Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Sniper (15083)

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα, καλό μήνα και καλό ΣΚ!

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-01 08:58:44

Θέμα: Ολυμπιακός B.C

Δημοσίευση: Παρότι ακόμα ανέτοιμη η ομάδα και με Εβάν -κλασικά τέτοια εποχή- να μην προσφέρει επιθετικά, έκοψε το σερί της Χάποελ του Ιτούδη με άμυνα για σεμινάριο στην τρίτη περίοδο.

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-01 09:09:37

Δημοσίευση: Κακοποίηση του μπάσκετ, το χτεσινό, αλλά χαλάλι αφου κερδίσαμε... Every (winning) game matters!

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-01 13:50:08

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Μεσημέρι μπριάμ, βράδυ κεμπάπ στον Πειραιά μετά το γήπεδο.

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-02 01:46:10

Θέμα: Πού θα φας τα καλύτερα σουβλάκια εκτός κέντρου

Δημοσίευση: Ροδόπολης του Κοσμίδη στο Κερατσίνι παραδοσιακά σουβλάκια με μια σάλτσα που φτιάχνουν εκεί και τα σπάει Έφαγα σήμερα εκεί, μετά το γήπεδο. Όλα καθαρά και χειροποίητα, η δε σάλτσα που βάζει πολύ ιδιαίτερη.

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-02 01:52:26

Δημοσίευση: Τα σουβλάκια του Ζάρου στο Αίγιο... Απλά κορυφή και μόνο καλαμάκια Μιλάμε για εντελώς εκτός κέντρου .. Σε καμία βόλτα προς τα εκεί θα τα τιμήσω.. Μιας και πιάσαμε τα εκτός Αθηνών, σε πιο κοντινά το κεμπάπ του Κυριακίδη στο Κιάτο είναι ό,τι καλύτερο… Μικρή πιτούλα, κεμπάπ αφρός και χωρίς πολλά γεμίσματα. Μαγαζί 2*5 όλο κι όλο, που λειτουργεί πιο πολύ σαν καντίνα, αλλά το προϊόν είναι απίστευτο.

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-02 12:47:05

Θέμα: Δανάη Παππά

Δημοσίευση: μεγαλη καυλα αλλα πισω οψη δεν μας δειχνει Έψαξα λίγο και απ’ ό,τι φαίνεται προστατεύει το κωλί της :P (είναι μάλλον σοβαρό το κορίτσι)

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-02 13:02:58

Θέμα: Ολυμπιακός

Δημοσίευση: Μας έφυγε λίγο η ψυχή, αλλά το τρίποντο μέτρησε. Κρατάμε το επαναφορμάρισμα του Τζολάκη που πρακτικά κράτησε το αποτελέσμα, τη σταθερότητα που επιδεικνύει ο Ταρέμι και τη δουλειά που θέλουν οι μικροί (Μουζακίτης και Μάντσα). Στο τελευταίο, αρκεί να θυμηθούμε το σταύρωμα στο παρελθόν του Ρέτσου που πλέον είναι κομβικός σε κάθε αγώνα. Όσο για την υποτιθέμενη εύνοια που λένε αυτοί που σκούζουν, ας δουν το πέναλτι στον Ταρέμι που δε δόθηκε και ας κοιτάξουν να κερδίσουν τον Βόλο (ολοκλήρωσαν τη χαρά μας βέβαια με την ήττα τους)

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-02 13:17:22

Θέμα: Ολυμπιακός

Δημοσίευση: τι καθεστε και αγχονεστε για την μπααλ ρε μαγκες? Ειστε αρκετα μπροστα ποιοτικα μονο με μαλακιες το χανεται φετος! Για τις μαλακίες αγχωνόμαστε ;-) (πέρα από την πλάκα, προσωπικά μου αρέσει να τα σχολιάζω εδώ, γιατί παραέξω (aka social) έχει γίνει τελείως τοξική η κατάσταση, ακόμα και η καζούρα)

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-03 00:19:31

Θέμα: A.E.K.

Δημοσίευση: Και συνεχίστηκε το σκατό στην κάλτσα για να νικήσει τον Παναιτωλικό στο 92΄:hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-03 00:20:44

Θέμα: Stoiximan Super League (Α Εθνική)

Δημοσίευση: Αν και νωρίς ακόμα, διατηρήθηκε η κατάσταση στην κορυφή, απομακρύνθηκε και άλλο ο Παναθηναϊκός μετά το κάζο του Βόλου, αλλά έχει ένα παιχνίδι λιγότερο και μπορεί κάποια στιγμή να συνέλθει. Από την άλλη, είναι εντυπωσιακό ποιες ομάδες είναι στις τελευταίες θέσεις με 0 έως 3 βαθμούς...

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-03 00:27:07

Δημοσίευση: Όπως ήταν λογικό νικήσαμε τον Ηρακλή, κρατώντας την εμφάνιση του Χολ και του Φουρνιέ όταν χρειάστηκε. Προσωπικά με προβλημάτισε το κακό για μία ακόμα φορά ποσοστό στα τρίποντα (25%)

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-03 00:31:57

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα σε όλους.

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-03 00:33:36

Θέμα: Κληρώσεις προτάσεις και ιδέες

Δημοσίευση: Καμία νέα ιδέα έχουμε ή στερέψαμε;

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-03 00:35:55

Δημοσίευση: Δωρο απο σένα σε όλα τα μέλη ενα FF!  :hahaha: Δύσκολο. Δεν είναι πιο εύκολο ένα 10ρικάκι ο καθένας για να πάω εγώ (ο στερημένος, ελέω ανάρρωσης) για δύο FF; :hahaha: εγω προτεινω να ρυθμιστουν καπως οι διαγωνισμοι ωστε νακερδιζω περισσοτερςς φορες δε γινεται να συμμετεχω σε ολους τους διαγωνισμους κ να χω κερδισει μονο 2 φορες κ αλλοι νασυμμετεχουν στους μισους κ να χουν κερδισει 4-5 φορες να ουμε... Άστα... παντού παράγκα Tom :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-03 00:45:02

Δημοσίευση: αμα ηταν παραγκα θα κερδιζα παραπανω,αυτο ειναι το κακο,μας εφαγε η τιμιοτητα στο σαιτ κ γαμανε τζαμπα οι κωλοφαρδοι οχι αυτοι που αξιζουν πραγματικα Αν σε έλεγαν @gpd, @mourgas ή έστω @"rocco65" πιστεύω πως δε θα ήσουν τόσο ευαίσθητος :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-03 00:50:24

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Παστιτσάκι το μεσημέρι και τώρα τυράκια, ντοματίνια και πίνω ένα ροζέ μαλακιζόμενος εδώ μέσα :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-03 00:52:34

Δημοσίευση: με εβαλες και σκεφτηκα κατι σουβλακια που ετρωγα στην πατρα στον σχαραβαιο ( νομιζω εχει και στο αιγιο μαγαζι) με κοντοσουβλι κοτοπουλο και χοιρινο ΤΡΟΜΕΡΑ Τυλιχτα! Ο θεούλης έχει κάνει λογοπαίγνιο του Σκαραβαίου με τη "σχάρα"; χαχαχα! Επιμένοντας καταυλακιώτικα, στην Καλαμάτα είναι ο Γιώργος με δυνατό γύρο, ενώ καλά κρατούν τα καλαμάκια στους Μύλους Αργολίδας, κοντά στο Άστρος

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-03 00:54:11

Δημοσίευση: ο @"gpd" παει στο διαολο γιατι ειναι κ παλιος κ δεν χανει επισης διαγωνισμο,οι αλλοι 2 οποτε τους καπνισει συμμετεχουν κ εχουν κερδισει 5 φορες ε πως να μην εκραγω μετα??? Σε καταλαβαίνω... σε πνίγει το καυλάπονο :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-03 01:06:05

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: @"Mikrotsoutsounos" σήμερα βγήκε για πολλοστή φορά το 10 και μάλιστα -μετά από 6 μήνες-Κυριακή, την μόνη Κυριακή που δεν είχε διαγωνισμό... Μήπως να το εγκαταλείψεις το γαμήδι :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-03 01:03:18

Θέμα: Συλλογος Γκαντεμηδων Κληρωσεων

Δημοσίευση: Δεν ξέρω αν σας το έχω πει, αλλά μέχρι τέλος έτους θα θέλετε να με βγάλετε από το συγκεκριμένο νήμα... :figouras:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-03 01:05:04

Θέμα: Οταν η πουτάνα λέει οχι στα λεφτά.

Δημοσίευση: Σπάνιες περιπτώσεις αυτές που περιγράψεις Μαλλον το αντίθετο.. Μάγκες χάθηκα... γράφεις "δεν μου ακούγεται παράλογο να μην πει όχι.." και μετά ακολουθεί ο διάλογός σας... :thinking:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-03 01:08:34

Θέμα: Τι σας αρέσει περισσότερο στο σεξ (στάσεις κτλ)

Δημοσίευση: ολες ωραιες ειναι αρκει να γαμας θα πω εγω! Σσσσσσ' ωραίος θα πω εγώ!

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-03 01:09:43

Θέμα: A.E.K.

Δημοσίευση: Να κοιτάς την δικη σου την καμπούρα ρε! :lol: Τα χάλια μας έχουμε παντως! Καμπούρ(η)ς στο μπάσκετ μας κι αυτό πολύ παλιά. Έκτοτε άλλοι έχουν τη χάρη... :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-03 01:11:21

Θέμα: Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας

Δημοσίευση: Η πιο δυνατή μπύρα στον κόσμο έχει 67,5% περιεκτικότητα σε αλκοόλ. Ένα παράξενο, επίσης, δεδομένο για την μπύρα είναι ότι η πρώτη αεροπειρατεία της Νορβηγίας επιλύθηκε αφού ο αεροπειρατής παρέδωσε το όπλο του με αντάλλαγμα περισσότερη μπύρα. Μάλλον τον (μ)πυροβόλησαν! :hahaha: Οι μέλισσες δημιουργούν 2 με 3 φορές περισσότερο μέλι απ’ όσο χρειάζονται για να επιβιώσουν τον χειμώνα. Επίσης, το μέλι είναι η μοναδική τροφή που περιλαμβάνει όλες τις ουσίες, οι οποίες είναι απαραίτητες για να ζήσει κάποιος, ακόμη και του νερού Έτσι είμαι κι εγώ... ένας κηφήνας που θέλω όσο κρατάει ο καιρός να βουτήξω τα δάχτυλα (τη γλώσσα, την ούτσα), στο μέλι του μουνιού για να βγάλω τον χειμώνα :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-03 01:15:27

Θέμα: Παγκόσμια επικαιρότητα.

Δημοσίευση: το θεμα μαγκες ειναι αν θα επηρεαστουμε εκτος απο οικονομικα και με αλλους τροπου.ς.. Έτσι είναι παίκτη. Όλα τ' άλλα είναι να' χαμε να λέγαμε...

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-03 01:18:22

Θέμα: Ποιο τραγούδι ακούτε αυτή την στιγμή;

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-03 01:20:47

Θέμα: Νεος Κ.Ο.Κ.

Δημοσίευση: Τελικα αυτες οι πουτανες οι μαυρες καμερες στα φαναρια γραφουνε? Δεν ξέρω γμτ και δεν είμαστε να χάνουμε δίπλωμα για +15-20χλμ...

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-03 01:23:10

Θέμα: Ποιο τραγούδι ακούτε αυτή την στιγμή;

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-03 01:23:33

Θέμα: Αστείες φωτογραφίες,γελοιογραφίες

Δημοσίευση: καλα εγω θα την τελειωσω 2 φορες για πλακα κ αυτη ακομα θα μου τον γλειφει Αυτό είναι που λένε "θα γλείψει και τα πιάτα" :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-03 01:25:52

Forum Tasks