Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Sniper (15066)

Θέμα: Ποιο τραγούδι ακούτε αυτή την στιγμή;

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 11:39:08

Θέμα: Θα έρθεις σπίτι μου να δούμε σειρά;

Δημοσίευση: σου κατσαν ? Τελείωσαν τρεις... σειρές :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 12:03:40

Θέμα: Πόσες call girls που γνωρίζουμε κάνουν ακάποτο;

Δημοσίευση: Ας δυστυχήσει μια και καλή παρά να ζει κάθε μέρα δυστυχής! Τι είπες ρε θυμόσοφε γέροντα; Μετά τον Αριστοτέλη εσύ!

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 12:10:52

Θέμα: Stoiximan Super League (Α Εθνική)

Δημοσίευση: Κλαιω μλκ, πραγματικά δεν υπάρχετε!! Απλά μάλλον χαλασε η σχέση με τους βόρειους! Άλλη καραμέλα που έλιωσε. Από τον Κορμπεράν έχουμε να τους κερδίσουμε και εσείς την ίδια βιόλα...

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 12:11:56

Θέμα: ΚΟΠΉ ΠΙΤΑΣ

Δημοσίευση: Κοπή της πίπας να μην έχουμε και όλα τ' άλλα κανονίζονται :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 12:15:20

Δημοσίευση: Οχι και γέροντας!! xaxaxaxaxa¨¨ Σχήμα λόγου ρε θείο. Από τα 18 μας χρησιμοποιούσαμε την ατάκα...

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 12:18:29

Θέμα: Συλλογος κωλόφαρδων κληρωσεων

Δημοσίευση: Πλησιαζει το τέλος της χρονιάς αλλα για κάνα σουπερ δωρο δεν εχουμε ακούσει ακόμα απο τον @"old admin"!! Ο λαός απαιτεί, σούπερ δώρο με μουνί! :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 12:20:42

Θέμα: Θα δηλώνατε συμμετοχή σε reality;

Δημοσίευση: Ούτε καν! Δεν παιζει να το έκανα ποτέ! Παρομοίως... Σκέψου όμως ντόρο που θα 'κανες αν έμπαινες σε σπίτι με ψευδώνυμο "άκαυλος"! :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 12:23:19

Δημοσίευση: Εγω απλα παρέθεσα αυτά που είπε χθες ο Νικολακοπουλος.  Διαρροή του γαυρου ειπε.. εχει ραγισει το γυαλί με τον παοκ μου φαινεται! Νικοβλακόπουλος... άλλο παρτάλι αυτό, που μας το παίζει και "δικός μας". Δεν έχει πέσει μέσα σε τίποτα από όσα λέει (μεταγραφές, κινήσεις γενικώς), αλλά η άποψη, άποψη!

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 12:24:39

Δημοσίευση: Μέμνησο νέος ων, ως γέρων έση ποτέ. Εντάξει Μένανδρε... είσαι σχολείο! Ο λαός το λέει "εκεί που ήσουν ήμουνα κι εκεί που είμαι θα' ρθεις"

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 12:27:24

Θέμα: Συλλογος κωλόφαρδων κληρωσεων

Δημοσίευση: Λες να κάνουμε κάνα μπλόκο και εμείς? Ειναι της μόδας! :lol: Θα στήσουμε τις ούτσες έξω από Bill-Prive για διαμαρτυρία... :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 12:28:38

Θέμα: Νικητές κληρώσεων/Στατιστικά 2025

Δημοσίευση: Πέρσι παλι πρώτος βγήκε ο @"gpd" ? Ήρεμα ρωτάω!  :@  xaxaxaxaxa¨¨ :axaxaxa: Με συγκατοίκηση. Λες να είναι η ώρα του Γιάννη Βαλ... εεεε @Glory? ερωτηση σε σενα που εισαι ο ειδικος γαιτι δε το θυμαμαι σε σχεση με περυσι ειναι πεισσοτερος ο αριθμος των συνολικων νιητών η λιγότερος? από περιέργεια απά ρωτάω Εκεί είναι ρε παίκτες τα περυσινά στατιστικά... Του χρόνου να δω τι θα κάνουμε, χωρίς το χιποπόταμό μας!

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 12:36:19

Δημοσίευση: δεν τελείωσαν οι διαγωνισμοί Πσυχούλα μου εσύ... Μη μασάς... δε σε πιάνει το μάτι! :P Εγω θα το χαρώ να κάνεις 2 στα 3! Αν ειναι 3 οι επόμενοι διαγωνισμοι, να κερδίσεις 2 γιατι λόγω κανονισμών δεν μπορείς 3 συνεχόμενους! Άντε γα κι εσύ κουβαρντά! Είχαμε τον @Pe27 , τώρα μας προέκυψε κι άλλος γαλαντόμος.

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 12:38:35

Δημοσίευση: Απλα παραθέτω αυτο ως τροφή για σκέψη! Αφού ξέρεις μωρέ πως όποιος μιλάει στο γυαλί ή τα social, από κάπου παίρνει γραμμή. Πιο έγκυρα είναι όσα λέμε μεταξύ μας...

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 12:45:06

Θέμα: Κυριάκος Μητσοτάκης απόψεις και γνώμες

Δημοσίευση: Τα ιδια λεω και εγω στους φίλους μου! Οι μισοί κοιμούνται και οι άλλοι ειναι βολεμένοι! Δες αν την ώρα που τους τα λες χασμουριούνται και κατέταξέ τους αναλόγως... :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 12:59:08

Θέμα: διάφορα bugs/ προβλήματα

Δημοσίευση: @"sexyclub" διορθώθηκε ο μετρητής και στα εβδομαδιαία μετά τα μεσάνυχτα ;-) Ευχαριστούμε! @"sexyclub" καθαρά ενημερωτικά, ο μετρητής είναι διορθωμένος, αλλά -μόνο τις πρώτες μετά τα μεσάνυχτα- δε συμφωνεί ο μετρητής στο προφίλ καθενός (που δεν ενημερώνεται αυτόματα) με τα -σωστά-ποστ που αναγράφονται εδώ  Το πρωί συγχρονίζονται κανονικά Επίσης, εδώ και κάποιες μέρες, όταν ταγκάρεται χρήστης από άλλον, ενίοτε δε φαίνεται το @ΌνομαΧρήστη, αλλά κάτι σαν αυτό... @

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 13:13:03

Θέμα: ο πόλεμος των φόρουμ

Δημοσίευση: Όπου "bomb" βάλτε "club" και βρήκαμε το τραγούδι του φόρουμ ;-)

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 13:19:43

Θέμα: Μοτοσυκλετες που μας αρεσουν

Δημοσίευση: Μιας και ο λόγος για Harley, ένα αρχαίο, πλην όμως πάντα διασκεδαστικό βίντεο...

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 13:29:06

Θέμα: Δήμητρα Αλεξανδράκη

Δημοσίευση: Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Θα ήθελα να μου στείλουν ερωτικό μήνυμα ο Βασάλος, ο Φραγκολιάς και ο Μανίκας. Ένας πρώην σύντροφός μου μού πρότεινε να πάω με έναν επιχειρηματία σε μεγάλο ξενοδοχείο της Αθήνας για 50.000 ευρώ», παραδέχθηκε σε άλλο σημείο η Δήμητρα Αλεξανδράκη Δεν είπε όμως τι απάντησε... Δεν με φτιαχνει καθόλου Κωλάρα όμως...

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 13:38:10

Θέμα: Στέλλα Γιαμπουρά

Δημοσίευση: θα σου δωσω 3 βοηθειες... Ελληνίδα, πήρε μετεγγραφη φέτος νομίζω σε γραφείο που ψωνίζεις συχνά εσύ, τιμή 180... Οοοοόχι ρε συ. Αν λες αυτή που ξέρεις ότι πήρα το καλοκαίρι, είναι πιο λεπτοκαμωμένη και ξανθιά... Αν μιλάς για πρόσωπο μόνο, πρέπει να την ξαναπάρω για να θυμηθώ :P Ωραία γκομενα αλλα δεν μου βγάζει αυτο το, θελω να την ξεσκισω! Καλά τότε... αγαπούλης ων, πήγαινέ την με το μαλακό :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 13:40:56

Θέμα: Θα τον κάνουμε άντρα?

Δημοσίευση: δεν έχουμε καταφέρει να συνεννοηθούμε ... Αν δεν έχει γίνει ακόμα κάτι, μήπως τώρα που έρχονται Χριστούγεννα, να του κανονίσεις κανέναν θηλυκό Άγιο Βασίλη;

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 13:50:24

Θέμα: ΚΛΗΡΩΣΗ ADULTCLUB | 1 hour Outcall

Δημοσίευση: Καλώς μας ξανάρθατε! Το 6 παρακαλώ για μένα! Ευχαριστούμε πολύ!

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 14:18:06

Θέμα: Maya Jama

Δημοσίευση: Το όνομα της σαν φυλή του Αμαζονίου είναι.  Κατά τα αλλα, μουναρα! Σαν ρεφρέν του Bob Marley ρε... Maya, I'm a lion in...Jama! :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-15 15:03:59

Θέμα: Κατερίνα Λιόλιου

Δημοσίευση: Ωραίο θα ήταν να τραγουδούσε την ώρα που θα την ξεπατωνες. Τα βογγητά της, music to my ears :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-16 01:58:35

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Αμ εγώ να δείς! Την έχω τερματίσει τη ζωή αν ήταν έτσι! Τώρα που καβατζώσαμε τα υπόλοιπα, να κερδίσουμε και κανένα ff; :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-16 02:03:45

Θέμα: Κουραμπιές ή μελομακάρονο; Που βρίσκεις τα καλύτερα;

Δημοσίευση: τα μελομακαρονα αναλογα το μεγεθος εχουν απο 120 εως 200 θερμιδες το ενα  :hahaha: Στο μαγαζί που είχα αναφέρει (και πήρα χθες την πρώτη παρτίδα) έβγαλε και χωρίς ζάχαρη… πραγματικά καλά!

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-16 02:10:55

Θέμα: Ρωσο-Ουκρανικός πόλεμος! Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου;

Δημοσίευση: ειναι θεμα χρονου να τελειωσει ο ζελενσκι ηδη παραδεχτηκε για περιοχες που δε μπορει να παρει πισω, δηλωσε προθυμος για εκλογες σε 60 μερες και εχουν σκασει σκαναδαλα σωρο πηρε δισεκατομμυρια απο εμας και αμερικη για αμυνα και τα φαγε με τους δικους του. ειναι τελειωμενος απο την αρχη ηταν ενας αχρηστος για μενα που μας κατεστρεψε και τον υποστηριζαμε γτ θελει ο Κουλης να παει επιτροπος στην Ευρωπη οταν χασει τη κυβερνηση και μας εκανε εχθρους με τη Ρωσια και μαλιστα απο τους χειροτερους ας εστελνε ανθρωπιστικο υλικο και φαρμακα αν ηθελε Καλά τα λες, αλλά ας μην παραμυθιαζόμαστε· το ξανθό γένος δεν ήταν ποτέ φίλοι μας (ούτε κανενός)

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-16 02:13:31

Δημοσίευση: αν μια οποια θες κανει με εναν εδω μεσα και το διαδωσει θα πανε αλλοι 100 εσυ τι θα προτιμουσες αν πας χωρις να τη ξερεις να εχει παει με ενα η με 100? Outside the box… με καμία περίπτωση ακα. Όσο για το να ξέρω ή να μην ξέρω, η γνώση είναι δύναμη κι εγώ δε νιώθω άνετα στην άγνοια…

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-16 02:16:42

Θέμα: Ποιά είναι τα κριτήρια σας για επιλογή κοπέλας;

Δημοσίευση: οταν επιμενω σε φιλο καποια δε το λεω ποτε τυχαια θελω να μαι 100% σιγουρος οτι δε θα γυρισει να μου πει μετα τι μου στειλες η εκλαψα τα λεφτα μου εξαιτιας σου γιατι αν το πει θα του τα γυρισω τη ιδια στιγμη πισω.. Καλά μην τρελαίνεσαι τόσο· αν γυρίσει και σου πει, ο άλλος είναι ο μαλάκας… δεν ταιριάζουν όλοι με όλες! Υ.Γ. Στην πρόσφατη που μου πρότεινες, έκλαψα τα λεφτά μου. Άντε ξηλώσου :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-16 02:19:02

Δημοσίευση: κοιτα σου εχω αλλη λυση περυσι πηρες 2 μαζεμενες στη αρχη της χρονιας σχεδον που γραφτηκες. ε φετος παρε 3 μαζεμενες στη αρχη και μετα παμε για 2027 ξανα με 4 μαζι... καθε πρωτοχρονια να αυξανεις απο μια προεδρος θα παραμενεις του συλλογου μετα γκαντέμηδωνγια τη υπόλοιπη χρονια.. Ρε δεν πα να κι εσύ. Ευχή σου δίνω βέβαια :hahaha: Υ.Γ: ξεκολλήσαμε από τους κουβάδες και τσουτσουνέψαμε; :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-12-16 02:21:38

Forum Tasks