους αποδεχετε απλα επιζητουν την προσοχη Ακριβώς αυτό! Μίλησες σοφά γέροντα!

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-21 09:40:35

Θέμα: Ο Έλληνας είναι κ@λομπαράς από τη φύση του

Δημοσίευση: και η λέξη κολομπαράς προέρχεται από την τούρκικη λέξη kulampara κολομπαράς ερμηνεία: ουσ. ο συνουσιαζόμενος με άνδρα έχοντας ρόλο ενεργητικό, αρσενοκοίτης Εξ ου και οθωμανικό…

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-21 09:42:54

Θέμα: Αθήνα: Σοκάρει η επίθεση οδηγού ταξί σε διεμφυλική γυναίκα

Δημοσίευση: Παίζει ρόλο στο ρεπορτάζ ότι ο οδηγός ήταν αλλοδαπός;

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-21 09:47:47

Θέμα: Διαφορά Travestite με Transexual

Δημοσίευση: Υπολογίζεται ότι από το 1933 μέχρι το τέλος του πολέμου εστάλησαν πάνω από 100 χιλιάδες γκέι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και  ένας μεγάλος αριθμός από αυτούς εξοντώθηκε.... Θλιβερό…

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-21 09:56:03

Θέμα: Champions League

Δημοσίευση: Ματσαρα θα γίνει και θα το πάρει η Παρί Κι εγώ αυτό πιστεύω. Αν τελικά το πάρει, δε θα είναι φοβερό, που τόσα χρόνια δεν το είχε καταφέρει με τα ονόματα που είχε στο ρόστερ της;

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-21 10:14:22

Θέμα: Γυναικες και Ποδοσφαιρο

Δημοσίευση: Ο τέλειος κωλος. Η τέλεια χωρίστρα θα πρόσθετα!

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-21 10:17:21