Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Sniper (15074)

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Σε αγαπάμε όλοι καλέ εδώ μέσα …. Ακόμα και ο ξουρας Σιγά, συγκινήθηκα τώρα :P Αλλά -όπως λέμε εμείς οι γαύροι- κι αν δε γίνει αυτό στ’ @@ μας τα δυο! Υ.Γ. Τι τον ήθελες τον γρουσούζη· τώρα θα με ταράξει!

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-20 08:44:28

Θέμα: Ειρήνη Στεριανού

Δημοσίευση: Έχει δίκιο ο @"Sniper" . Να είναι μακαρόνια με κιμά λες δεν γαμιεται μην είναι αρακάς είναι το θέμα γιατί οι περισσότερες από αυτές το μυαλό τους είναι μικρότερο και από τον αρακά. Να προσθέσω ότι τα μακαρόνια άνετα τα τρως κάθε μέρα, αλλά είναι καλύτερα τη μία με κιμά, την άλλη με πέστο, την άλλη με άσπρη σάλτσα κ.λπ. ;-)

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-20 08:59:44

Θέμα: Ειρήνη Στεριανού

Δημοσίευση: Δεν είμαι σίγουρος, έχει δύο όψεις και δεν μπορώ να πάρω μια θέση... Η αλήθεια είναι ότι ο κάθε άνθρωπος την ίδια εμπειρία μπορεί να την φέρει στα δικά του δεδομένα και να τον διαμορφώσει. Άλλος θετικά και άλλος αρνητικά... Έτσι είναι! Δυστυχώς, όπως έχει πει κι ένας φίλος, η εμπειρία είναι η χρυσή τσατσάρα της ζωής που την αποκτάς όταν είσαι πια φαλακρός!

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-20 09:08:17

Θέμα: Έφη Παπαμιχάλη

Δημοσίευση: Συμβολική η πόζα με την σπηλιά; :haxa: Μάλλον. Ακουλουθεί άλλη σειρά με στέρνες και πηγάδια :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-20 09:05:50

Θέμα: Αστείες φωτογραφίες,γελοιογραφίες

Δημοσίευση: Και βγήκαν μετά οι μαλάκες του savoir να βγάλουν τον κανόνα ότι στις σκάλες και τα εστιατόρια δεν πάνε ποτέ μπροστά οι κυρίες! :@

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-20 09:18:37

Θέμα: Ποιο τραγούδι ακούτε αυτή την στιγμή;

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-20 09:50:36

Θέμα: Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Δημοσίευση: Αν μετά από αυτά που έγραψα δε μπαναριστω πες μου αν θα σε ενδιέφερε να ανοίξω ένα τη Κυριακή μπορώ να βρω άφθονο και ενδιαφέρον υλικό Άνοιξέ το εσύ και υπάρχουν καλοθελητές να το τροφοδοτούν :hahaha: Α, ρε νιάτα!!!! Εγώ θα πιαστώ, θέλω ανατομικό στρώμα μόνο... :) Αυτή στο πάτωμα, εσύ στο στρώμα, αμ πώς;

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-20 10:08:34

Θέμα: Ela Muja

Δημοσίευση: Θα κάνει μπάντα μόνο με πνευστά... :P Και πιάνΩ με ουρά :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-20 10:10:07

Θέμα: Σχέση με μαύρη (Λατίνα ή Αφρικανή)

Δημοσίευση: Και τώρα τους νοιάζει τι θα πει ο κόσμος αλλα με το φαίνεσθαι στα stories Τότε τους ένοιαζε το φαίνεσθαι για την έξωθεν καλή μαρτυρία και την αποδοχή. Τώρα τους νοιάζει για την αποδοχή που μεταφράζεται σε φράγκα.

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-20 10:53:38

Θέμα: Αντιγόνη Νεοφυτου

Δημοσίευση: Τότε, παίρνουμε νουμεράκι!!! ;) Στη σειρά σας κύριος!

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-20 10:55:07

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα στην παρέα! Και για τους δύο που ποστάρουν gifάκια -όπως λέει το ανέκδοτο- ασταδιάλα… μας καυλώνετε πρωινιάτικα!

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-20 11:10:07

Θέμα: Αντιγόνη Νεοφυτου

Δημοσίευση: χειροτερα μας κανουν νομιζω .. :lol: Εκτός αν είναι τα σωστά χάπια ;-) :bluesmile:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-20 12:10:58

Θέμα: Μυριαμ Γεροκωστα

Δημοσίευση: ειναι και αυτο το κατι διαφορετικο αναμεσα στους δυο που μενει σαν αναμνηση ... :tooth: :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-20 12:27:06

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: βαλτε κανα γλειφομουνι τουλαχιστον ... Πες τα! Τις προηγούμενες μέρες μας είχαν ξελιγώσει με γλειφομουνέτα και λεσβιακούλια!

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-20 13:30:36

Θέμα: Δήμητρα Ματσούκα

Δημοσίευση: σημερινο ρε το κοριτσι τι επαθε,στημενη της την ειχανε επειδη ειναι ωραια  :hahaha: Το γάμησε στις παραβάσεις, αλλά στη μουνάρα της· θα καθαρίσει ο Πετράν. Κι αν δεν καθαρίσει άμεσα -για να μην προκαλέσει- θα της δώσει σοφέρ να γουστάρει!

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-20 13:42:46

Δημοσίευση: Και ναι, εμφανίζεται ο μαϊντανός ή αλλιώς -για να είμαστε μέσα στο πνεύμα του φόρουμ- η σφηνόπουτσα :P Ρε μάγκες, καλοπροαίρετα το λέω, ξεκολλήστε λίγο! Καλά δεν περνάμε; Κι εγώ έχω κολλήσει με ένα νούμερο, αλλά στα παπάρια μου κιόλας· το πήρε ο under προ μηνός και ένα νέο μέλος πιο πρόσφατα, τους είπα κλεφτονουμεράδες και προχώρησα. Αλλά αυτό είναι -όπως όλοι συμφωνήσατε- πώς το βλέπει ο καθένας. Όσο για σήμερα, συμφωνώ με τον Tom στο πνεύμα της τελευταίας ανάρτησής του. Και επειδή είσαστε πολύ large, να σας πω ότι εκ προοιμίου δεν προτίθεμαι -αν ποτέ ξανακερδίσω χωρίς να χρειαστεί να γίνω κομμωτής :P - να το πασάρω σε κανέναν, παρά μόνο για λόγους αδυναμίας εξαργύρωσης, εννοείται ξεχρεώματος ή αν όντως μου κάτσει ότι κάποιος έχει καιρό να το πάρει (περίπτωση Στράτου που είχα δεσμευτεί, λόγω της υπέρτατης γκαντεμιάς του). Άντε ρε να κάνουμε καμιά δουλειά και εντωμεταξύ ανεβάστε κανένα μουνί να βλέπουμε, 1-1, 2-2 ή όσα σε κάθε περίπτωση μας πουν. Υ.Γ. Pe27 στο φυλάω αυτό, γιατί «έδωσα» 14 και 19, αλλά μιας και πήρες το 19, το 14 θα βγει! :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-20 14:01:41

Θέμα: Joanna

Δημοσίευση: μπραβο σου , σχολη θα επρεπε να ανοιξεις ! Σιγά μην έχει και τμήματα με κύκλους σπουδών. 1ος κύκλος «Προετοιμασία», 2ος «Ερωτισμός» και 3ος «Πώς του τα δίνουμε στο χέρι». Άσε ρε Tom· αφού ξέρεις πως αν δεν το ‘χεις, τίποτα δε θα καταφέρεις.

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-20 14:28:50

Δημοσίευση: Τουλάχιστον έχεις αυτογνωσία  :D Σιγά μη με άφηνες, χαχαχα τσίμπησες :trela:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-20 14:34:18

Θέμα: Παράξενα νέα από Ελλάδα κι όχι μόνο

Δημοσίευση: το λουτρακι τελικα ειναι πολυ ερωτικη πολη  :hahaha: Χαχαχα! Έχεις ελπίδες με τη Λουτρακιώτισσα!

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-20 15:15:39

Δημοσίευση: μαγκες μην μαλωνετε αμα κερδισετε να το δωσετε σε μενα γιατι νομιζω οτι μονο εγω εχω αναγκη τα φρι γαμησακια για την ψυχικη μου υγεια , οι υπολοιποι μαλλον τη βρισκετε με το ποσταρισμα να ουμε  :hahaha: Εεεεεπ! Εγώ έδωσα το νούμερο! Θα παρεξηγηθώ τώρα :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-20 17:19:34

Δημοσίευση: ολη σε μενα θα τη δωσεις :hahaha: αστους αυτους τους 2 δεν θελουν να γαμησουν . Ουστ ρε· μετά από καιρό αποχής, με τα δύο πρόσφατα του «ζεστάματος» θα με αφήσει; Άσε να μάθουμε και κανένα ακόμα γραφείο· θα στη φροντίσω τη Βεατρίκη! :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-20 18:00:34

Θέμα: Ο άντρας πρέπει να φοράει άρωμα; Εσύ τι άρωμα φοράς;

Δημοσίευση: Πρέπει να βρούμε με ποιο άρωμα τρελαίνονται όλες  :hahaha: «Romeo, το άρωμα στο αστεράκι… το φορούν οι άντρες κι αναστατώνει τις γυναίκες», με essence Poutsi-la!

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-20 21:36:09

Θέμα: Maya Jama

Δημοσίευση: Δεν συμφωνώ, άποψή σου! Μη γαμάς! :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-20 21:38:15

Θέμα: Benny Hill αφιέρωμα

Δημοσίευση: Δεν εχω ιδεα τι ειναι όλα αυτά που αναφέρεις! Στο μικρό σπίτι στο λιβάδι έπαιζε ένας πάστορας, το όνομα τυχαίο. Τα υπόλοιπα, μου τα έχουν διηγηθεί και τα θυμάμαι (αυτή η μαλακία να συγκρατώ παπαριές ώρες-ώρες). Ψάξε τα αν θέλεις να μάθεις, Βαρτάνη!

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-20 21:55:11

Δημοσίευση: much ado about nothing οπως ειπε καποτε κ ενας μεγαλος βαρδος στην μακρινη βρετανια.... Shakespeare speaking?

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-20 23:00:45

Θέμα: Κατερινα Παρασκευοπουλου

Δημοσίευση: Μαρεσουν οι μελαχρινες, τι να κανω? Κράτα τα και άσε σε μένα και τον @tomcruise το γλείφειν των ροζ τρυπών! (και γαμείν βεβαίως-βεβαίως) :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-20 23:03:51

Θέμα: Κέισι Μίζιου

Δημοσίευση: Όταν υπάρχει κωλος, τα λόγια ειναι περιττά όπως και τα κείμενα! Γι’ αυτό θα την ξαναπατήσεις ερωτύλε· σε τυφλώνει το πάθος :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-20 23:06:33

Θέμα: Αnna24, το απολυτο tiny/petit αλανι!

Δημοσίευση: Εσύ το ξεκίνησες για την πίπα της Άννας  :hahaha: Ηρεμήστε Dothraki, κάνοντας την… πίπα της Ειρήνης! :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-20 23:18:15

Θέμα: Περπάτημα

Δημοσίευση: Ραντεβού θανάτου όποτε θες!  :figouras: Και για να είμαι εντός θέματος, θα φύγω μετά περπατώντας! Και η προώθηση κλάνοντας; :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-20 23:21:51

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: Συγχαρητήρια @nothorny. Από τότε που είπες να κερδίζεις με το σπαθί σου, έχεις γράψει 2 νίκες! Ακόνισε τώρα το εργαλείο και πέρνα καλά με όποια διαλέξεις! (τρίψ ‘το και στα μούτρα του γκιόζη-τεκνού):lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-20 23:55:16

Forum Tasks