Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Sniper (15055)

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: ε ρε κ να μου πεσει γλειφιτζουρι θα το κανω το πιπινι απο τη λετονια :heart: Μη μου αγχώνεσαι μόνο· αν ο κλήρος πέσει σε μένα θα σε αντικαταστήσω επάξια! :glosidi:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-08 17:04:16

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Ριγκατόνι α λα κρεμ με κοτόπουλο.

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-08 22:09:58

Θέμα: Βενεζουέλα ένας πόλεμος που τελείωσε πριν καν αρχίσει

Δημοσίευση: Ωωωωωχ!

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-08 22:13:14

Θέμα: Giulia Biagioli

Δημοσίευση: Α ρε σκάουτερ τι μου έκανες… κουντοπούτανο, skinny, με ωραίο κωλαράκι και Ιταλίδα! Τι άλλο να ζητήσω απ’ τη ζωή που λέει και το τραγούδι;

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-08 22:46:00

Θέμα: Melissa Satta

Δημοσίευση: Τα καλα πρεπει να μοιράζονται Ό,τι καβαλιέται δε δίνεται! :P

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-08 22:50:35

Θέμα: Πουτανων γιοί, μπασταρδοι αγρότες

Δημοσίευση: θελουμε βουρδουλα , οπως τουρκια , κινα , βορεια κορεα αλλα να ενδιαφερονται και για τον λαο Στο πρώτο σκέλος συμφωνώ και στο υπόλοιπο όπου «λαός» βάλε «χώρα»!

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-08 23:03:00

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα στην παρέα. Σήμερα κρύο, καιρός για τρίο :D

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-09 08:06:13

Θέμα: Παναθηναικός B.C

Δημοσίευση: τραγικό κοουτσάρισμα ο αταμάν με ολυμπιακό Μετά από τις 2 ήττες μέσα στο ΟΑΚΑ, χθες ξύπνησε (;; ) και καθάρισε το ματσάκι άνετα.

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-09 08:14:00

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: ποιος κέρδισε γαμώτη την καταδίκη μου ; Τι σε νοιάζει. Άλλος πήρε τη... δόξα :P

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-09 16:20:18

Θέμα: πράγματα που είχαμε όταν μεγαλώναμε και δεν υπάρχουν πλέον

Δημοσίευση: Ποιος το θυμάται; Το τσοκ δεν ήταν αυτό;

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-09 16:26:00

Θέμα: Υπέρ ή κατά του γάμου;

Δημοσίευση: για αρχη ειναι καλα .. και μετα βαζεις κι αλλες που βολευουν .. Εκεί που είσαι θα' ρθουμε! Πες να μαθαίνουμε τίποτα...

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-09 16:29:09

Θέμα: Πουτανων γιοί, μπασταρδοι αγρότες

Δημοσίευση: Πήγε και ο Ρουβίκωνας στα μπλόκα. Τωωωωώρα τα πιάσανε τα λεφτά τους οι αγρότες...

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-09 16:31:51

Θέμα: Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας

Δημοσίευση: Ο ανθρώπινος εγκέφαλος καταναλώνει περίπου το 20% της συνολικής ενέργειας του σώματος. Η κατανάλωση αυτή παραμένει υψηλή ακόμα και όταν το σώμα βρίσκεται σε κατάσταση ηρεμίας. Σε λίγο θα τον κάνουν και αυτόν υβριδικό (αν φυσικά υπάρχει έστω και λίγος)

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-09 16:33:55

Δημοσίευση: Καλημέρα και καλό ΣΚ σε όλους!

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-10 07:29:09

Θέμα: Ανέκδοτα

Δημοσίευση: H προοδευτική σύζυγος αποφασίζει να κάνει δώρο στον άντρα της μια επίσκεψη σε στριπτιτζάδικο. Φτάνουν στο strip club και ο πορτιέρης λέει στον άντρα της: - "Γεια χαρά Κώστα! Τί κάνεις;" Η σύζυγος τότε τον ρωτάει αν είχε ξαναπάει σε αυτό το στριπτιτζάδικο, αλλά ο Κώστας της λέει: - "Όχι, απλά πηγαίνουμε μαζί στο γυμναστήριο." Όταν κάθισαν, η σερβιτόρα ρωτάει τον Κώστα αν θα πάρει το... συνηθισμένο του ποτό και του φέρνει τη μάρκα ουίσκι που του αρέσει. Η σύζυγος αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά: - "Από που και ως πού ήξερε η σερβιτόρα ποιό ποτό πίνεις συνήθως;" - "Έρχεται κι αυτή στο ίδιο γυμναστήριο και μία φορά συζητάγαμε σχετικά με ποτά κλπ" - "Ας το καταπιώ κι αυτό...", λέει η σύζυγος. Μετά από κάποια ώρα έρχεται και μία stripper στο τραπέζι τους, κάθεται στα πόδια του, τον παίρνει αγκαλιά και του λέει: - "Γεια σου Κωστάκη μου! Να σου κάνω το χορό που σε τρελαίνει;" Η σύζυγος πλέον είναι έξω φρενών, αρπάζει την τσάντα της και ορμάει έξω από το στριπτιτζάδικο. Ο Κώστας τρέχει από πίσω της και την βλέπει να μπαίνει σε ένα ταξί. Πρωτού προλάβει η σύζυγος να κλείσει την πόρτα, ο Κώστας προλαβαίνει και μπαίνει μέσα στο ταξί μαζί της. Προσπαθεί απεγνωσμένα να τα μπαλώσει, λέγοντάς της πως η στριπτιτζού τον πέρασε για κάποιον άλλο. Η σύζυγος όμως δεν τον πιστεύει και αρχίζει να του φωνάζει, να τον βρίζει, τον χτυπάει όλο νεύρα. Τότε γυρίζει ο ταξιτζής το κεφάλι του και του λέει: - "Κώστα τι έγινε; Φαίνεται ότι απόψε διάλεξες πολύ άγρια γκόμενα..." Να προσέχεις τα δώρα @nothorny :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-10 07:33:51

Δημοσίευση: Δέρμα μπιμπικιασμένο και ρογίδι τεντωμένο από το κρύο. Γίναμε…

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-10 18:11:58

Δημοσίευση: Τσιπουρίτσα συνοδεία βραστού μπρόκολου.

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-10 18:13:27

Θέμα: πράγματα που είχαμε όταν μεγαλώναμε και δεν υπάρχουν πλέον

Δημοσίευση: Ηρεμία και χαλαρότητα.

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-10 18:14:39

Θέμα: Ανέκδοτα

Δημοσίευση: Ξανθια TOYMΠΑΝO δίμετρη τεζα χαζή έχει παέι στον πιο αδύναμο κρίκο. Οι συμαίκτες της είναι λαμπροί φωτεινοί παντογνώστες και είναι η σειρά της για να κανει μπανκ ή να απαντήσει στην ερώτηση Φυσικά μπανκ ούτε που ξέρει τι είναι οπότε ο Τάσας Τρύφωνος της κάνει την ερώτηση: ΤΖΟΥΛΙΑ της λεει, ευκολη ερώτηση για 1000 ευρώ Ποιος ήταν ο πρώτος άνδρας με τον οποίο πήγες Η Ξανθια το σκέφτεται και λεει: Ο πρώτος ήταν ο Μπάμπης ο Υδραυλικός αλλα μου έδωσε μόνο 50 ευρω Να φέρουμε από εδώ το κορίτσι και θα της δώσουμε 100€ για 2 ώρες. Απλά το ρολόι τοίχου του δωματίου θα είναι σταματημένο. :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-10 18:19:47

Θέμα: Ατάκες απο τα νιάτα μας

Δημοσίευση: Εδώ είναι της μυρελας? Τι μλκία είναι αυτή; Δεν την έχω ακούσει… χαχαχα!

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-10 18:22:38

Θέμα: ΚΟΠΉ ΠΙΤΑΣ

Δημοσίευση: Εμένα μου έπεσε το πρώτο φλουρί. Δεν κόβουμε καμία στο club να πέσει και κανένα μουνί; :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-10 18:24:43

Θέμα: Οδηγηση μηχανης στην αθηνα

Δημοσίευση: Ισχύει. Εγώ απορώ που βλέπω πολλούς με κινητό σφηνωμένο στο κράνος. Πως μπορούν να οδηγούν ταυτόχρονα.. Μπορούν δε μπορούν, θα κλάψουν το διπλωματάκι τους με τα νέα μέτρα και θα ισιώσουν…

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-10 18:29:15

Δημοσίευση: είμαι παραδοσιακός σε αυτό το θέμα πες.. δε θα είχα πρόβλημα να συζήσω με κάποια που δε θέλει γάμο εννοείται αλλά αν θέλει τα χαρτιά του δημαρχείου και τα σύμφωνα συμβίωσης τα βλέπω σαν απλά χαρτιά υγείας... η θρησκευτικό ή τίποτα.. Σεβαστό, παρότι δε συμφωνώ επί της αρχής. Αν είναι ως προς το ελληνικό εθιμοτυπικό/παράδοση, μαζί σου, γιατί στο κομμάτι του θρησκευτικού γάμου υπάρχει τεράστιο εμπόριο και -αν θέλεις τη γνώμη μου- ξοδεύονται ασκόπως πολλά χρήματα.

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-10 21:55:45

Θέμα: Νεος Κ.Ο.Κ.

Δημοσίευση: εμενα μου τις ειχε παρει η δημοτικη και καλα για ραμπα ενω ισα που εφτανε ο προφυλακτηρας στη ακρη της ραμπας χωρουσαν δυο καροτσακια οχι ενα παντα σεβομαι τα ατομα με αναπηρια και προτιμω να κανω κυκλους μια ωρα ο λογος ηταν οτι εκει που παρκαρα ηταν μπαρακι και εγω βγηκα και πηγα στο παραδιπλα και σιγουρα πηραν τηλεφωνο ακρη βεβαια δε εβγαλα ποτε ουτε με φωτο ουτε με ενστασεις Τα ξέρω αυτά. Εδώ όμως μιλάμε και για δίπλωμα.

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-10 21:57:36

Θέμα: Ατάκες απο τα νιάτα μας

Δημοσίευση: απο επεισόδιο Κωνσταντίνου κι Ελένης πασίγνωστη ατάκα... Α εντάξει τώρα κατάλαβα! Απλά αναρωτήθηκα πότε λέγαμε αυτή την ατάκα στην καθημερινότητα και τι σήμαινε;

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-10 22:06:50

Δημοσίευση: Αν εννοείς τα της εκκλησίας επειδή όλοι το έχουνε κάνει καραμέλα είναι το λιγότερο έξοδο τα του ναού . Γκρινιάζουμε πχ αν ο παπάς ζητήσει για τη καθαρίστρια μια ευλογία που στο κάτω κάτω δε είναι υποχρεωμένη να έρχεται βράδυ να μαζεύει τα ρύζια για να είναι έτοιμος ο ναός για τη πρωινή λειτουργία όταν δίνουμε δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε κτήματα στη άλλη άκρη της Αθήνας και αμέτρητα λεφτά σε μπατσελορ μπουζούκια πριν το γάμο και για τους δύο σε μαλλιά νύχια ρούχα και δώρα κουμπάρων και μας έφταιξε το έξοδο του ναού που ναι το μικρότερο . Ε όχι …. Δεν είναι καραμέλα. Αν θέλεις θρησκευτικό, πας σε ξωκλήσι με 10,20,30 δικούς σου. Οι γυναίκες όμως που μοιράζονται αυτή την άποψη, σπρώχνουν μαζί με την επιθυμία για θρησκευτικό, τον στολισμό, το νυφικό, τα νύχια και τα μαλλιά που είπες για τις φωτό. Όσο για την ίδια την εκκλησία, διαφωνώ κάθετα, γιατί δεν είναι τόσο χαλαρά όπως τα λες, από τις άδειες μέχρι τη μέρα του γάμου· ειδικά αν πας σε «διάσημη» εκκλησία υπάρχει συγκεκριμένη ταρίφα. Τα μπάτσελορ (που μπορείς να το δεις και ως έξοδο με φιλαράκια) και τα υπόλοιπα που ανέφερες αφορούν κάθε γάμο, θρησκευτικό ή πολιτικό. Από εκεί και πέρα, αν είναι θέμα πίστης, πάω πάσο, αλλά ξαναλέω υπάρχουν και τα ξωκλήσια. Για κλείσιμο θα ήθελα να πω ότι στον έρωτα δεν υπάρχει κανόνας, οπότε το σύμφωνο συμβίωσης με μια αλλόθρησκη, άθρησκη ή ό,τι είναι μονόδρομος.

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-10 22:22:07

Θέμα: Νεος Κ.Ο.Κ.

Δημοσίευση: Το ίδιο λέμε . Μου είχαν πάρει και το δίπλωμα για δύο μήνες μαζί με πινακίδες και άδεια χωρίς κυριολεκτικά να έχω κλείσει ράμπα Α ΟΚ. Δεν το είχα καταλάβει από τα γραφόμενα.

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-10 22:26:20

Θέμα: ΚΟΠΉ ΠΙΤΑΣ

Δημοσίευση: σε μένα θα πέσει το μουνί από την πίτα Αμάν ρε· επειδή δηλαδή κέρδισα φλουρί και μετά στα χαρτιά θα χάσω και στη… γαμά-τη; :lol: Να ρωτήσουμε τον admin αν Θα γίνει καμία μάζωξη για να κόψουμε καμία πίτα;  :lol: Πίτα να κόψουμε, οι πίπες μην κοπούν :P

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-10 22:28:59

Δημοσίευση: Ρεβύθια και φάβα Με δύο όσπρια σε κόβω για σερπαντίνα αύριο :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-10 22:49:25

Θέμα: Πληροφορίες για ανεξάρτητα κορίτσια με αγγελίες

Δημοσίευση: Στις ανεξάρτητες οι γνωστές αξίζουν μόνο άντε να ναι 10  Σε άλλες αγγελίες κρύβονται γραφεία από πίσω με φουλ Αλβανίδες αλλά ζητάς αλλά συμφωνείς αλλά έρχονται  Σου λέει πχ 80 ευρώ και μετά ξεκινάει φιλί συν 20 πίπα χωρίς συν 20 μπλα μπλα μπλα και όπου σε πιάσει τη διώχνεις κατέυθειαν και ησυχάζεις  Γιατί στη αρχική τιμή σου λέει στο μήνυμα όλα μέσα στη τιμή για να τσιμπήσεις Πάλι καλά να λέμε που υπάρχετε κι εσείς οι ναρκαλιευτές να μας διαφωτίζετε…

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-10 23:04:15

Forum Tasks