Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Sniper (15083)

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα αλάνια!

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-07 07:45:58

Δημοσίευση: Το έχουν δυσκολέψει πολύ το γυμναστήριο... :haxa: Είπαμε να γυμναστεί το κορίτσι, αλλά όχι και να τη γαμήσουν τελείως :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-07 10:36:56

Θέμα: Giusy Meloni

Δημοσίευση: Καταγγέλω @"mad_max" που πάλι πρόλαβε και άνοιξε νήμα που ετοίμαζα (γμ τη δουλειά...) :P Συνεισφέρω  κι εγώ λοιπόν τον οβολό μου...

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-07 10:46:39

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-07 10:52:46

Θέμα: Ελένη Πετρουλακη

Δημοσίευση: Πρέπει να κοιμάται με ένα όργανο (ή "όργανο") αγκαλιά! Ξέρει να γραπώνει τον "αλτήρα" :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-07 11:01:31

Θέμα: Ιωάννα Μαλέσκου

Δημοσίευση: Και εμένα μου αρέσει πολύ! Με Γαλλικά και πιάνο μεγάλωσες, είναι βέβαιο πλέον :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-07 11:04:42

Θέμα: Call Girls Athens chat

Δημοσίευση: καινουργια λεξη ειναι αυτη?  :hahaha: :hahaha: Εδώ εμένα με είπε ρωποπερπερήθρα! Μας έχει πήξει στα φληναφήματα η παλιό...εσχάρα! :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-07 11:10:19

Θέμα: Σαν Σήμερα

Δημοσίευση: Χρόνια πολλά στον Βαλβέρδε, τον Ερνέστο της καρδιάς μας!

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-07 11:15:01

Θέμα: EV Cars

Δημοσίευση: Αφού τους έσπρωξαν στα ηλεκτρικά και ξέρουν πόσοι είναι, τώρα επιμερίζουν κατά κεφαλήν για να τους βγουν τα νούμερα. Κλασική περίπτωση...

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-07 11:22:03

Θέμα: Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας

Δημοσίευση: Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας Έρευνες έχουν δείξει ότι το μυαλό παραμένει ξύπνιο κατά το ήμισυ όταν κοιμάται σε ένα ξένο περιβάλλον. Αυτός είναι και ο λόγος που μπορεί να νιώθετε ότι δεν ξεκουράζεστε το πρώτο βράδυ που κοιμάστε σε ένα ξένο μέρος ακόμη κι αν αυτό είναι ένα άνετο ξενοδοχείο. Μέχρι τώρα ήξερα ότι μόνο το χέσιμο μπορεί να μη σου βγει από την πρώτη μέρα σε ξένο περιβάλλον... :lol: Έρευνες έχουν δείξει πως αν κοιμόμαστε εκτεθειμένοι σε «θετικές» μυρωδιές, π.χ.τριαντάφυλλου, βλέπουμε όνειρα θετικού περιεχομένου. Αντιθέτως, αν στη διάρκεια του ύπνου μας μυρίζουμε «αρνητικές» μυρωδιές, π.χ. χαλασμένου φαγητού, το περιεχόμενο των ονείρων μας διαμορφώνεται αναλόγως. Η μουνίλα σε ποια κατηγορία εντάσσεται; :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-07 11:28:08

Θέμα: Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Δημοσίευση: για να μαθω λοιπον κι εγω τι εχεις καταλαβει απο τα κατα καιρους γραφομενα μου για μενα μηπως και βοηθηθω κι εγω και γινω καλυτερος ανθρωπος , θα σε παρακαλουσα να μου κανεις μια τοποθετηση την οποια και θα εκτιμουσα δεοντος . κατα τα αλλα βλεπω μια ταση ελαφρας πολυλογιας ανουσιας , με σκοπο αραγε τι ? να θυμησω πως η δημοκρατια μια εννοια εχει και δεν οριζεται κατα το δοκουν. Απλά από τα γραφόμενά σου συνάγεται πως είσαι απογοητευμένος με το πώς κινείται σήμερα ο κόσμος... τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Ούτε φυσικά είμαι είμαι κάποιος που μπορώ να σε βοηθήσω να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Οπότε δε χρειάζεται τόση ειρωνεία. Ως προς την πολυλογία ή πολυγραφία (κάθε άλλο παρά "ελαφρά" είναι...), δυστυχώς ή ευτυχώς είναι χαρακτηριστικό μου και δεν εξυπηρετεί απολύτως κανένα σκοπό, δε χρειάζεται σε όλα να ψάχνουμε κάτι βαθύτερο ως κίνητρο. Για το "ανούσια" που είπες, είναι δική σου άποψη που δεν μπορώ και ούτε ενδιαφέρομαι να σου αλλάξω. Τέλος, η δημοκρατία προφανώς ετυμολογικά έχει μία έννοια, απλά ανέφερα πως όλα προσαρμόζονται ανάλογα με τις -πληθυσμιακές ή άλλες- συνθήκες κάθε εποχής, εξ' ού και το "ουτοπικό" που ανέφερα περί άμεσης δημοκρατίας. Αν έχεις -κάθε άλλο παρά ειρωνικά το λέω- να πεις, προτείνεις ή απλά θέλεις να μοιραστείς κάποιες σκέψεις επ' αυτού, πραγματικά θα ήθελα να τις ακούσω, καθώς ενημερωτικά με ενδιαφέρει ο διάλογος, ειδικά με ανθρώπους που μπορεί να διαφέρουν οι απόψεις μας, πολύ ή λίγο. Αυτό πρακτικά ζήτησα όπως και να πεις μία έστω χώρα που λειτουργεί κοντά στο ιδεατό. Επειδή όμως αρπάχτηκες και πραγματικά δεν είχα τέτοιο σκοπό, σου ζητώ συγγνώμη αν με τον τρόπο που διατύπωσα τις σκέψεις μου έγραψα κάτι που σε ενόχλησε, οπότε ας το αφήσουμε εδώ, γιατί αλήθεια δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου, ίσα-ίσα.

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-07 13:04:27

Δημοσίευση: εχει σχεση με την πριεδρο? Η πρόεδρος είναι Georgia, αυτή είναι gorgeous :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-07 14:17:27

Θέμα: Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Δημοσίευση: καλε μου ανθρωπε .. συνεχιζουν τα γραπτα σου να σκιαγραφουν μια προσωπικοτητα και να μου την προσαπτουν , προσωπικοτητα η οποια δεν αφορα εμενα . δεν ξερω τον ανθρωπο στον οποιο αναφερεσαι , αυτον αρπαχτηκε οπως λες . ισος ομως να αρπαχτηκες εσυ ? για αυτο κι ολη αυτη η προσπαθεια για εκλογικευση ? οπως και να χει .. δεκτες οι σκεψεις σου οποιες κι αν αιναι .. αυτο αλλωστε μας κανει και ελευθερους ισος και δημοκρατες .. ακουσον μεν παταξων δε .. με συναγωνιστικους χαιρετισμους για καλα μουνια στις πουτσες μας ... :shy: Χαχα! Αν είχαμε ποτέ την ευκαιρία να γνωριστούμε θα καταλάβαινες ότι τσιμπάω πολύ εύκολα, αλλά δεν παρεξηγούμαι ούτε αρπάζομαι ποτέ. Καλά μουνιά στον πούτσο μας παίκτη· είσαι ωραίος! (κι ας μην έμαθα τη άποψή σου… εκεί ο καριόλης να μην το αφήσω, χαχαχα) Υ.Γ. Με είπες και Βέγγο «καλέ μου άνθρωπε» :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-07 17:38:22

Δημοσίευση: Καλημέρα και καλό ΣΚ σε όλους!

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-08 09:27:13

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Μακαρόνια με κιμά

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-08 20:10:12

Θέμα: Ποτάρες

Δημοσίευση: Πίνω Taketsuru με φιλαράκια (καπνιστό ιαπωνέζικο ουίσκι, πολύ ωραίο)

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-08 20:45:13

Δημοσίευση: Το καλύτερο comfort food: Πατάτες με αυγά.

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-09 17:01:10

Θέμα: Ολυμπιακός

Δημοσίευση: Μια χαρά σήμερα η ομάδα και ας σκούζουν οι αλλόθρησκοι που έχουν και το θράσος με τα 3 ακυρωμένα γκολ (μόνο το οφσάιντ ήταν σωστό ως απόφαση). @"giorgos2226" δε νομίζω να σε χάλασε ο Νασιμέντο... Σε κάθε περίπτωση, μετά τη νίκη του βάζελου, πήγαμε στη φυσική μας θέση ;-)

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-10 00:05:11

Θέμα: Premier League - Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δημοσίευση: Το ενδιαφέρον στοιχείο-τακτική της Σάντερλαντ είναι η μετακίνηση των διαφημιστικών πιο κοντά στις γραμμές του πλαγίου, ώστε να μην έχουν αρκετό χώρο οι αντίπαλες ομάδες που παίζουν με φαρμακερά πλάγια όπως η Άρσεναλ (διάβασα ότι το είχαν ξεκινήσει πέρυσι με την Κόβεντρι)

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-10 00:09:24

Θέμα: Ποτάρες

Δημοσίευση: Μπυρίτσα και ποσταρίσματα σήμερα...

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-10 00:10:44

Δημοσίευση: διάβασε λουκάνικα ο άλλος και στέλνει καρδούλες , ρε δεν είναι σαν και αυτά που τρως από τον πωπό παλιόγερε @"geroksouras" Άσ' τον ρε, μια φορά αντέδρασε θετικά... Με έχει ψοφήσει στο bullying και το post-shaming :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-10 00:12:22

Θέμα: Joanna

Δημοσίευση: Να δώσω μια πονηρή καληνύχτα στ αγόρια μου... Καληνύχτα κούκλα και καλή εβδομάδα.

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-10 00:15:30

Θέμα: Σαν Σήμερα

Δημοσίευση: Δυστυχώς με τις παγκόσμιες μέρες δε γίνεται δουλειά, αφού πολύς κόσμος έχει ακόμα πιστεύω ασχολίαστα...

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-10 00:17:48

Θέμα: Ποιο τραγούδι ακούτε αυτή την στιγμή;

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-10 00:22:09

Θέμα: Αναστασία Γιούσεφ

Δημοσίευση: με το άλλο φρούτο που κάνει κάποια βιντεάκια ξέρετε πια είναι; Έχει κάνει κάμποσα και με την Παπαμιχάλη, την παρεξηγιάρα που έχει δικό της νήμα...

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-10 00:23:41

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-10 00:24:30

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-10 00:27:13

Δημοσίευση: ετσι τις ριχνεις ατιμε? Χαχαχα! Καλά που θα' ταν να είχα τη φινέτσα σου για να τα καταφέρνω ;-)

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-10 00:29:23

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: Και ναι, είναι γεγονός, κέρδισε ο αρχικώλος (και αυτής) της χρονιάς, ο G-αμήθηκα P-άλι se D-ιαγωνισμό και μάλιστα με το ίδιο νούμερο που έχει ξανακερδίσει... Συγχαρητήρια @gpd. Καλά να (ξανά)περάσεις με όποια διαλέξεις!

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-10 00:32:48

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-10 00:34:50

Forum Tasks