Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Sniper (15066)

Θέμα: Πόσα χαλάτε στις πουτάνες ανά μήνα;

Δημοσίευση: ΣΕΞΚΕΠΕ? Εκεί να δεις... φραπές :jerk:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-23 15:54:03

Θέμα: Συλλογος κωλόφαρδων κληρωσεων

Δημοσίευση: Μάγκες φυλαχτείτε... σας εντόπισε ο @"clonarius" :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-23 15:57:25

Θέμα: Θα πληρώνατε ποτέ με κάρτα για να γαμήσετε;

Δημοσίευση: Με παει γαμιωντας απο τοτε! Ε τότε μόνο με κάρτα, μπας και σου κάτσει η φορολοταρία!

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-23 16:15:00

Θέμα: Καφές. Τι καφέ πίνετε; Πόσο;❓

Δημοσίευση: το έχω πει σε 5-6 κοπέλες και οι μισές με αγριοκοίταξαν . Για να αποφύγω ανάλογες κακοτοπιές, λέω το ανάποδο... "μέτριο σαν και μένα" (παρότι πίνω σκέτο). Έτσι καταλαβαίνεις α) αν έχει χιούμορ ή είναι στόκος και β) αν σου απαντήσει "εσύ μέτριος; γιατί το λες αυτό;" έχεις κάνει μια αρχή ;-)

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-23 16:21:26

Θέμα: EV Cars

Δημοσίευση: Η διασκεδαστική απάντηση της Alpha στα ηλεκτρονικά/έξυπνα αυτοκίνητα:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-23 23:36:07

Θέμα: Θα πληρώνατε ποτέ με κάρτα για να γαμήσετε;

Δημοσίευση: ρε μαλακες θα αφηνατε ιχνη ετσι απλα? Ρε μαν, χαβαλέ κάνουμε· μην τρελαίνεσαι, το θυμικό σου μέσα!

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-23 23:48:20

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα ομορφόπαιδα.

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 07:50:07

Θέμα: Τι θα κανω/πάω σήμερα

Δημοσίευση: Σε φιλαράκια το βράδυ, χαλαρά και ωραία.

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 07:51:55

Θέμα: Conference league

Δημοσίευση: Μπορεί να φτάσει και πιο ψηλά, αφού δεν έχει τα θηρία από το Europa φέτος…

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 08:18:52

Θέμα: Stoiximan Super League (Α Εθνική)

Δημοσίευση: Σε μια απόφαση που προξενεί πολλά ερωτηματικά προχώρησε η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνοντας πως σταματά αιφνιδιαστικά την εβδομαδιαία και καθιερωμένη ανάλυση φάσεων της αγωνιστικής της Super League. Όπως εξηγεί στην ανακοίνωσή της η ΚΕΔ/ΕΠΟ: «Το βίντεο έπαψε να είναι αντικείμενο αξιοποίησης και κατέληξε σε αντικείμενο εκμετάλλευσης και μάλιστα συστηματικής και συστημικής», αναφέροντας έτσι τον λόγο για τον οποίο παύει την εξήγηση για τις επίμαχες φάσεις. Θυμίζουμε ότι στα επιμορφωτικά βίντεο του επικεφαλής της ΚΕΔ, Στεφάν Λανουά, πολλές φάσεις δεν αναλύονταν παρότι σήκωναν συζητήσεις… Η ανακοίνωση της ΚΕΔ/ΕΠΟ: «Η ΚΕΔ ανακοινώνει την απόφασή της να διακόψει την εβδομαδιαία ανάλυση φάσεων από αγώνες της Super League 1. Επί της αρχής, το εβδομαδιαίο βίντεο της ΚΕΔ είχε ως αποκλειστικό σκοπό την επιμόρφωση του φίλαθλου κοινού. Δυστυχώς, όμως, επί της ουσίας το βίντεο έπαψε να είναι αντικείμενο αξιοποίησης και κατέληξε σε αντικείμενο εκμετάλλευσης και μάλιστα συστηματικής και συστημικής, καθότι οργανωμένης. Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας επιφυλάσσεται να εξετάσει εναλλακτικές λύσεις επιμόρφωσης της ποδοσφαιρικής κοινής γνώμης» Α καλά! Τα πιάσαμε τα λεφτά μας τώρα…

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 08:21:14

Θέμα: Euroleague

Δημοσίευση: Μεγάλη ανατροπή ο Παναθηναϊκός Είναι σε καλό φεγγάρι, αλλά όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, η ουσία είναι να το κρατήσεις όταν θα πρέπει να είσαι σε φόρμα. φτηνά την γλύτωσε ο Ναν σήμερα με το αντιαθλητικό Εκεί είναι το παιχνίδι για τους αντιπάλους· αν καταφέρουν και τον εκνευρίσουν, αποσυντονίζεται και μπορεί να ξεφύγει…

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 10:57:37

Δημοσίευση: Ho Ho Ho! Τι μουνιά είναι αυτά ωρέ σύντεκνοι!!!

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 11:03:53

Θέμα: Victoria Justice

Δημοσίευση: Είναι και δίκαιη γυναίκα το λέει και το όνομα της Θα το κάνει πράξη; :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 11:11:08

Θέμα: Josephine Skriver

Δημοσίευση: Καπνίζει κι ολας Έχω ένα πούρο με νεύρο που δεν τελειώνει ποτέ· λες να της κάνει; :D

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 11:16:54

Θέμα: Katharina Mazepa

Δημοσίευση: Ρε σκάουτερ, θες να μας πεθάνεις μέρες που’ναι; Τι παίδαρος είναι αυτός;;; Και all natural? :heart:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 11:21:14

Θέμα: Federica Pacela

Δημοσίευση: Ας ειναι κ σιλικόνη! Τραβάνε και την υγρασία των ημερών :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 11:26:29

Θέμα: Kirsten Ciel Lauder

Δημοσίευση: Κι εγώ αυτό ακριβώς σκέφτηκα. Είναι πιο ωραία όμως Ε πες τα! Με τους άμπαλους που μπλέξαμε… :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 11:29:17

Θέμα: Φαιη Σκορδα

Δημοσίευση: Για τον λιαγκα μια χαρά Και για μένα καλή είναι :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 11:30:33

Θέμα: Τζούλια Νόβα

Δημοσίευση: έχει χαθεί η κοπέλα μετά τον τροχό της τύχης Μάλλον έκανε την τύχη της… :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 11:37:35

Θέμα: Ντόναλντ Τραμπ(ότι τον αφορά)

Δημοσίευση: Αρχίζει και τα χάνει σιγά σιγά Καλό θα ήταν να επιταχύνει λίγο…

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 11:39:34

Θέμα: Πουτανων γιοί, μπασταρδοι αγρότες

Δημοσίευση: Έφυγε κανένας εκτός Αθήνας? Πως είναι οι δρόμοι? Ένας φίλος Ιωάννινα. Σχετική ταλαιπωρία με τις παρακάμψεις, αλλά δε μου είπε κάτι παραπάνω…

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 13:40:13

Θέμα: Katharina Mazepa

Δημοσίευση: τοπ μουνι! Κάνει λες για εμάς που είμαστε… τοπ ταπί και προσεχώς τοπ ΚΑΠΗ; :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 13:42:28

Θέμα: Ντόναλντ Τραμπ(ότι τον αφορά)

Δημοσίευση: Με «ιστορικό αναρτήσεων στα social media» η είσοδος στις ΗΠΑ... Και η αρχή έγινε με κυρώσεις σε πέντε Ευρωπαίους για τη ρύθμιση ψηφιακών υπηρεσιών... Καλά θα πάει αυτό... :cry:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 15:09:52

Θέμα: Υπέρ ή κατά του γάμου;

Δημοσίευση: Ανάλογα τις περιστάσεις θέμα τύχης είναι Απλά χρειάζεται μακροχρόνια τύχη...

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 15:15:20

Θέμα: Josephine Skriver

Δημοσίευση: σιγουρα θα το καπνιζει και αυτο Πού είναι το κορίτσι να πάω να της το παραδώσω; :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 21:55:55

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Διέκρινα ένα ψιλοζωρισμα ή είναι η ιδέα μου αυτή τη βδομάδα ;; Είναι και οι μέρες σύντεκνε…

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 22:00:59

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Καλόφαγα διάφορα, μετά από μια μέρα αφαγίας. Έσκασα!

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 22:04:23

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Αν είναι για τις μέρες έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο . Εφόσον λείπουν άτομα και πολλά διακοπές που δε θα δηλώσουν να είναι χαμηλότεροι οι όροι και όταν υπάρχει ζήτηση και προσφορά από μέλη να πάρουν νούμερο να αυξάνονται οι όροι … ταπεινή μου χαζή γνώμη … Δεν υπάρχει χαζή γνώμη· υποθέσεις κάνουμε. Απλά εγώ μίλησα για τους συμμετέχοντες, όχι για τους όρους.

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-24 22:42:42

Θέμα: Μέλη που μας λείπουν

Δημοσίευση: Η απόφαση να μπαναριστω ηταν δικια μου γιατι κουραστηκα να ασχολουνται κατι κακομοιροι και κακομοιρες μαζι μου το οποιο εφερνε λασπη κυριως στο φορουμ δεν το εχω κρυψει ουτε προκειτε να το κρυψω οτι ο ιδιοκτητης ειναι φιλος μου και τον βοηθησα αλλα πλεον επειδη ριχνουν το ματι τους περισσοτερο απο οσο πρεπει κι οχι για καλο λογο οι διπλα βρισκουν πατημα το τι γραφω εγω εδω για να μειωσουν το φορουμ, και δεν αποσυρθηκα μονο για το φορουμ αλλα αυτοι μου εχουν φορτωσει στην πλατη γραφεια φορουμ στριπ, μονο τον φονο του κεννεντυ δεν μου εχουν φορτωσει ακομα οποτε σας ευχαριστω πολυ αλλωστε ειπα σε καποια φιλαρακια που βοηθησαν στην εκκινηση του φορουμ να επανελθουν παροτι ανενεργοι και θα δωσω την ευχη μου (για εσας καταρα) και το ελευθερο να σας κραζουν (ηδη φτιαχνω λιστα) ευχαριστω για την κατανοηση αλωστε φιλαρακια που γραφουν εδω εχουν το τηλεφωνο μου και επικοινωνω μαζι τους @"Sikelos" ετοιμη η γεννητρια; Κατανοητό και σεβαστό παρότι μας στεναχωρεί. Χρόνια πολλά και κυρίως καλά. Εύχομαι το νέο έτος να αφήσεις πίσω ό,τι σε ταλαιπώρησε και να έχεις ό,τι επιθυμείς. Υ.Γ. Είπα να γράψω, μην τύχει και με ξεχάσεις από τη λίστα…

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-25 10:52:39

Δημοσίευση: Καλά Χριστούγεννα! Χρόνια πολλά και καλά σε όλη την παρέα!

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-25 10:54:34